Ibland är sammanträffandet läskigt

Nu sitter jag och kollar på Wallander - Innan Frosten. Det var ett tag sen jag såg den nu, och denna gången är väldigt annorlunda.
I helgen har jag fördjupat mej lite i den sjuka sekten Peoples Temple som avslutades i ett kollektivsjälvmord i Jonestown -78. Jag kollade på en upphackad PBSdokumentär på youtube om sektens "life and death" och jag är inte oberörd. Det är verkligen en helt sjuk historia!
Denna historia ligger till grund för Wallanderfilmen, så för min del blev det genast mer relevant och intressant, innan denna helgen hade jag inte en aning om vad det de visar i filmen var för nåt. Sammanträffandet alltså ...

I övrigt har jag varit ganska effektiv idag. Som tidigare nämnt somnade jag 0330 inatt, klev upp 0730 för att förbereda tvätten och inte förrän 1515 kunde jag gå tillbaka till sängen och faktiskt somna. Det var då jag blev ensam hemma och det var tyst i lägenheten.
All tvätt är också nu struken och instoppad i garderoben, så nu slipper jag ha det att tänka på =) !

Dum tvättid

Dumt av mej att välja den dumma tvättiden. Halv åtta klev jag upp, vilket innebär, när jag somnade runt halv fyra, att jag sovit fyra timmar inatt! Jag är ganska "kladdig" i ögonen, jag har ont i huvudet och jag är väldigt nära en förkylning. Trötthets- och sömnbristtecken med andra ord =( .

Nu ska jag försöka sova ända till 11, då är det dags att hämta upp tvätten. Men när ska jag hinna sova sen? Jobbig söndag det blev.

Jag skulle ju inte somna!

Så gick man i däck iaf. Jag trodde jag hade sovit tillräckligt i natt så man kunde få ut nåt av den här dan. Men icke. Sov kanske två timmar, så nu missar jag Marshas duettuppträdande i Nordstan. Får se om jag tar mej ner imon istället. Nu måste jag göra mej iordning, för jag ska vara med i upptakten till en utgång hemma hos en kompis, jag har inte råd att följa med ut =( .

Skynda, skynda!

Misslyckande

Ja, jag får se det hela som ett misslyckande. Jag kommer inte att gå och lägga mej efter att ha bockat för allt jag skulle göra idag.
 • Duscha
 • Dammsuga badrummet
 • Plocka undan på rummet
 • Dammsuga rummet
 • Skura lägenheten
 • Laga mat
 • Äta mat
 • Läsa Änglar Och Demoner
 • Sova
 • Dricka öl
 • Massera mina stackars fötter
 • Hitta en tvättid att boka
 • Handla mjölk, citroner, ägg, bröd och papperspåsar
Hela sex uppgifter hade jag kvar att göra.
Fast det klart, jag tror inte att det finns nåt på tv att sitta uppe för, så jag kan ägna lite tid åt boken, efter det ska jag ju ändå sova, så två saker till kan jag väl bocka för?

Uppdatering

Mm, stekt falukorv, mitt egna potatismos och en kall öl. Man behöver inte dö för att komma till paradiset <) !
Vad har vi då kunnat stryka från listan hittills?
 • Duscha
 • Dammsuga badrummet
 • Plocka undan på rummet
 • Dammsuga rummet
 • Skura lägenheten
 • Laga mat
 • Äta mat
 • Läsa Änglar Och Demoner
 • Sova
 • Dricka öl
 • Massera mina stackars fötter
 • Hitta en tvättid att boka
 • Handla mjölk, citroner, ägg, bröd och papperspåsar
Nästa grej kan vara fotvården. Nåt handlande blir det nog inte, det skjuter jag upp till imon. Orkar inte lämna byggnaden, speciellt inte nu när jag är mätt.
Rap!

Allt jag vill hinna med idag

Det finns viljor och måsten, ibland är gränsen suddig, tex städa . Är det nåt jag verkligen vill, eller är det egentligen ett måste? Jag vet inte riktigt själv.
 • Duscha
 • Dammsuga badrummet
 • Plocka undan på rummet
 • Dammsuga rummet
 • Skura lägenheten
 • Laga mat
 • Äta mat
 • Läsa Änglar Och Demoner
 • Sova
 • Dricka öl
 • Massera mina stackars fötter
 • Hitta en tvättid att boka
 • Handla mjölk, citroner, ägg, bröd och papperspåsar
Ja, ni ser, det är mycket man vill, men så lite tid och energi det finns. Klockan är redan tre och jag har inte gjort en fysisk ansats till att utföra nån av punkterna än. Tycker det är bra gjort av mej att rada upp uppgifterna svart på vitt, alltid en start =) .
Jag tror jag tar en dusch först, så lägger vi ribban där.

Att söka eller inte söka?

För nån timme sen fick jag reda på att sista datumet för att skicka in en jobbansökan till Liseberg är på söndag. Ska man kanske ... Då måste jag skriva ett långt personligt brev, ett sånt har jag inte klart. Sen är det under vilken period jag ska ansöka om. För det första vet jag inget om min framtid i Göteborg efter denna terminen förrän efter auditionhelgerna i april, för det andra vet jag inte om det skulle löna sej mer för mej att åka hem och jobba istället.
Svårt svårt.

AMPåterträff

I lördags morse ringde klockan 0430. Det gick oväntat smärtfritt att kliva upp då. På en timme gjorde jag mej klar att gå ner till bussen. Jag hade inte behövt bli klar fullt så snabbt märkte jag, det var flera minuter innan bussen skulle gå och jag var frusen. Då får man leka lite i snön.
Men jag vill ju vara i god tid!
Underlig känsla var det också när det går förbi ett par gäng i högklackat och finkläder, på väg hem för att lägga sej, och jag har redan börjat min lördag.

I god tid kom jag även till centralen efter min bussresa. Jag väntade en halvtimme på bänken innan jag gick ut i mörkret för att leta upp min plats på det väntande tåget.
Det gick smärtfritt att ta sej till Hässleholm, men där var det ett evigt väntande. En timme och tio minuter har jag för mej att det var innan bussen till flickorna i Bjärnum skulle gå. Lite tid slog jag ihjäl inne på Pressbyrån, både med fika och med mobilmontering. Tre gånger lyckades mobilen fara i golvet och splittras i beståndsdelar. Lite pinsamt var det allt ...

Till Bjärnum kom jag, vi var sex tjejer som käkade middag och for i samlad trupp till Markaryd. Vi fick se årets Vinterrevy och sen blev det tvårätters på hotellet.
Mycket mer än så blev det inte för min del, åkte tillbaka till min tillfälliga sovplats i Bjärnumflickornas soffa runt 3. Med en dryg timme till att ha knäckt dygnet somnade jag gott, det kändes ovärt att göra annat.

Dagen efter blev det kebabpizza och tågresa tillbaka till Göteborg. Jag teade hemma hos Frida i den nya lägenheten innan jag åkte hem. Trevlig helg var det!

Is eller operation?

Hur mycket är det okej att ett ögonlock hänger ner över ögat? Idag, medan jag höll på att sminka mej märkte jag att det gick över mitt eyelinerstreck, på båda ögonen. Det har det inte gjort innan!
Då är frågan, är det dags att spara ihop till en plastikoperation, eller är de bara av okänd anledning väldigt svullna så här på förmiddan?

Det här ser ju osmakligt ut ...

Vad är min hemliget?

Meningen var att man till morgondagens teaterlektion skulle komma på en hemlighet ens karaktär/-er bär på. Det har jag inte gjort. Tyvärr är jag sömnigt trött och vill bara sluta ögonen nu. Får försöka hinna det under förmiddan, samtidigt som jag pluggar repliker =/ .

Klassens alla karaktärers hemligheter ska skriftligen förvaras i en slags Pandoras ask och ska avslöjas efter redovisningarna.

Vart tog den goda självdiciplinen vägen?

Jag är så himla dålig, inte ett enda av gårdagens att-göra gjordes! Jag var trött! Kanske ska ta itu med det idag istället, men jag är trött idag också.

Jag fick ett brev från landstinget idag. Från gyn. Pax för att slippa gå dit! Aldrig gjort nåt liknande tidigare och jag trivs med det. Och jag är ju inte i Kronoberg längre.
"Cellprovskontroll för att upptäcka förstadier till livmoderhalscancer" . Jag får livmoderhalscancer av att läsa brevet och då bäva för att boka en tid och utföra cellprovet.

Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte ...

Vad jag däremot vill är att vinna de tre programblad på Tradera jag vill ha. Det hade varit skojigt!

Beatleslåtar beställda!

Först ett samtal med mamma, sen ett med pappa. Nu är vi överens allihop.
Från början:
Min mamma sa att hon hade mycket skrivarpapper som det var okej att hon kopierade upp när jag frågade. Jag tänkte be pappa ta med sin Beatleslåtbok till henne så kunde de skicka upp kopior till mej. Samma noter finns i skolan redo att kopieras, men det är så väldans dyrt att kopiera där!
Så jag fick kontakt med pappa, han satt i sin ände och läste upp alla titlar, jag satt i min och sa "ja" eller "nej" och så satte han en markering vid de som mamma ska kopiera. Det blev väl runt 38 stycken =) ...

Så nu väntar jag på ett häfte eller pärm med Beatlesnoter att hämta ut =)) !

Nästa flyg till London?

Dit vill jag nu! Nu, nu, nu, nu, nu!
Anledningen till att jag blev så himla sugen på det var att när jag läste Metro i morse så såg jag denna artikel

Eller kommer jag kunna hålla mej till -11/-12 då utställningen kommer till Sverige? Nja ...

Jag har ju sovmorgon, ju!

Varför kommer jag alltid på för sent att jag har sovmorgon även på tisdagar. Jag börjar klockan nio som vanligt, men jag behöver inte vara på skolan tidigare för att värma upp då vi har musikalteater/interpretation på morgonen.

När jag kommer hem efter avslutad skoldag ska jag en gång för alla tömma min tvättkorg på stryktvätt så jag kan fylla den med all smutstvätt som ligger slängd lite här och var i rummet. Sen ska jag försöka tömma några flyttlådor på saker som skulle kunna få en ny plats i hyllan. Och så ska jag försöka få det lite renare i badrummet.

Men begär inte för mycket!

Rökt och kokt

Idag har det varit en riktigt jävlig dag, Världen mot al-dagen. Jag lipade i stort sett igenom balettlektionen för att hur jag än försökte göra rätt så blev det totalt fel och jag blir så jävla besviken på mej själv, fanns det vattenpölar på golvet nånstans så klev jag i dem, fanns det dörrkarmar slog jag axeln i dem, fanns det trösklar så slog jag i dem, ja, allt du kan tänka dej gick emot mej.

Jag ville bara var ensam när jag kom hem, men då lägenhetens enda tv finns i mitt rum slash vardagsrummet satt Marsha där inne och jag hade ingenstans att ta vägen med min ensamhet. Jag satt först i köket och tomstirrade ut genom fönstret, men det var jobbigt efter ett tag.
Då låste jag in mej på toa och spolade upp hett hett vatten i badkaret och kämpade mej i. Innan jag klev upp fick jag duscha av mej i iskallt vatten och fortfarande är min hud röd som en kokt kräfta. Nu är jag avslappnad och törstig och jag känner att jag snart ska gå och lägga mej så den här dan tar slut.

Var det fredag?

Åter igen går jag till sängs tidigt en fredag. Tyvärr ska jag upp ännu tidigare än förra veckan. Tåget går från centralen 0627 till Hässleholm, sen åker jag vidare till Bjärnum där Bettan och Frida ska möta upp mej, förhoppningsvis =) . Efter Bjärnum tar vi oss in till Markaryd för att träffa tio års AMPare! Det är 10årsreunion helt enkelt, inte för min och min klass del då, det blir halvårsreunion, men jag ser fram emot det!

Att jag ska stiga upp 0430 känns inte lika spännande =/ .

God natt!

The Producers

Ack, vad jag har skrattat idag! Först tillsammans med några ur min klass på en liten restaurang som hade tacobuffé på menyn. Fattig som jag är snyltåt jag i smyg från mina vänners tallrikar ... Men alla samtal och händelser runt bordet gav upphov till så stora skrattsalvor så det nästan hände olyckor.
När maten var uppäten och mina vänner fullproppade begav vi oss uppåt avenyn mot Lorensbergsteatern! Där utanför stod jag för två somrar sen och det var hett så in i helvete den dan. Denna gången var det inte fullt så svettigt, men jag var lycklig ändå, denna gången skulle jag få gå in!

Inne! Jag ser boarden för The Producers, musikalen vars genrep innan nypremiären vi fick gå gratis på, jag ser att Claes Eriksson ska upp på scen med nån ny soloföreställning och jag är allmänt lycklig. Teaterchefen som man sett i så många bakomfilmer med GAS står helt plötsligt livs levande framför mej.
Sen blir jag ryckt i armen.
"- Du, al, här är nog nåt för dej!"
Omg, ett GASskåp! Lyckan övergår i salighet. Jag står och håller Sibbe i handen medans jag fotar det och sen går jag fram och går igenom alla filmer, skivor och böcker som jag själv har hemma. Jag konstaterar att jag har en notbok hemma som inte finns i skåpet! Jag kände mej speciell då >)) .

Sen var vi välkomna in och sätta oss, vi såg två akter och sen fick vi gå hem. Jag skrattade sjukt mycket åt Claes Malmberg, Kim Sulocki, Claes Månsson och främst Magnus Härenstam och Ola Forssmed! Ola kan ju utföra helt otroliga grejer med sin gummikropp och när Magnus kommer ut ur en garderob och säger "Hejsan hejsan!" med sitt karaktäristiska läspande skrattade jag halvt ihjäl mej <)) !

Nere i orkesterdiket (som "gröptes ut" när de behövde en hiss till GASs föreställning Lyckad Nerfrysning Av Herr Moro) stod Johan Landqvist som kapellmästare. Det gjorde han ju även under Mamma Mia!s dagar =) !

Det har varit en bra dag idag!

Vem är jag? Var är jag? Vad vill jag?

Nu har jag besvarat den sista och nionde frågan i min karaktärsanalys och nu har jag lite mer hum om vad fru Natalja är för en person.
Imon ska jag till skolan en timme tidigare för att träffa min motspelare, Nataljas svägerska. Vi ska jämföra varandras uppfattningar om karaktärerna och pjäsen och diskutera situationer att impovisera i.
Jag är inte bra på att improvisera, det är inte bara det att jag mister kontrollen, jag mister helt verklighetsuppfattningen. Tex förra veckans improvisationsscen, jag skulle till en början bara stå rakt upp och ner och stretcha. Jag stod bara i konstiga ställningar och funderade över hur man egentligen gör när man stretchar, fast jag gjort det tusentals gånger!

Nu satte jag på den sista skivan i ABBAboxen, dvs bonusskivan med låtar som inte hamnade i nåt av albumen. Ska försöka att somna så småningom.

Karaktärsanalys

Klockan är bara tjugo i nio och jag sitter redan i pyjamas och med tandborsten i munnen. Men det ska inte bli sova ännu för det.
Jag har en karaktärsanalys att färdigställa. Förra veckan blev jag tilldelad ännu en roll på teatern pga avhopp i klassen. Jag får väldigt långa repliker som Natalja i "Tre Systrar" jämfört med min Ester i den första pjäsen "Bättre Och Bättre Dag För Dag" .

På tal om pjäser så är ju steget inte långt till musikaler. Imon får skolans lärare och elever gå gratis på The Producers som visas på Lorensbergsteatern! Det gillas av mej =)) !

Dags att vara kreativ!

Com Hem, kom inte in!

Nu är jag inne på skiva sex av nio i min ABBAbox. I love it!
Det har inte hänt särskilt mycket i mitt liv i dagarna, jag är i skolan och kommer hem och sen går jag och lägger mej ungefär ...
Idag känns det som att jag bara har sovit, men när man tänker efter har det varit en ovanligt händelserik vardag. Fick med mej Julle till centralen så jag kunde hämta ut mina tågbiljetter till och från Bjärnum. Har aldrig handskats med en sån maskin innan och jag ville inte stå och göra bort mej ensam >)), den var dock inte så svårhanterlig!

Vid halv sju - sjutiden ringde det på dörren, Marsha öppnade och började prata med en man. Jag trodde det var nån slags fastighetsskötare eller hyresvärd och när Marsha ropade ut mej i hallen och frågade om vi var nöjda med lägenheten svarade automatiskt att det är väldigt dragit från fönstrena.
Sen såg jag Com Hemloggan på hans jacka och jag känner ett starkt "Åh, nej!" inom mej. Inte en försäljare ... Och Marsha, den sluga räven, lyckas dra sej undan och lämna mej ensam i hallen med denna karl som kommer centimeter efter centimeter längre in i lägenheten och vill pracka på mej ett bredband, medan jag kämpar för att få honom, vänligt men bestämt, att lämna lägenheten.

Tillslut tar jag av mej glasögonen för att inte kunna se hans ansikte och så blir jag mer och mer irriterad och hävdar att vill jag dem något så hör jag av mej, sen tappar han också tålamodet, blir sur som ättika, säger knappt Hej då och låter mej stänga dörren själv efter honom.Nu sitter jag med te och ABBA och funderar på att lägga mej för att sova igen.

Jullovet 09/10

En vecka har gått sen jag satte mej på tåget i Alvesta för att åka tillbaka till Göteborg efter en månads jullov hemma. Jag spenderade det tillsammans med släkt och vänner och fram till julldagen kan man gå tillbaka och kolla vad jag hittade på.
Efter juldagen då? Varför detta blogguppehåll? Ja, först tog jag en veckas paus, för jag kände helt enkelt inte för att ens öppna datorn, efter nyår bearbetade jag oro och sorg, det gjorde jag bäst utan dator, och sen var det bara dags att fara.

Vad fick jag i julklapp?
I mina paket kunde jag hitta en ljudbok med Dan Browns Den Förlorade Symbolen, ABBAboxen, en ny mobil som har beteckningen Sony Ericsson W595, en påse skumtomtar och totalt 3500 kronor.
Efteråt berikades min julklappssamling med de övriga Dan Brownböckerna, men i inbunden form av Jojje.
Jag är så fruktansvärt nöjd med vad jag fick, så hälften hade varit nog!

Juldagen firade jag ihop med Therése, och det verkade till en början bli bara vi i hennes lägenhet, men då är det ju tur att det finns msn!
Där hittade vi en gammal klasskompis (eller, ja. Hon är lika gammal som vi, men det var längesen vi gick i samma klass) som hade förfest 5-6 kvarter från våran sittande punkt och hon bjöd oss bort till henne.
Ytterligare två tjejer från samma grundskoleklass dök upp strax efter oss så vi hade en liten minireunion tillsammans med övriga juldagsfirande i samma lägenhet.

Ner till Loft bar det, ett för snobbigt ställe för mej brukar jag tycka, men med lite mer under västen denna gången än förra, brydde jag mej inte om det =) . Det blev en väldigt bra kväll som slutade i bakfylla.

Söndagen den 27e blev hela familjen bjuden hem till min moster och vi åt god mat och pratade massa skit, så som det ska vara.
Dock satt jag lite i skiten just då och pratade i telefon en del med Marsha.
Hon hade, innan hon for från Göteborg, varit och kollat på en ny lägenhet som vi bestämde oss för att tacka ja till, och nu gällde det att komma på ett sätt att byta lägenhet innan årsskiftet för att slippa betala ännu en hyra på det förra stället. Och vi befann oss båda över 20 mil från Götet, vi hade inte lyckas ordna med nån som hade bil och kunde hjälpa oss köra släp och vi kunde omöjligt flytta allt på spårvagn och buss.
Mina släktingar som hörde mej tyckte också att jag hade strulat till det för mej och pappa yttrade:
"- Det låter som att man får dra upp till Göteborg igen".

Mycket riktigt, dan efter blev det tidig uppstigning, vi hämtade Marsha från tåget i Alvesta och så körde vi uppåt i landet.
Väl framme blev det till att packa ner allt i väskor och lådor, hyra släp att lasta in allt i, flyttstäda så allt verkligen blev skinade rent - från golv till tak (och där ingick även sandpappring av bord som sugit åt sej av spillt rödvin! Min pappa gjorde ett bra jobb.), bort till den nya lägenheten och lasta in allt på sjunde våningen.
Själva invånaren, dvs vår nya hyresvärd, skulle själv inte flytta förrän ett par dagar senare, så han hade tillåtit att leva med vår skit under tiden. Det tycker jag var sjukt snällt av honom!

När släpet var tömt var det bara att lämna tillbaka det på macken och bege sej tillbaka till Småland, Göteborg hade inte mer att bjuda på denna gång. Jo, det klart, ett fullsatt Ullevi medan Frölunda och Färjestad spelade hockey såklart. Dock hade jag inte bättre kamera än mobilkameran ...

Det var måndan det. Tisdagkvällen ägnade jag åt superier med Jojje, onsdagen ägnade jag på stan med Memma som jag nog inte träffat sen ... juldagen 2008 (*tänker frenetiskt*), så det var baske mej på tiden. Torsdag och nyårsafton fick jag ett återbudsinhopp på jobbet, och lika gott var det, för jag hade fortfarande inga planer för kvällen. Det slutade med att jag följde med pappa hem till samma faster som stått som värd för julaftonen.
Vi kollade på Grevinnan Och Betjänten såklart, åt en sjukt god exotisk planka, snapsar från höger och vänster, såg på hur juniorhockeylandslaget piskade finskstjärtar, tävlade i ett egenkomponerat musikquiz av min kusin som jag, så fort jag fick papper och penna, ansåg mej uträknad i, men jag kom faktiskt bara näst sist! Ut till fyrverkerierna vid tolvslaget, tillbaka in och spelade musik, både från cd och dvd, men framförallt från akustisk gitarr. Kvällen blev riktigt toppen!

Men sen. Min älskade lilla kisse hade sen måndan-tisdan nån gång visat tecken på att saker inte stod rätt till med honom. Han slutade äta av sin mat, han ratade läckerheter som korv, köttbitar och makrill och blev allt hängigare och fick svårt att gå normalt. När detta höll i sej i flera dagar började jag bli riktigt orolig, och pappa som hela tiden tror att "det går över av sej själv" vägrade betala för en jourtid hos veterinären under de helgdagar som rådde.
Jag blev helt förstörd av oro, från lördag kväll till nästan ett dygn senare låg jag bara i min säng utan att känna hunger och bara grät eller stirrade apatiskt in i väggen. Först när pappa kom upp och sa att vi väl kunde gå in på nätet och kolla vad veterinären hade för öppettider vaknade jag fysiskt till liv och följde med honom ner.

Hela natten mellan söndan och måndan satt jag vaken nere i tvrummet. Jag var så himla orolig för Pontus, men jag lät honom vara ifred där han var. Jag tittade till honom med jämna mellanrum när han var ute i köket och ibland kämpade han sej ut till mej och då klappade jag honom. Han la sej aldrig på sidan och han låg aldrig på samma plats längre än nån minut innan han förflyttade sej en liten bit bort, som om han var jättetrött, men hade för ont för att kunna ligga still.
Klockan sex kom pappa ner för att göra sej iordning inför jobbet. Halv sju åkte han och lovade boka tid för Pontus under dan. Motvilligt gick jag till sängs och lyckades sova tre timmar innan jag klädde på mej och gick tillbaka till min katt.

Pappa hade fått tid 1345, vi fick nog inte komma in på rummet förrän en halvtimme senare. Veterinären tog inte många minuter på sej innan hon gav katten en dödsdom. Han var så uttorkad att han skulle få ligga i dagar med dropp för att återställa, han var gul i ögonvitor och mun vilket tydde på att levern inte fungerade och färgen på urinen visade att njurarna var riktigt dåliga.
Detta hade pågått mycket längre än vad han visat sen sista veckan och det fanns inget att göra. Jag bara grät och grät, jag accepterade aldrig en avlivning, men jag motarbetade det inte fysiskt. Jag borrade in mitt tåriga ansikte i den burriga pälsen, klappade och hade ögonkontakt med honom tills han slutade visa livstecken.
Min stackars lilla söta kisse!

Vi tog hem honom och lät honom finnas med hela kvällen, senare la vi honom fint i en kartong och så lät vi frysa in honom. Till våren ska vi hämta honom och begrava honom.
Resten av tiden var jag bara ledsen, jag vägrade främst prata i telefon. Sms gick bra, för då kunde man kringgå frågor eller strunta helt i att svara om man kände för det.

Jag hann med att täffa Jojje en sista gång och sen bar det av till Göteborg och den nya lägenheten och försöka få iordning där så gott det går.
Bilden visar min köksutsikt från min första morgon i lägenheten. En ny termin väntade.


PONTUS  1999-07-28 - 2010-01-04

Flyttedag

Nä, det var ju inte min tur att byta bostad, Frida behöver min hjälp idag. Tidig uppstigning på en lördag innebar detta, har varit vaken en timme nu och börjar så smått bli redo att ge mej ut i kylan.

Tvättid

Jag hade turen och hitta en tvättid redan en halvtimme efter min hemkomst, så nu väntar jag på att mina maskiner ska bli klara så jag kan sätta på en sista. Mycket tvätt blir det när man besöker Småland en månad.
Det tog ett tag att luska ut hur dessa tvättmaskiner funkar, men förhoppningsvis ser kläderna ut som när jag stoppade in dem, lite blötare bara.

Imon ska jag hjälpa Frida att flytta, och om det blir tid över så är jag bjuden hem till tvillingarna på vad det nu kan vara. Film kanske =) ?
Men innan det är imon så är det ikväll. Vad som händer då har jag ingen aning om, men det får inte innehålla något som liknar för mycket alkohol och sen utekväll, för det är tidigt upp imon.

Dags att ta tag i livet som innehåller tvätt och matlagning just nu.

Oh! Aj! Stön! Stånk!

Som jag anade hade jag fruktansvärt svårt att komma ur sängen idag. Dels var jag stört trött, då jag släckte lampan ~0130 och klev upp 0645 (helt i onödan, märkte jag nu), och dels har jag sån fruktansvärd träningsvärk! Jag hade jätteproblem med att bara stå på ett ben och ta på mej strumporna. Inte helt okej.

Förklaring lyder:

Mja, här är jag, jag lever och har hälsan. Det blev jag iaf varse om nyss när jag fick en brutalmassage av Marsha =/ ...
Det finns väl två anledningar till att jag inte hört av mej här längre. Mellan jul och nyår var jag väl bara trött på "skiten", men efter nyår tappade jag livslusten helt. Året har inte börjat bra, inte alls.

Jag kommer skriva om min jul, mitt nyår och lite värsentligt som hänt mej under lovet, men just nu har jag inte orken till det. Jag ska dricka te.

Denna blogg har för närvarande bloglovin
RSS 2.0