En dag i Sandhem

Första gången jag var där var i mellandagarna. En audition till ett jobb som dansbandssångerska.
För ett par veckor sedan fick jag mail om att jag var en av två som bossen ville träffa igen. Så det fick han idag.

Innan var jag bestämd på att detta inte var nånting för mej, men när jag fick detta beskedet blev jag helt plötsligt sjukt osäker på vad jag ville.
Nu tror jag att jag vill ...

När Sundsvall kom till stan

Det har nu gått en tid sen Sundsvall-Emma hade sin spontanvisit hos mej. Nu verkar dock blogg.se ha en bra dag, så det får man utnyttja.
 
Hon kom som ett yrväder en vårdag i mars. Med tåg.
Jag började med att introducera henne för Skåres. Och jag själv lät Skåres introducera mej för Napoleonbakelsen! Himmelen på jorden!
 
Hon fick vara lite ensam medan jag dansade och jobbade, men jag var relativt mycket ledig. På fredagen innan mitt jobbpass åt vi värstingfrukost! Emma med två muggar!
När halvpasset på lördagen var avklarad tog vi en gemensam powernap, en McDonald'smiddag och sen blev det förfest med ABBA för hela slanten =) ! När kvällen blev mogen blev det introduktion för mitt favvoställe Pauze. Kanonkväll! En tjej nöp mej i röven när jag stod i baren, dock blev det inte så obemärkt som hon önskade, för hon sprang in i dörren istället för ut igenom den efteråt =P .
 
Söndagen blev en slö och kall dag, men på backarnas söderlägen hade snödroppar ändå lockats upp.
 
Måndag blev det och, numera göteborgaren, Therése var nere i stan, så jag fick introducera henne för Emma och vi ägnade oss åt lunchbuffé på Royal thai, kaffe på Buffé & Café uppe i gallerian och så ett varv på Samarkand. Sen for Therése vidare till sina päron och Emma och jag fortsatte handlingen. Eller, jag hade inga pengar efter min låga månandslön, men Emma hittade fyrsiffriga jackor som hon gick lös på!
 
Ledmotivet för besöket är
 

Ja, det var det med lite smådetaljer uteslutna. Förhoppningsvis ses vi i Stockholm snart för att planera vår Europatripp, men den har kasat ut lite på tunn is ... Den som lever får se.

Försöker och försöker

Det är inte roligt att blogga när det bara krånglar varje gång man går in. Antingen när man ska lägga upp bilder då man klickar på knappen Infoga bild och sen blir den spalten helt vit. Inga bilder alltså.
Eller så är sidan redig ett tag och man har hunnit skriva rubrik och några rader i inlägget, så plötsligt försvinner hela inläggsfältet! Man bara, what the fuck!? Orkar inte ...

Därför ligger jag så efter så ofta och drar mej för att skriva ... Försökte faktiskt gå in via mobilen också, men det är samma lika där! Kaos! Så mycket tålamod jag har idag har jag definitivt inte varje dag när det gäller blogg.se!

Men snart - Sundsvalls-Emmas besök!

Korv Stroganoff

Jahapp, sjuk ynkling eller inte, mat var jag sugen på ändå. När man aktivt väljer att inte visa sej ute i kölden för att friska på sej kan man inte handla ingredienser till nåt särskilt.
Men korv Stroganoff kunde jag skrapa ihop till! Första gången i livet jag lagar det, och den blev förvånadsvärt god till råga på allt!

När bacillerna väcker en

Har varit vaken sen klockan sju, den skrovliga halsen har utvecklats till svullna ögon, lockiga öron, snorig näsa och slemmig strupe. Kroppen känns som att jag varit i slagsmål igår, mörbultad och lite var stans i muskler och leder. Kass! Och jag som skulle hälsat på Lina tillsammans med Emma idag plus var bjuden på hemmafest hos Malm i deras nya lägenhet. Jag har tom köpt en inflyttningspresent =( . Fy fan, så orättvist, andra helger sitter jag fullt frisk och har inte ett jota att ta mej för på hela helgen!
Jaa, bilden är från min förra förkylning, runt nyår har jag för mej, men temuggen står framme! Ska inta den andra för idag och det vankas många fler.
 
Kass, kass, kass, kass!

I skrivande stund

Just nu gräddar jag pannkakor till frukost, sen ska jag till mammas lägenhet och tvätta, sen till Nuna och få en ansiktsbehandling och sist till dansen för att sätta det sista inför helgens uppvisning.
 
Alltså, det har hänt en sån massa i mitt liv, jag vissa saker är så sjukt stressande att jag mår fysiskt dåligt av det. Ja,det handlar ju om att Sundsvalls-Emma tittade förbi stan några dar och att dansbandsjobbet kan bli mitt. Inlägg om det får komma senare, men lever gör jag iaf.

Denna blogg har för närvarande bloglovin
RSS 2.0