Höstpaj i december

Idag ska jag och min mor slå våra flinka fingrar ihop! Vi ska nämligen baka paj! Gott! <) Visserligen en höstpaj, med tanke på att den innehåller kantareller, men den var ju så fruktasvärt god. Den innehåller även grädde och ost, men man får väl kompromissa lite genom att välja 4%ig matlagningsgrädde och inte ösa på så jävla mycket ost  =)

Annars idag? Jo, jag har faktiskt fått sova igen alla de timmar jag blivit utan. Somnade ca 0230 och steg upp 1200! Så länge har jag inte sovit på hundra år ungefär. 1200.. Då har ju ett halvt dygn passerat...  Vaknade visserligen ett par gånger under morgonen, exempelvis 0510 (Steg för steg =) ) och 0745. Men jag lyckades av nån anledning att somna om där kring åtta, det trodde jag ju aldrig =/

Jag har även skickat iväg lite pengar till en säljare på Tradera. Hittade en VHS med GASs GladPack som visades på TV för typ fem år sen, vill minnas att det var mycket skoj. 25:- + 33:- frakt kunde det vara värt tycker jag, med tanke på att GladPack och Tornado, av samma upphovsmän, troligen kommer släppas på DVD under nästa år. Då är jag på Homeenter/Ginza/CDON/dyl. och förbeställer =)) GAS tycker jag om! <)
På tal om det så kollade jag på föreställningen Stinsen brinner igår. Den finns som film med, men den boxen har jag inte i mina ägor, den kanske man skulle beställa också =) Fem filmer med GAS. På tal om boxar har jag beställt en box med 4 revyer av GAS; Cyklar, Skruven Är Lös, The Castle Tour och Träsmak. Kan inte minnas att jag sett någon av dem, men förhoppningsvis är det sevärt! Boxen kostade 49:-, men jag ser fram emot det.
Är den för tråkig kan jag ju alltid sjunga Macken-låtar! En sån karaokeskiva har jag liggandes här =) Men har ej provat än..

Allt har sin tid. Nähe, dags för operation matlagning!
Haj haj

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0