En långweekend i Stockholm

Åter på småländsk mark efter att ha kastat mej i händerna på bossarna Bobban och Maja. Fast klart, Maja såg man ju inte allt för mycket av de första dagarna, upptagna kvinnan =( . Bobban sköt tom upp sin upptagna tid till mitten av juni för att jag var i stan! Nä, skämt åsido, en liten dag-för-dag-återblick kanske!

Onsdag
Tidig uppstigning, buss till stan, buss till Alvesta, tåg till Stockholm. Den gigantiska samling bilar i Södertälje fanns i mitt minne och jag hade kameran beredd. Dock var det inte alls så många som jag ville =( . Väl i Stockholm möttes av stadshuset i den mulna huvudstaden, men förväntan var enorm. Bobban mötte mej på centralen och mot t-banan bar det. Mitt bland alla resenärer möter jag en blick som sitter på ett ytterst välbekant ansikte, dock är inte denna igenkänning ömsesidig =( . Henrik Fexeus promenerar förbi i min motsatta riktning och jag blev glad <) . Honom gillar jag!

Då blev det tunnelbaneåkning för första gången på en herrans massa år, men inte den sista. Bobban visar hur man även vänjer sej vid en sån här hisnande upplevelse efter ett tag, men ett leende tittade fram tillslut! Och så swischade denna vita kula förbi =) .

Hemma i Bagis blev det dagens mål, färssås och spaghetti (kissarna är ju veggisar, det gäller att anpassa sej!) . Bobban är kocken och jag den lille springpojken som gör vad jag blir tillsagd.


Torsdag
Inte många bilder från denna dag, jag hade fullt upp med att auditionera på Kulturama. Lite obehaglig audition då vi bara var fem stycken i gruppen, utsatt dansprov må jag säga. Som vanligt gick det piss på kombinationen, men annars var dansen i det lättaste lagret =/ . Inga danstermer där inte, inget tal om jazzwalks, pas de bourréer, pivots osv. Det var "gå med böjda knän", "steg med gung" och "vändning".
Sen var det drama- , sång- , nästan a prima vista- (man fick se på noterna och med hjälp av piano klura ut melodin som förberedelse) och gruppensembleprov. Jag är på det stora hela nöjd med dagen.

Bobban kom till Hammarby Sjöstad och hämtade mej när jag var klar och så tog vi tuben tillbaka hem. Nästa kändisträff! Claes Ljungmark satt mitt emot mej mellan två stationer <) ! Då blev jag glad igen.
Dagens middag: falafel och sallad i tortillas.

Fredag
Idag var det Majas tur att försöka ta sej in på en skola, en skola för blivande sömmerskor, designers odyl, och medan hon roade sej med det var jag turist med Bobban. Jag hade aldrig varit i Gamla stan innan, inte heller sett slottet på nära håll, so off we went! Lite trängandes på de trånga gatorna bland turister som pratade alla möjliga obegripliga språk, typ franska, holländska, tyska, japanska och värmländska. Vid slutet av en sån gata uppenbarade sej l'ancien palais royal!
Sen var ju det mesta bekanta i närheten, kaknästornet på andra sidan vattnet, riksdagen bredvid slottet, operan och Grand hôtel ett stenkast iväg.
Lite senare nådde vi även plattan och sen tog turistandet slut. In på systemet bar det för att inhandla kvällens dricka - öl.

Vid hemkomst blev det käk bestående av hemmagjord potatissallad och gårdagens överblivna falaflar.
Kvällning och party med Majas och Bobbans gamla kollektivkompisar, utgång till Bonden (?) och sen tillbaka till huset för efterfest. Lång efterfest, lördagmorgonen hann bli väldigt ljus innan folk tystnade pga sömn.

Lördag
Kollektivfolket skulle byta bostad denna dag, men alla inblandande vaknade med oerhörda huvudsmärtor och illamåenden. Lite extra jobbigt med tanke på att nån var tvungen att hämta flyttbilen inom två timmar. Jag, som av nån anledning var oförtjänt fräsch och kry, vägrade ställa upp. Jag har inte kört bil på ett o't halvt år och de vill att jag sätter mej i en stor lastbil i Sveriges största stad med antagligen Sveriges värsta trafik. No way!

Bobban, Maja och jag tog oss tillbaka till Bagis, dagen mål blev en hämtpizza och inte förrän vid 20tiden visade vi oss utomhus igen. Vi skulle på bio =)) ! Sex And The City 2 höll tre säten åt oss på Grand på Sveavägen.
Jag tycker inte den var så dålig som alla kritiker sagt, jag tyckte den var söt =) .
Kvällen avslutades med en kort massagestund.

Söndag

När alla tre vaknade till liv var klockan runt middag. Så allt som hanns med denna dag var frukost, packning och avbruten tur till en loppis. Vi spenderade istället en timme i solen i Björns Trädgård och min fisbleka, självlysande mage fick se solens strålar.

Sen till centralen för att sätta mej på ett tåg tillbaka till Småland. Världens mysigaste tåg! Gammaldags.
Och så lämnade jag Stockholm med samma utsikt som när jag kom. Tyvärr var det mycket bättre väder på hemfärden.Jag drar

Här sitter jag och gör mej iordning för att ge mej av till Bagarmaja och Bagarbobban i Bagarmossen. Det är förjävligt, har det verkligen gått nästan ett helt år sen jag träffade dem? Jag kan bara minnas då i augusti när jag åkte över till Norge. Bobban träffade jag en kortis i november dock, men Maja?
Imorgon ska jag åter igen utsätta mej för en audition. Hoppas, hoppa!
Och medan jag lever livet i Stockholm tom söndag kan ni ju fundera på vad jag menar med att lägga upp denna bilden.

Och när ni har klurat ut det kan ni ju fortsätta fundera på vad O'boy menar. Medan ni funderar kan ni ju kolla in Linnéträdgården.


Dansföreställning och entimmesflunsan

För att vara en extra kort dag (jag klev upp klockan två) så har söndagen ändå bjudit på en hel del.
Moster kom och hälsade på och medan solen sken satt jag och tittade på när hon och mamma byggde ihop ett bord som vi senare skulle sitta och fika vid. Sen kom regnet och åskan och tvingade in oss.

På kvällen åkte jag till konserthuset och kollade in kussen i en dansföreställning. Det fanns ju de som tydligt hade dans som mer än hobby och så fanns det de som såg ut som de hade blivit hotade till livet om de inte ställde upp =) .

På bussen hem kände jag mej extremt trött och törstig, stel i nacken och hoppig i knäna kände jag redan som publik på föreställningen. Men sen när jag kom hem förvandlades stelheten till riktig smärta och jag blev dödssjuk med mina 36,4 grader. I typ en timme. Med en treo i kroppen blev jag tillslut kärnfrisk =) !

Det var min söndag.

Goder morgon

Det hälsar jag alla som vaknar vid detta dagset en söndag. Allt jag kan säga är att efter tolv timmar av festande, filmtittande, popcornätande och hemcyklande så sitter inte sminket som det ska.
Arma växjöbor som fick se mej fara fram på gatorna!
Jag själv undrade hur det skulle gå på hemvägen tills först Here Comes The Sun med Beatles spelades och närmare hemmet den svenska varianten av Waterloo med ABBA spelades.

Ja, så har jag ju äntligen sett Avatar också. Och för den som inte fattade - jag ska lägga mej och sova nu.
God natt!

Vad hände i torsdags?

Jag ligger en dag snett i min tillvaro, det känns som söndag eftersom torsdagen kändes som fredag =/ . Men då får jag ju en extra dag helg!

I tordags cyklade jag ner till stan för att besöka optikern. När jag var klar med det umgicks jag med Jojje i solen! Varmt och gött, tills det började regna. Och åska.

Eftersom Jojje hade andra inplanerade aktiviteter på eftermiddan lämnades jag ensam i regnet tills hon var klar med sina göromål. På den tiden hann jag ta en promenix runt sjön, det var längesen. Det luktade gott av regn, fläderblommor och andra utslagna växter.
Och så var jag aktiv med mobilkameran på vägens gång, med start från Linnéparken. Fin park =) !

Och sen övergick bilderna till promenadstråket runt sjön.

Som ni ser var det mulet och grått, även om det faktiskt slutade regna. Däremot började det åska. När jag kommit runt sjön till lasarettet satte jag mej på en bänk och kollade och lyssnade på åskan ovanför simhallen på andra sidan. Väldigt rogivande.

Sen ringde tillslut Jojje upp och vi ägnade kvällen åt öldrickande =) . Mums!

Skummat en gudstjänst

Häromdan satt jag och zappade på tvn, vilket jag oftast gör då tv visar mycket skit på samma gång. Dock fastnade jag på ett gäng bleckblåsande herrar som satt och spelade en välbekant melodi. Dock fick jag aldrig reda på vad den hette, för programmet slutade iom den låten och i eftertexterna kom det fram att programmet var Gudstjänst på svt.
"- Spelar de Kristina Från Duvemåla på Gudstjänst?" tänke jag. "Så spännande."

Idag kom jag på att det var nåt med gudstjänst jag skulle kolla upp, men mindes inte vad. Så jag skummade igenom två avsnitt Helgmålsringning och nästan ett helt evsnitt Gudstjäns innan introt till en låt startade och informationen om den visades i den lilla rutan. "Tröstevisa, musik: B. Andersson".

Så det var det det var! Visst hörde man att det var Benny Andersson lång väg, men inte var det Kristina Från Duvemåla.

Signalkapplöpning

Ja, vad prioriterar hjärnan? Vilka signaler ska gå först? Vet hjärnan verkligen sitt eget bästa?
Ja, i mitt fall går iaf reflexerna först, förstånd och vetskap kommer senare. För sent. Trots att jag fått lära mej att om man tappar nåt varmt eller vasst så ska man låta det falla. Det vet jag mycket väl! Men som sagt; reflexerna hinner före på mej.
Ikväll gällde det nåt vasst - en brödkniv. Jag skulle skära upp min tigerkaka för packetering, skaftet gled ur greppet, kniven var på väg ner mot golvet och genast var mina fingrar där och fumlade, försökte få grepp om den igen. Tillslut kom visdomen ikapp och jag drog åt mej händerna och kniven falla fritt. Men allt var för sent, olyckan var ett faktum. Knivens räflade egg hade lyckats framställa en skåra i mitt långfinger.
Okej, det var väl inte det värsta skärsåret i historien, men svider så in i helvete gör det!

Kan man träna bort reflexer?

Om jag skulle ta och spela lite

Se på denna kreation som hänger så fint uppå väggen och samlar damm! Hur lång tid har inte gått sen den gav ifrån sej vackra toner? Ja, när jag först drog fingarna över dess nylonsträngar så satte ljudvågorna mina trumhinnor i gungning, så ostämda vågor som vore de av en annan värld!
Med en ständigt stämd synt till hands rådde jag bot på ukulelens missljud.
Och sen, vilken klang!
Den varar dock inte så länge, instrumentet har ju 15 år på nacken (eh, 95, 96, 97 ... jo, 15!) och orginalsträngarna sitter ännu spända från stämskruvar till stall.

Alla ackord sitter naturligtvis inte i varken huvud eller fingrar, men som pianotangentskännare kan man klura ut sånt =) ! Och, en halv centimeter kortare naglar på somliga fingrar skulle inte direkt stjälpa mej i mitt spelande ...

En liten ukulelelektion. Så här tar man ackordet A. Lycka till med resten!

Men ... Solen?

Ja, då var jag klädd och sminkad, redo att gå ut och möta solen som då har lyst med sin frånvaro i flera dar. Men vad händer? När jag plockar fram solglajjorna så tittar även molnen som täcker hela himlen fram >( . Fan, jag är för jävla lusig alltså!

Får väl anse mej färdig

Känner mej långt ifrån helnöjd, men jag tror inte jag kommer komma närmare likhet än så här, hur mycket jag än försöker. Är ju inget proffs på ämnet teckning, men hoppas att det framgår vilka de föreställer iaf =) .

Titt ut

Jaha, det är väl dags att titta ut från eremitens koja och visa att man lever =) . Har i helgen gått från storstadsliv på sjunde våningen till småstadsliv på marknivå. Jag hoppas dock innerligt på att få flytta tillbaka till Göteborg.

I fredags iaf kom min kära familj för att hämta hem mej. Jag bjöd på det sista fikat jag hade, tex en liter glass. Mitt i utbärandet av lådor och väskor stod vi med varsin sked och åt ur paketet =)) .
Inte tonvis med grejer, men släpet fylldes upp för att transportera allt till regninga Småland. Suck, det som var så varmt och soligt i Götet just den dan ...


Och så sitter jag då här nu. Väntar på att chefen ska ringa och säga åt mej att komma till jobbet =) .

Nu får det vara nog

Jag har packat färdigt för idag, det känner jag det. Det konstiga är att det blir betydligt stökigare ju mer jag städar =/ . Imon får det bli grovgörat iaf, bära omkring på bokhyllor, skruva isär sängar och lite sånt. Låter kul, jag ställer klockan =P !

Nu, lille Ringo, ska vi se om vi inte kan flytta ögat på dej lite grann =) !

Farväl mitt barn

En sista skvätt vatten och sen får jag ta farväl av mitt lilla skötebarn. Denna lilla arma växt som nu står i full grönska. Nu kommer jag lämna den till sitt öde. Det är för sorgligt.

Tecknandet går vidare, jag kan ju inte lägga det åt sidan förrän alla Beatlarna har kommit ur min stiftpenna =) . Dock är Ringo Starr Farbror Svårast att rita =/ . Jaja, vi får se hur det blir med honom. Nu ska jag ner och slänga tidningar.

The Last Five Years

Oh ... My ... God! Vilken bra musikal. Och Hanna Hedlund ... Vilken kvinna, vilken karaktär, vilken röst! Jag blev mest positivt överraskad, men även lite negativt. För det första var det bara en enaktare, för det andra var det bara en sångmusikal. Inga dialoger alls, ett och annat talparti som ingick i låten fanns, och så läste den manlige aktören (Christopher Wollter) ur en bok ett tag utan att sjunga. Men annars, en fantastisk musikal. Rolig!

Och nu, två dar innan jag lämnar stan, har jag varit livrädd. Ett gäng gangsters lyckades skrämma upp mej på bussen genom att först prata om att en av dem släpptes ur fängelset för ett par dar sen efter att ha suttit där i sju månader. Sen började de diskutera hur de antingen hade huggit eller skulle hugga ner nån med skruvmejsel.
Då pluggade jag i musik i öronen och ville inte höra mer. Dock kände och såg jag deras blickar resten av bussresan och jag var livrädd, tänkte att är det nån kväll jag ska hittas våldtagen och dräpt så är det ikväll!

Så blev dock inte fallet, tack gode Gud! Jag hoppade av vid min hållplats medan kåkfararna åkte vidare.
Jag återgick till mitt klädstrykande och -packande, nu satte jag mej vid teckningen igen. De blir svårare och svårare. Härnäst ska jag ta till suddgummit.

Snart klar med nästa gubbe

Jag är inte riktigt helt klar med den andra bilden. Kanske en onödig inflikning, men det kanske fanns nån där ute som inte fattade det =P .

Idag är det garderobens dag, inte offentligt, men för mej. Kläder ska strykas och packas ner i väskor. Låter kanske inte så mycket, men jag kan lova att det minsann kommer ta sin tid!

Ikväll ska jag då se musikal med Sibbe medan jag är i Göteborg och imon ska jag ta en tur med Frida i Slottsskogen medan jag är i Göteborg. Alla sevärdheter i sista sekund =) .

Tecknar i natten

Oj då, här sitter jag och skissar istället för att sova! Det var så sjukt längesen jag satt med en blyertspenna i handen och lät annat än text färga av sej, och just inatt blev jag så himla sugen på att teckna.

Och, nja ... Fast jag var ganska haj på det där med att rita och måla som yngre, så skulle det inte sitta fel med lite extra talang när jag nu börjar bli till åren =) .
Fan, det är ju inte så lätt som jag först tänker att det ska vara =P ! Nån som har en aning?

Pengaångest

Detta kommer bli en dyr månad. Och jag har inga pengar att finansiera den =( .
  • Audition till Kulturama
  • Audition till Balettakademien
  • Stugan på Öland i midsommar
  • Ny omgång linser
Dyrt, dyrt, dyrt. Jag hoppas på en regnig sommar och att jag får stå inomhus och arbeta häcken av mej! Skulle behöva ett extraknäck, det känner jag det. Kontot gapar tomt.
Nåt jag kan glömma är en Londonresa iaf <,(( ! Jag som ville åka dit i sommar igen!

Tidspessimist

Jag ligger 25 minuter före i schemat. Saker och ting tar inte så lång tid som jag tror =) . Jag kör på, så blir jag klar fortare!

Schema med stoppur

Känner jag mej rätt så måste jag ikväll göra upp ett schema för mej själv på hur jag ska strukturera upp mitt liv. Likt ett skolschema måste jag imorgon följa mina egna direktiv till punkt och pricka och sluta och starta när klockan ljuder.
Och jag känner mej rätt så bra vid det här laget, med rutiner och struktur funkar jag bäst och är effektivast. Nu ska jag bara sitta och planera fram ett lika bra och effektivt schema och hoppas på att mitt tänkande jag kommer överens med mitt arbetande jag.

Varför har ingen berättat för mej?

Men vad fan!? Har hockeyvm redan dragit igång? Men de spelade ju en annan jävla turnering nyss!
Jävla förbannade skit, nu får jag googla fram nåt och läsa ikapp mej. Skandal!

Heja Sverige!

Utnyttja tiden

Bara för att jag from ikväll inte behöver ställa klockan blev det att jag är vaken till överdrivet länge. Trots att jag varit vaken sen 0830 är jag pigg och kan fortsätta vara vaken.
Kan jag göra nåt för att utnyttja situationen och tiden? Gör jag nåt för att utnyttja situationen och tiden? Tex packar ihop mitt liv för att kunna flytta det härifrån inom en snar framtid.

Nej.

Tester

Jag hittade lite tester som jag roade mej med att göra innan idag, tex Hur gammal är din hjärna?, Hur gammal blir du? och Hur manlig/kvinnlig är du? . Jag gjorde ett iqtest också, men för att få resultatet av det var man tvunga att punga ut 10 spänn. Ovärt tyckte jag, jag vet ju redan att jag inte är så blond som jag ser ut =)) .

Musikaldags

Snacka om att vara ute i sista minuten när det gäller saker man hittar på i Göteborg, som tex gå på Operan. På onsdag ska jag och Sibbe se The Last Five Years med Hanna Hedlund i huvudrollen. Vi hade planerat att gå flera stycken från förbklassen ikväll, men det gick ingen föreställning då, så det fick bli antingen på onsdag eller lördag. De andra kunde inte på onsdag medan jag och Sibbe bara kunde på onsdag, så vi fick splitta oss.

Jag ser iaf fram emot det =) ! Hade aldrig hört talas om musikalen innan jag började i Göteborg, men nu har jag hört en massa låtar, men ingen story. Ska bli intressant.

Ja, när vi ändå är igång på temat musikal kan jag ju passa på att berätta att det ligger biljetter och väntar på mej redan, hemma hos far. Den 9e oktober (dvs om exakt 5 månader) ska jag till Linköping och se

Mamma Mia!

Love it, love it, love it <) !

Förberedelse för tvätt

Om dryga timmen har jag förmodligen min sista tid att tvätta kläder i detta bygget. Det börjar bli dags att börja förbereda för den, samla ihop allt som ska med ner i tvättstugan.

Klockan tio ringer mitt alarm som jag ställde igår vid halv fyra. Men jag vaknade 0830 iaf, så det var en onödig handling. Det är jag och alla pensionärer som vaknar och är pigga då oavsett gårdag =/ .

Lyckat misslyckande

Nånstans på vägen har jag gjort fel. Det blev aldrig nån pudding av chokladsmeten, det stannade vid tjock sås. Å andra sidan stod det ingenstans i receptet när det skulle stelna, kanske behöver den stå i timmar i kylen =/ .
Jag tappade iaf tålamodet och tog skålen tillsammans med en banan och satte mej. Så doppade jag helt sonika i bananen i såsen och bet av. Eller, jag gjorde det tills bananen lossnade ur skalet och plumsade i, så då fick jag börja äta med sked istället =) .

Inget ont som inte för nåt gott med sej, heter det ju. Dock har jag en massa ont på lager, det ska bli intressant att se vad det goda är som motsvarar det!

Choklad i stora lass

Ja, mitt chokladsug håller sitt hårda grepp om mej, och har man inget färdigfabricerat får man tillverka det själv. Igår gick det åt råvaror till negerbollar, idag måttades det ur ingredienser till en chokladpudding.

Just nu är den på avsvalning vid balkongdörren, där det drar så förbannat. Det borde gå på ett kick.

Konsten att samla mammapoäng

Jag må ha sjukt mycket mammapoäng, men i ett test får jag underkänt, varenda gång. Och det är testet med överskriften Köttbullar.
Jag är nog ta mej fan, av alla mänskor som provat göra köttbullar mer än en gång, absolut sämst på det! Jag fattar inte grejen. Det spelar ingen roll vad jag lägger till eller tar bort så blir det inte som på alla bilder. Denna gången hade jag ingen lök i, men lik förbannat så föll bullarna i sär och blev till vanligt stekt köttfärs >( .

Sen hade jag ingen köttbuljong till såsen heller, utan fick nöja mej med grönsaksbuljong. Men eftersom det bara är jag som ska äta av maten så skiter jag helhjärtat i om såsen smakar morot!

En lördagmorgon i mängden

Jaha, nu vaknade jag, ja, efter 1, 2, 3 ... alldeles för lite timmars sömn. Det känns i ögonen även om kroppen är pigg. De är liksom svullna och "kladdiga" =/ .
Men det är över en timme till Melodikrysset börjat, så jag kan tänka lite på vad jag ska göra idag. Nån form av kalori- och/eller fettborttagande iaf, efter gårdagens inmundigande, men det ser ut att få bli inomhus, det ser inte för muntert ut när jag ser ut genom mina fönster.

Snart måste jag luska ut var man kan hitta närmsta återvinningsstation. Förutom de överfulla pantpåsarna så finns det glas och tidningar i lägenheten som behöver göras av med innan flytt. Och flytten är om en vecka, tror jag. Har inte fått nåt riktigt bekräftat från mina föräldrar, så det är bara preliminärt.

Nähe, ska man för en gångs skull äta frukost innan Melodikrysset?

Avsvalning

Jag väntar nu på att Så Ska Det Låta ska börja och att wienerbröden ska svalna. Mums =)) !

Det är över

Nu är jag trött som fan, ligger och väntar på att somna. Dumt att göra det tillsammans med datorn kanske =/ .
Lite update:
Jag luktar som två skithögar bredvid en tredje! Jag valde bort den ack så nödvändiga duschen och ställde mej vid spisen istället. Den bjöd på koktstekt potatis (dvs inte råstekt) och sen kröp jag till kojs.

Jag tillhör inte längre en skolklass. Två föreställningar och massa rep och förberedelser sen 0900 har det varit idag. Nu tog det slut. Allt är upplöst. Skåpet är tömt och innehållet ligger i mina ouppackade påsar och väskor. Jag har sommarlov! Sen återstår det ju att se hur länge det varar, förhoppningsvis inte längre än till augusti.

Nä, imon ska förbisarna mötas upp för sista gången för en lunch (som jag inte har råd med =( ... ) så det ska nog stängas av nu.

Jag fick vara med i Ronny&Ragge

Jag har hela livet känt att jag och Ronny&Ragge har ett speciellt band. Och det är inte bara för att hälften är inspelat i och utanför Växjö och nu fick jag reda på varför.

My sign!
Bara ett litet inflikande. Nu ska jag fortsätta kolla på serien med kommentarer. Så fruktansvärt roligt!

På upphällning

En ny vecka har startat. Den sista veckan har startat. Den sista med oss vänner som klass iaf. På torsdag har vi vår föreställning och sen är allt slut, vi sprids för vinden. Än så länge vet ingen utom en vart man kommer hamna efter sommaren. Kanske kommer några fortsätta vara klasskompisar på en annan skola, kanske kommer man aldrig träffa någon utav oss igen. Vem vet?

Än så länge har denna veckan varit sej lik i den bemärkelsen att jag igår kom hem vid samma tidpunkt som jag brukar. Den betydande skillnaden var dock att jag inte kom hem mellan skolans slut och sången. Det var en väldigt lång skoldag och ingen mat hade jag med mej, jag var död när jag kom hem. Och hungrig, hade sen frukosten ätit en chokladbit jag fick ur en godispåse.
Idag däremot har jag levt på mariekex, en ohyggligt massa =) .

Och nu kom jag på vad det är som låter. Det ösregnar ute och det finns ett fönster öppet nånstans i lägenheten.

God natt? God morgon?

Jag har varit hemma i lite mer än en halvtimme nu. Jaha, nu har hon varit och slarvat och minns inte hur hon kom hem, tänker säkert nån. Men varen icke förskräckt! Jag är spik nykter och sjukt pigg!
Det blev som tidigare nämnt en kväll hos tvillingarna och det blev även sällskapsspel. Partyalias hette det, och när det var gjort spann vi vidare och lekte fritt med frågekorten och tillslut blev det mer 20 Frågor. Det fick tiden att gå!

Tvillingarna var dessutom så gulliga att skjutsa hem mej så jag slapp sitta vid Brunnsparken i en timme för att vänta på min nästa buss ♥ . Så nu har jag fått se en ny dag skåda världen, dock väntar jag på att solen på riktigt ska titta fram bakom berget. Skriver detta så länge så får jag gå tillbaka till köksfönstret sen =) .

Jag missade att lägga upp nån fikabild från lördageftermidddan innan, så gör det nu.

Hur ska jag kunna somna nu? Jag skulle vilja vara vaken till typ nio ikväll och sen sova gott hela natten till måndag morgon. Men känner jag mej själv kommer jag bara klara mej till kanske 14tiden innan jag faller däck i soffan eller sängen. Sov gott till mej och god morgon till andra!

Kaffe och kaka

Ja, här sitter jag med en kopp kaffe och en bit tigerkaka. Jag har faktiskt ätit mat också =) . Ugnsstekt falukorv och potatismos, det var överraskande gott med tanke på att jag ätit plättar i fyra - fem dar nu. Jag hade velat ta en portion till, men den som spar han har, i två dar till iaf!

Jag har redan fikat en gång idag. Detta är vår sista helg som klass, så åtta av tio samlades på ett fik på Linnégatan. Om knappa timmen ska jag ta mej till tvillingarna och återsamlingen av klassen. Hoppas det blir en kul kväll med mycket sällskapsspel <) !

Det är alltså mitt fel

Nu när jag startade datorn och pluggade in bredbandet för att ansluta mej till intranätet såg jag en liten ikon jag aldrig sett förut. "Nytt SMS" . Där stod det nåt om att min normala hastighet nu är återställd. Vad? Och så finns det fler sms i inkorgen som jag inte visste fanns.

Så det är alltså därför det helt plötsligt går sjukt långsamt! Shit vad mycket jag måste belasta bredbandet, jag tog ändå en snabbare variant än vad jag tänkt just för att jag kollar och lyssnar mycket på webbtv/-radio.

Då vet jag det.

Denna blogg har för närvarande bloglovin
RSS 2.0