Hemmablandning

Har en stund kvar innan jag ska till jobbet, så påbörjar iaf tillverkningen av min nya sats müsli.

Fyra avklarade, två kvar

Har jobbat sen i söndags och efteråt har jag gjort allt för att slippa vara hemma i min bastu.
I söndags skulle vi egentligen spelat minigolf, men vi var dels för få och dels var vädret ostadigt. Så vi
1. Fikade.
2. Åkte hem till en av Italienvännerna och kollade på resten av bilderna från resan.
3. Åt på Max.
4. Satt på Kulturama och pratade skit samt spelade lite piano innan jag for hem för att komma någorluna i tid i säng.
 
 
På måndagen efter jobbet var det sista allsången i Linnéparken och känner man en av funktionärerna/roddarna får man reserverade platser på sjunde raden så man kunde se Sweet riktigt ordentligt.
 
I går var det tisdag och jag hade ingen egentlig anledning att hålla mej hemifrån. Men när jag hörde att regnet började falla gick jag ut för att svalka mej, tänkte att jag kunde ta en tur till apoteket för att köpa Absolut torr. Men på lasarettet var det slut så gick till Linnégallerian. Där mötte jag en mammaledig kollega med sina döttrar och vi diskuterade den nuvarande situationen på jobbet plus att jag fick bära på hennes bebis <) .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och så dagen. Jag hann inte ens mellanlanda hemma innan jag fick ett telefonsamtal från Ino om att hon ville ha sällskap på Samarkand innan hennes manikyrtid. Så då slapp man vara hemma lite i dag också. Annars i dag har jag försökt rensa det illaluktande avloppet i köket med bakpulver och ättika samt varit två rundor till återvinningscentralen. Jävligt skönt med svalare väder i kväll!
 
I morgon jobbar jag kväll och på fredag slutar jag kvart över elva och då går jag på två veckors semester igen! Har bara jobbat fyra veckor efter förra semestern och jag är redan deprimerad ...

Beatles i gryningen

Fredagen bestod av arbete och sedan kinematografi med två av "Italienvännerna". Vi såg Sex Tape och den var ... Sexig ... Typ. Känner inte att jag behöver se den fler gånger.
 
Och eftersom det är fredag och morgondagen är veckans enda lediga dag så stannar jag uppe och tar några öl innan ett sexdagarsjobbmedley tar fart. Till sällskap har jag youtube med Beatles och tillsammans möter vi gryningen.

Nu är det okej

Har lagat och ätit upp min mat, så nu är det helt okej att äta godis <) !

Oväntade vändningar 2.0

Ja, så skedde det igen! Jag som bara skulle ta en fika med en av Italienvännerna från i går hamnade med henne och tre andra ute på det dyngdoftande landet. Där skulle det minsann hållas en generalrepetition av Trollflöjten. Så blev man lite kultiverad mitt i veckan! Vem hade kunnat ana?

Eftermiddagar med oväntade vändningar

I går slutade jag vid elva, jävligt lagom. Jag skulle bara förbi Åhléns och sen hem, men utanför hittar jag två "Italienvänner" så jag sluter upp med dem och lunchar på stan. Sen går vi till Kulturama och där hittar vi en tredje vän. Nån timme senare går vi till ett fik för att möta upp en Italienvän till. På fiket förstör vi en mugg och kommer sedan överens om att åka hem till den senaste vännen och titta på dansföreställningen från maj och bilder från Italienresan.
Ja, så blev klockan tio och jag blev tvungen att åka hem och sova för att stiga upp halv fem i dag igen. Det hade jag inte kunnat föreställa mej i går när jag vaknade.
 
Slutar elva i dag med, ska bli spännande att se vad denna dagen bjuder på!

Nu blir det intensivt

Då var en kort helg till ända. Slutade jobba klockan sju fredag kväll och började jobba halv tio söndag morgon. Däremellan hanns ett Lisebergsbesök med! Och för en gångs skull fick jag åka lite. Känner nästan ingen som åker sånt som snurrar utan bara bergbanor odyl, men nu fick jag åka Virvelvinden, Jukeboxen och Slänggungan. Hoppade i Flumeridern, men det var nog första och enda gången. Kållerado så klart och så åt jag rosa sockervadd! Roligt hade jag!
 
Men snart börjar andra jobbpasset av sex i rad, sen en dag ledigt och sedan sex dagar i rad till. Sen tar vi semester version två! Ska bara hålla ut ...

Starstruck

Som körsbäret på moset denna Italienresa:
På väg till dagsutflykten till Venedig passar man som GASexperter på att sjunga "Pappa, jag vill ha en italienare, annars flyr jag till Venedig". Ett filmklipp som publiceras på Facebook, och se! Se vem som fått nys om det!
 
 
 
 
 

Tillbaka i vardagslunket

Hej hå, tillbaka från Italien och har just påbörjat min andra arbetsvecka efter semestern. Smekmånaden är således över. Men jag hade så otroligt kul och har fått flera nya vänner och de jag redan hade har jag kommit ytterligare lite närmre, ångrar inte att jag lät mej övertalas att gå med i hejarklackslaget =) !
Ellinor när vi far genom Alperna.
Skaplig utsikt från McDonald's! Undrar om de kan tänka sej bygga liknande på Norremark.
Repetition på stranden.
Sockersöta hejarklacksflickor redo för första föreställningen!

Denna blogg har för närvarande bloglovin
RSS 2.0