Danspass

Idag var vi då +\- åtta personer som hade ett litet danspass tillsammans, vi övade på de två uppvärmningarna, gjorde diagonalen både från höger och vänster och sen gjorde vi koreogfrafin. Skitbra gick det tillslut.
Asså, en kul grej jag glömt skriva, jag hamnade i den "bra" dansgruppen.. De som går lite intensivare fram. Omg. Men det var på håret, mitt namn lästes upp sist, så jag kan tänka mej att jag stod på den mindre bra först, men sedan halkade in. Jag känner mej duktig, och dessutom ser jag ut att vara duktig i mina nya sneakers. Tre par skor har jag köpt, för den totala summan 1692:-. Så mycket hade jag inte lagt ut på skor totalt innan.. =/

Nu är jag nyduschad, sitter i min röda velourdräkt och ska nu kila upp till köket och för (vad jag tror är) första gången laga lasagne. En veggovariant jag hittade, det lät gott och är det förhoppningsvis också. Fattar typ inte receptet.. Men jaja, det är bara jag som ska äta.

Sen står jag för filmkvällen. Hipp Hipp i allrummet blir det! Skoj skoj!

Markaryd by night

Ja, så har man supit till igen, men inte lika illa som i onsdags =)
Ikväll fick jag se Stora hotellet och de behöver verkligen bättra på sin konditionering! Jag har aldrig varit med om ett varmare dansgolv! Jag var ute bland rökarna på terassen typ hela kvällen.
- Efterfest! var det nån som yttrade.
- Fan vad kul, tänkte jag och jag och två killar heddade mot den utmärkta platsen. Men? Ingen annan följde efter... Så det var vi.. Inte så värst kul, men jag fick go massage ... <) Jag som aldrig får massage, jag är alltid den som masserar. Me like!
Ja, folk blev fullare än jag, men jag är sömnig och ska lägga mej. Imon ska jag på "danslektion" (hålls av en klasskompis) klockan 1500, så måste ha lagat och ätit innan dess.

Vissa killar blir väldigt pussiga när de druckit....

Effektiv

Jag har varit så jävla duktig idag! Har städat och fejat hela förmiddagen och långt in på eftermiddagen. Jag har sopat (orka krabba med att hämta dammsugaren i en annan byggnad...) på rummet, i hallen och på toan. Ristade sängkläder och diskade, rengjorde handfat och toalett. Dock så är det rörigt på mina möbler, det som hade plats på golvet tidigare har flyttats upp en nivå. Usch, jag har ju verkligen ingenstans att ställa/lägga mina saker...

Ja, jag gick då in för mitt arbete så intesivt att jag mitt i disken hörde en bil gasa och genom fönstret i hallen ser jag en vit volvo rulla iväg. -Jävlar, Maja! Jag skulle ju gå ut och säga hej då ... =,(
Förlåt, Maja, hoppas att vi träffas igen ...

Nu har jag en timme och tjugo minuter på mej att göra mej i ordning, för klockan åtta ska vi bort till den andra internatbyggnaden och förfesta där innan vi sticker bort till hotellet. Hoppas det blir kul. 

I natt/i morse drömde jag om död. Ta det inte personligt, men jag drömde att jag läste på text-tv att Jerry Willians dött. Nästa dröm var att pappa ringde och sa att min ena faster var det. Och i den tredje var det Lena Philipsson. Obehagligt... Och ikväll mellan 1700 och 1800 såg jag en dokumentär om Lady Diana och det visar sej vara elva år sen hon dog. Det visste jag inte innan jag gick upp till allrummet och såg dokumentären! Brr...

Fick ju laga min egna mat idag, pannkakor fick det bli. Mätt... Imon har jag planerat en vegetarisk lasagne, får se hur det går.

Ingen bärhjälp

Faan, man skulle ha en bil alltså. Okej, det är inte milavis avstånd till ICA, men aj, aj, aj, vad lam jag är i armarna. Efter att ha bläddrat igenom en kokbok efter förslag till helgens huvudmåltider så skrev jag upp ingredienser på en lapp och sen blev det promenaden. Så också hem, men då blev det lite tyngre och vägen kändes genast mycket längre ...

Nu vet jag inte vad jag ska göra längre. Satt och svarade på kommentarer och vi har kommit in på ämnet Liseberg. Då började jag tänka igen och den här gången kom jag fram till att det var nio år sen jag var på Liseberg... Kul kuriosa kanske =)

Idag fick jag officiellt veta att en klasskompis hoppat av, för att gå på en mycket bättre skola närmare sitt hem. Haha, det hade jag också gjort om jag fått möjligheten! <))
Jag visste faktiskt om detta tidigare, då jag hittat hennes blogg redan innan skolstart, så jag har smygföljt den =) Andra klasskompisar har spekulerat och undrat som fan.
"- Hon är nog sjuk"
"- Nä, hon har bara åkt hem"
"- Är det ingen som vet var hon är?"
Och lilla jag försvarar
"- Jag vet varför hon inte varit här, men jag överlåter det till henne att tala om det."
Nu vet alltså alla om det. Tråk, tråk, men ändå skitkul för henne!
Lycka till!

I övrigt så rullar saker och ting på, det är en del som ska läras utantill, lite dansdiagonaler, danskombinationer, uppvärmningsövningar, presentationsuppvisning osv...
Men nu är det helg ett tag och imon ska jag ju då eventuellt svänga mina lurviga på hotellet. Eller sitta i baren, vem vet? =))

Tack för idag ...

... slut för idag. Korta fredagar har jag. Gött, då kan jag, om jag vill, åka hem och inte behöva vara hemma jättesent.
Den här helgen stannar jag i byn, det ska nog bli en tur till nattklubben på hotellet imonkväll, men får se vilket humör jag är på. =)
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, jag gjorde allt praktiskt igår och i onsdags. Tvättade och tumlade i onsdags kväll, men tumlarn var värdelös, kläderna blev inte torra nånting knappt. Igår strök jag, och då jag inte har en egen strykbräda så får man stå nere i den kalla, kala, stela tvättstugan. Jag tog ner datorn och lyssnade på en CD-skiva, ABBA fö, och så var det bara att stryka på.
Mitt i så var det städdags, torsdagar 1900 är det bestämt, hälften av internateleverna tar tvättstugan och hälften kök/allrum. Jag hade givetvis det sistnämnda, tjugo ton disk efter onsdagens tacokväll, skitkul, jag fick ju dessutom diska.. Det ska jag inte göra efter nästa gemensamma förtäring.

Men, nu, tvätten är på sin plats i garderoben och jag börjar samla till en ny omgång tvättmaskinskörande. Under tiden den växer vet jag inte vad jag ska hitta på. Undrar om man ska ta en ensamkväll tillsammans med burken. Skönt det vore. Jag, Bailey's och Lasse Kronér, det var väl idag Doobidoo började? Kul, kul!
Man kanske skulle ta en promenix om ICA och handla nåt jag kan käka i helgen då skolbespisningen är stängd. Bra idé! Ska bara samla krafter... Är så jääävla trött...

Party

Ja, då har man varit full för första gången med klass/skolkompisar.

Sketfull är jag och jag har ramlat... Så här  kan det gå när man ska gå med två killar och skosnörerna krokar fast med hakorna på den andra skon..
Ja, jag har ont i knät och handen, men jag lyssnar på ABBA och Angel Eyes så jag mår bra. Pinsamt kommer det bli imon framför Christoffer och Micke, men vad fan... Får ju bjuda lite på sej själv.

Fan vad jag lipar.. Angel Eyes är ju det bästa... 

Stukat knä

Kan man göra det, stuka knäet? Isf gjorde jag det idag på friskvården. Gled i det glashala, blöta gräset och vred till knäet och sen blev det typ förlamat, jag kunde inte stödja på det, utan det vek sej under mej. Jag fick gå åt sidan och "väcka" det och sedan kunde jag vara med igen som ingenting hänt.
Sen kände jag av det när jag gick upp och ner för trappor och backar, nu haltar jag hela tiden. Sorgligt, sorgligt. Hur ska det gå med dansen i Bjärnum imon?

Skoldagen slutade 1830 idag, så jag har haft tre lektioner på tio o'n halv timme... Om en halvtimme ska vi ha internatmöte.

Money?

Mm, nyduschad efter morgonens friskvårdpass. Vi körde samma som igår på friskvården; Ultimate Frisbee (???).  Trött är jag, men ska nog inte gå och lägga mej än. Ska sticka ner till byn en runda och köpa lite mer träningskläder kanske. 

Men nu ska jag kolla om jag fått nåt i pengaväg från CSN. Och har jag inte det så ska jag slå dem en pling (brr...) för att höra om var jag gjort fel.
Nä, det enda som kommit in var den lön jag tjänade ihop i juli månad. CSN, var redo, här kommer jag!

Nähe, jag trodde 0771-nummer var gratis. Pling plong säger det i mobilen och mitt "kort är snart slut, vänligen fyll på mobilen", eller vad det stod, medan jag skulle trycka 1 eller 2 och #. Välja, välja, välja. Jävla telefonsvarare som käkar upp mina pengar, jag ville prata med en gratis människa! Fuck.

Då får jag alltså ta byn först, samtidigt fylla på min mobil. Undrar om det finns nån vaken som vill följa med.

Nej, Freddie har inte hört av sej! =)

Shit, vad hackigt detta inlägget blev. Jag fick låna telefonen nere i receptionen så att jag kunde ringa till CSN. Tillslut kom jag fram till en kvinna och hon påstår att det inte kommit in nån studieförsäkran, att jag inte skulle ha genomfört det ordentligt.
-"Det ska komma upp en sida när du tryckt på den knappen som säger..." bla bla bla. Tror hon jag är dum i huvudet, det klart att det kom upp en sida, jag vet att jag gjorde det sist. Men det klart, det handlar ju om mitt liv, klart det ska krabba! >(

Ska få sällskap till Team Sportia iaf, men det blir efter lunch, nu får jag väl skicka in den där studieförsäkran igen och sen sova en liten stund, tills det är dags att äta. Igen... =)

Jag har fått en friare

Ja, då var man tillbaka på sitt rum, en massa mil hemifrån. Har hunnit hälsa på både moder och fader. Lite partaj blev det ju också, den egentliga anledningen till att jag åkte hem.
Jobbigt var att jag glömde all min alkoholhaltiga dricka hemma, när jag hastade till bussen till Moheda, men jag fick av Th., snällt av henne! Jag ska bjuda igen! Det började med att vi skulle ha förfest hemma hos Th.s bror, vi var fem stycken, trevligt var det, men lite småtråkigt. Rätt som det var ringde det på dörren, födelsedagssången hördes från hallen och snart var hela vardagsrummet fyllt med folk! Skitkul. Bland de nykomna träffar jag en tjej som jag gick i samma AF-grupp med för över ett år sen, nu är hon jobbarkompis med en annan tjej, som är ihop med en kille som känner Th.s bror. Krångligt? Ja visst! =)) Världen bara krymper.

Vi hann med både lite ölspel och lite SingStar under förfesten och sen var det dags att bege sej ner till byn (centrum) och öltältet! På väg ner hade alla gått olika vägar, men vi skulle väl så småningom mötas i tältet, så jag och Th.s brors kompis (vi kan kalla honom Freddie) gick in. Inga känningar där så vi gick till baren, jag blev bjuden på en öl! <)
I väntan på nån vi känner börjar vi snacka, om musikal, om liv i allmänhet och tillslut preciserades ämnet civilstånd.
Varför jag har varit singel i sju år? Ja, det är väl förhoppningsvis inte bara mitt fel, det är väl killen som inte är min pojkväns fel också? It takes two to tango...

Samtalet forsätter och helt plötsligt kläcker Freddie ut sej: "What if I want to tango?".
Vad säger killen? Är han seriös? Jag tror ju på fullaste allvar att detta bara är fyllesnack, för han påstår att han typ har spanat på mej på varenda fest vi har varit på tillsammans. Det är inte alls många och de är med halvårs mellanrum, nyår, midsommar och Mohedadagarna i princip... Skulle han ha kollat in mej i flera år?
Aja, mycket ska man vara med om innan gravstenen reses. Han försökte kyssa mej, men jag var i chock och generad, vi bytte nummer och han fick min hotmailadress, snacka kan vi väl göra i alla fall, vi är ju kompisar, tänkte jag.
Han har fortfarande inte addat mej, så han har väl antingen glömt vad han sa igår, eller så ångrar han det, lite fyllekåt bara =)

Folket samlas allt eftersom kvällen fortgår, jag träffar folk från både Alvesta och Hjortsberga. Folk kommer långväga ifrån när det är Mohedadagar! <)) När sedan tältet gjort sitt går sex personer (jag själv inkluderad) upp till förfestvärden för en efterfest. Den ständige trubaduren har guran med sej och vi drar igenom flera gamla godingar. Th. och D. lämnar bygget ganska tidigt, så det är jag, trubaduren, broren och Freddie, som sitter och däckar och är således inte med och sjunger så mycket. Tre personer, med varierande tonträffsäkerhet, sitter i ett vardagsrum och musicerar och myser järnet!
Jag var hemma 0330 efter att ha genat genom kyrkogården. Moheda kan man lita på, inga ogärningsmän där inte! Jag ber om ursäkt för att jag hade min "pepparsprej" i handen i fickan.. =)

Mycket text, nu ska jag ställa alla klockor jag drog ut innan jag stack i fredags!

Återbesök

Nu sitter jag hemma hos min mamma. Det ska ju bli kalas i helgen, Moheda har sina egna dagar, så det måste firas. Därför åkte jag hem redan första helgen. Det kommer jag verkligen inte göra varje fredag. Usch, slutade dagen 1200, åt lunch och packade för att hinna med bussen till Ljungby 1320. I Ljungby sen skulle jag byta buss till Växjö och sedan var det då lokaltrafikbussen till mamma. Jag var inne i lägenheten 1620, det tog mej alltså tre timmar att åka hem, och jag är väl bland de som har kortast färdväg hem...

På kvällarna har jag börjat hänga uppe i allrummet, där är inte fullsmockat så samtliga deltagare får plats i sofforna framför TVn. Vi äter, kollar på burken och hamnar i långa, intensiva och intressanta diskussioner! Kul kul! Det brukar hålla på till lite för sent så det är tröttsamt att kliva upp 0600... Men sova kan man väl göra en annan gång! På söndag exempelvis.

Till Glenndinvän:
Aj, då, är jag inte mej lik på bilden? =/
Nja, al är en liten, inte helt grundlös, pseudonym jag använder mej av på internet, så det är inte det jag är döpt till. =)

Bowling

Idag fylldes morgon och förmiddag med ytterligare information. Lite ändringar av scheman fick det bli tid till ock. Klockan ett däremot, förvarnades det att det skulle stå en buss nere på parkeringen. Den bussen gick till Halmstad och en timme skulle fördärvas med bowling! =)) Nu kom jag ju då bara på en snörplig tredjeplats av fyra, dessutom smärtar tre fingrar på min högerhand (ni kan nog gissa vilka), men roligt hade jag!

Imorgon startar inte dagen förrän 1300, men det är fortfarande frukost 0700, så den får man gå ner till och sen gå tillbaka och sova vidare =)

Hoppas jag får roligare ikväll!

Vad ska jag göra NU?

Jaja, bortglömd var det, ja... Nu sitter jag ensam på rummet, alla andra har tydligen bestämt att de skulle träffas. Min granne var tom här och sprayade håret och allt, men den här gången knackade hon inte på och kollade vad jag gjorde. Får väl ta en promenad sen och kolla om man hittar nåt folk i bygden. Annars får jag nog ta en dusch och gå och lägga mej, frukosten öppnar ju trots allt 0700 imon bitti. Ska kolla hur det är med bussarna på fredag.

Depp, depp...

Så, vad ska jag hitta på?

Är det inte så att jag har blivit bortglömd? Igen! Jo... Idag skulle schemana (???) delas ut, jag blir förstås utan. En tjej till blev också utan iofs, men ändå? Varför är det jag varje gång? En kille som satt framför mej vände sej om:
- Är du bara här som prydnad?
- Ja, det är nog så. För syns skull...

3 anställda på skolan vet vem jag är utan att staka sej. Stolt! <) Men ändå hamnar jag i skymundan. Vad ska jag hitta på hela dagarna om jag inte fått nåt schema att gå efter? =)

Om en timme är det information om internatet och vid 1830 kommer elever från Bjärnum och vi ska samlas i danssalen och ha ett musikkryss! Shit vad roligt det ska bli. När vi hade det på Harry's med fröjobbet kom vi ju trea! =)) Nu finns här ju bara musikintresserade, så det kan nog bli knivigt att försvara den titeln.. =/ Kul ska det bli!

Ica vs. Konsum

Ica, definitivt! Har precis varit och handlat med två tjejer i klassen (haha, fan vad avigt att säga så! <)) ) och idag blev det på Ica Kvantum. Igår handlade jag smågrejer på Konsum och det gick på 180:-. Och då var det mest från deras egna "X-tra"-märkning. Idag handlade jag betydligt fler saker, med blandad märkning, och det gick på 170:-... Ica får det bli hädanefter!

Nu ska jag kolla på Across the Universe, fick ett förslag från dörren. Ska försöka koppla datorn till TVn i allrummet. Mys mys!

Nyinflyttad

Japp, nu sitter jag på mitt internatrum och det mesta har faktiskt hittat sin egen plats. Kläderna verkar dock ha förökat sej under bilresan hit för så mycket som det packades in i garderoben la jag fanimej inte ner i bagen och påsarna... Eller ja... Det kanske jag gjorde...

Nu har jag precis kommit upp från kafeterian där man skulle skriva in sej på en lista för brandsäkerhetens skull och sen var det tydligen inte mer... Jag satt och samtalade med de personer som satt sej vid samma bord och hälften var skåningar och hälften stockholmare =) Är det bara jag som inte lämnat länet? En göteborgare var det visst också =)

Just för tillfället sitter jag och chattar med mamma på MSN samtidigt som jag väntar på att en enhet ska installeras (???) så att jag kan föra över bilder från mobilen via USB. Men det verkar inte gå så enkelt som på en stationär dator... Undrar varför... Jag som tänkte trycka in en bild på mitt bombnedslag till rum =)
Drivrutin, hur skaffar man en sån?
Nu så, efter MYCKET OM OCH MEN fick jag ner ett program att föra över bilder i...
Här är då rummet när vi bara ställt in grejer från bilen.

Flyttedan

Nu sitter jag och sminkar mej i sängen. Jag borstar på med mascara med högerhanden och skriver med vänsterhanden. Detta kommer ta tid.
Mamma ska hjälpa mej men TVn och pappa kommer med bilen om en timme. Herre Je...

Är det okej att känna ånger? Att man vill att allt ska vara som vanligt, alla vänner inom cykelavstånd, allt rullar på i samma bana... Utveckling kallas det nog, men jag skulle vilja säga Inveckling. Man slutade utvecklas på högstadiet, därefter började man invecklas...

Ja, men som sagt, det sista ska nu packas ner för att inte återvända på ett år. Det börjar dra ihop sej för flytt...

Designproblem

Exakt HUR ska jag bära mej åt för att headern ska täcka över min vänstra menyrad också?

Tre bananlådor

Från jobbet hade jag fått tre stycken bananlådor och det är vad jag har packat nu. Alla mina filmer och musik i en, kan tyckas lite, men becklådan får stå för sej. =) I den andra är det lite blandat, tex kollegieblock, bok, notböcker och -pärmar och krukväxter. I nummer tre ligger lite prydnad, tex mitt ljusaltare + värmeljus i olika storlekar, chokladmuggar och så småningom tänkte jag stoppa i mitt muggställ. Det som också ska in i bilen finns redan förpackade i sina egna kartonger eller ligger i plastpåsar. Stora frågan är hur det allra största ska kunna komma in i pappas lilla Citroën C3... =/ Det rör sej om TV, Video/DVDspelare, TV-bänken, synthen med dess ställ... Undrar om pappa inte får ta och låna lastbilen från sitt jobb iaf...

Uppföljare

Japp, en sån ska jag göra på inlägget "Ny elektronik". Jag har nu testat min epilator, och det var ju inte alls som jag tänkt mej...
Det gjorde rätt ont, men det tog jag ju för givet. Det kändes som att man tryckte apparaten mot ett jätteömt blåmärke.
Den lät högt så förbannat! På bara första nivån! Ni kan ju tänka er när man tog upp det på andra... Hoppas det är ljudisolerat på rummen, för nån epilering tidiga mornar skulle väcka hela bygden!
Sen blev det ju inte babyrumpslent, de allra minsta sitter kvar och känns när man för med handen över.

Aja, den kostade ju inte hela skjortan, så man får väl det man betalar för.. Jag rekommenderar den inte!

Mmm, musik

Btw, detta tycker jag är en jäävligt bra låt, vet inte varför, men den har fångat mitt hjärta! <3

Ny elektronik

Laptopen är investerad, sitter faktiskt och skriver på den just nu. =) Allt verkar funka som det ska, men det går liite långsammare än vad jag är van vid... Men, som människa är man ju hemskt ombytlig och anpassningsbar av sej, så det är ju till min fördel nu! =))

Igår var dagens stora investering en epilator, den hade jag tänkt ta på en jungfruresa nu, men det var en kylpåse inkluderad och den skulle ligga i frysen i minst två timmar. Så det blir att vänta på ett annat sysslolöst tillfälle. Istället för att bli len om bena så sitter jag och bloggar och äter hallonsorbet. Har en burk mangosorbet också, och den skulle helst ätas upp innan flytten på söndag. Sorbet i stora lass!

Nu har jag jobbat färdigt för ett tag framöver. Det ska bli så skönt att slippa höra alla kunder klaga över att pantmaskinen är trasig. Det första de möts av är en lapp där denna information finns att ta till sej, men ändå går de igenom hela byggnaden och tillbaka till mej för att klaga och tycka att jag ska få den lagad snart... Suck, blir trött av att bara ta upp det igen. Men nu är det inte mitt bord längre, de andra får dras med det. Jag siktar bort, mot andra, nya problem att försöka tas med!

Nu ska jag försöka pilla dän en hallonkärna från en kindtand.

Sista arbetsdan

Japp, så är det, imorgon går jag till jobbet för sista gången på ett halvår. Jag är välkommen tillbaka att hoppa in extra under jullovet, då man ändå inte får vara kvar på internatet. Lika så när skolan är slut nästa sommar. Det känns tryggt att ha nåt att luta sej tillbaka på.

Idag har jag varit på synundersökning och beställt nya linser för ett halvår. Efter det träffade jag Jojje och vi fikade och lunchade, åt och åt. =) Vem vet när jag träffar henne nästa gång. När jag kom hem från stan blev det bråttom, bara hem, byta påse och trampa vidare till jobbet. Det gick bra på jobbet! =) Hoppas jag gör bra ifrån mej imon också, sista dan och allt, så jag verkligen får komma åter <))

Imon kommer min far och hämtar mej efter avslutad arbetsdag och vi ska köpa en jäkla laptop! Äntligen... Ska bara skramla ihop tillräckligt med stålar... Gatumusikant kanske?

Svar

Postat av: glenndinvän satt o sökte lite på bloggar o markaryd (mrd)
o hittade dej jag jobbar på skolan och vad jag vet så ska det inte vara problem med internet där
allt är nytt så det ska bara vara o plugga in
men trådlöst inomhus kan kanske vara si så där då väggarna är tjocka av betong.
hoppas du kommer att trivas
välkommen!!!2008-08-13 @ 00:37:08

Till glenndinvän:
Oj, tack så mycket för informationen! Jag fick rådet att ta med eget bredband för att kommunens var segt pga alla som använder det.
Tack tack, jag hoppas, och tror, också att jag kommer trivas! =)
Oj, där kanske jag tjänade lite pengar varje månad. Allt sånt välkomnas! =) 
Nu sitter jag och lyssnar på David Batras sommarprogram, missade det i lördags. Han lovade att inte vara rolig. Good luck! >))

Nä, nu har jag inget att skriva om.. Ska till jobbet 1430, det är väl det...

Att det ska vara så komplicerat

Att hitta en bra laptop som passar mej bra är verkligen skitsvårt... Jag har haft min mamma med mej, idag har jag haft min pappa med mej. Detta hade jag verkligen inte kunnat göra ensam...  På fredag är jag nog ägare av en laptop! Ska skaffa ett mobilt bredband också som förhoppningsvis funkar i Markaryd.

Markaryd ja.. Allt strul har gjort mej så nojjig att jag går in och kollar antagningslistan flera gånger om dan för att kolla så jag fortfarande står med... =/ Jag får ju bo på internatet igen, nån lämnade tydligen återbud (!!!) ... Men jag fick inte bo på den del av internatet jag ville, nu kommer jag i ett år dela dusch och toalett med en annan, det jag verkligen inte ville! Då hade det kanke varit bättre att bo i Morkullebyn...

Nu har jag hittat en låt jag hört så jävla många gånger på Gold FM, men aldrig vetat vad varken låten eller gruppen heter, de är så fruktansvärt dåliga på den kanalen att tala om det! Men nu!

Ledighet

Idag har jag varit på Media Markt och kollat på dator. Tjena vad dyrt det är... Men eftersom bredbandet kommer kosta 199 i månaden vill jag ha datorn betalad och klar, inte ha den på avbetalning... Så får se om jag åker tillbaka till just dem.. Dator behöver jag ju!

Snart ska jag till Maja och hjälpa henne med bloggen. Försöka hjälpa iaf, jag är ju inte så bra själv. =) Frågan är bara om hon slutade jobba 1600 eller 1700 idag, jag försöker få tag på henne, men kommer inte fram. Ska försöka igen.

Fylledålig

Nä, inte jag! Konstigt nog, jag blev rätt dragen igår, hade tom lagt en plastbunke bredvid sängen för att jag trodde att jag skulle må dåligt på morgonen, men icke =) Det gick jättebra att städa upp efter gårdagens förfest med avslagen och unken doft från alla glas, burkar och flaskor.
Vaknade ganska pigg 0930 och klev upp 1000 för att lösa melodikrysset, det var mycket enkelt, men när det var slut kände jag att jag var ändå var trött, så jag gick och la mej igen. Vaknade inte förrän 1300...

Igår ja, det var hemskt trevligt, hade förfest hemma hos mej som sagt. Folk från klassen var hemma, vi pratade gamla minnen, sjöng Sing Star och chipsade dipp. Och söp såklart! <)) När vi var riktigt mogna och glada åkte vi ner till stan och Karl-Oskar. Man ska inte gå i smala klackar i Växjö, de skalas sönder emellan gatstenarna. Mina fina skor... =,(
Väl nere så gjorde vi inte så mycket, käkade langos och gick ungefär.. Det var så jälvla mycket vitlök i den där langosen och nåt som min mage inte tålde. 0530 tittade den nämligen upp igen, bara langosen, ingen dricka eller nånting. Att jag luktade illa i käften i morse!
Blev även raggad på av en 15åring... =) Satt på Gröna grejen och så kom han fram och skakade hand och presenterade sej, hörde inte vad han hette, men jag svarade "-Trevligt!".
"-Jasså, heter du Trevligt, vad heter du i efternamn då, Snygg eller?" Nä... Gå är du snäll...

Idag har jag käkat thai med Maja och Bobban. Min magsäck hade krymt till halva sin ursprungliga storlek av nån anledning, jag orkade dryga hälften av min måltid. Efter denna mad tog jag bussen till min moster, de hade förfest innan de skulle ner till Karl-Oskar. Ganska tråkigt var det att titta på medan de drack GT och jägermeister... =/ Men jag ska ju upp till jobbet imorgon, så därför är jag nykter och ska hoppa in i duschen nu!

Det var kämpigt...

Jag skulle ju som sagt ringa till den där Carina och prata med henne, men när jag fick lunch 1300 svarade en telefonsvarare att de hade växeln öppen 0800-1200 på fredagar. WTF? "-Vad ska jag göra nu?" tänkte jag och gick dyster och nedstämd tillbaka till arbetet, utan att ha fått ner en matbit.
Pappa kom tom in till stan för att höra om jag pratat med henne. <3

När jag kommer hem kollar jag genast mailen.
Inkorgen (1)

Hej al!

Vi har gjort fel i vår datorregistrering. Du är välkommen att börja hos
oss! Vi ordnar ett boende i Morkullebyn till dig, tillsammans med två
andra tjejer. Ring om du undrar över något!

Mvh Carina B

Nu står jag med på listan över antagna. Undrar bara vad Morkullebyn är för nåt... Tre lekstugor mitt i skogen utan el och vatten två mil utanför Markaryd? Aja, om dryga veckan vet jag. =)

Jag kom in!

Snyft

Ikväll har jag gråtit och gråtit. Jag känner mej som en flicka i en sal på lasarettet...
  


Nu grinar jag också... Tänk om jag inte kommer in för att alla platser är upptagna... Och om jag kommer in, vart ska jag bo om alla internatrummen är upptagna?

Snyft...

WHAA??

A men, fy fan, skojar de?

Hej al!

Jag har lagt in ett återbud på dig den 4/7 !!! Har detta blivit fel???
Ring i morgon så måste vi reda ut detta!

Mvh Carina B.
  

Återbud? Jag skickade ju för faan in en bekräftelse OCH anmälningsavgift! Då var det säkert som jag befarade, bekräftelsen har säkert kommit bort med posten.
Åååh, detta är såå jävla typsikt! Varför ska alltid jag drabbas!?

Sommar

Jag lyssnar på reprisen av söndagens sommarpratare Pia Johansson. Hehe, det var så jävla roligt!
Idag har jag varit på stan med min mamma, handlat mycket smått som jag tänkt ha med till Markaryd och måste hinna med innan flytten.

Medan mamma var på lasarettet hälsade jag på nere på Dahls Trafikskola som jag lovade när jag tog körkort. Löften ska man hålla! Nu lovade jag att hälsa på igen i vinter och berätta hur det går med utbildningen. Det ska jag försöka hålla!
Så, vad handlade jag idag?

Ipren
Treo
Fotfil
Fluor
Fransk manikyr-set
Sminkborttagning
Eyeliner
Ögonbrynsfix
Nagelfil
Uppladdningsbara batterier + laddare
Förstahjälpenkit
Grenuttag

Nu är det bara dator, epilator, stekpanna, papperskorg och vattenkanna kvar, vad jag minns.
Bokade även tid för nya linser och kollade på Telias bredband+datorerbjudande.

Idag såg jag att jag fått svar från godiskillen. Vi bestämde inget konkret, men han vill fortfarande höra hur jag låter =) Så vi får se hur det ska lösas.

Inget namn på skolans hemsida dock, men jag har mailat och frågat om allt är som det ska.

Filmkvällar

Citygross hittade jag en ställning med "2för99filmer" och överst och längst fram står Kill Bill vol.1, och bakom den vol.2. Jag köpte dem. Nu kollar jag på tvåan.
Vet inte varför jag gillar Kill Bill, de går emot allt vad jag tycker räknas som en bra film. De är överdrivna: det sprutar alldeles för mycket blod, det swischar när de vrider på huvudet och de kan springa upp för ledstänger etc. Men jag fastnade för dem. Så kan det vara.

Skolans hemsida är uppdaterad, nya namn finns med. Men... Inte mitt... Fuck...

Hör ni, det regnade igår.

Hmm...

Okej, jag börjar bli nervös.. Är inne på folkhögskolans hemsida och kollar läget lite. Klickar in på sidan med listan över antagna och reserver, för att kolla om de uppdaterat än, eller om jag är kvar på reservlistan. Nej, det var jag ju inte, hurra! Jag är officiellt antagen! Klickar in på de antagnas lista och ... Jag står inte med där heller!
Stora frågan är: Har jag missuppfattat något? Jag har extrakollat så jag verkligen betalat antagningsavgiften, det är gjort!
Håller de på att uppdatera sidan just nu? Kanske håller jag på att skrivas in. Omg...

Men jag vill!

Hur ska jag få mina ikoner att bli länkar till de sidor de representerar? Det gäller de fyrkantiga GAS- och ABBA-ikonerna längst ner i menyn. Jag vill dessutom få bort den vita kanten runt... Hilfe!

Denna blogg har för närvarande bloglovin
RSS 2.0