Att det ska vara så komplicerat

Att hitta en bra laptop som passar mej bra är verkligen skitsvårt... Jag har haft min mamma med mej, idag har jag haft min pappa med mej. Detta hade jag verkligen inte kunnat göra ensam...  På fredag är jag nog ägare av en laptop! Ska skaffa ett mobilt bredband också som förhoppningsvis funkar i Markaryd.

Markaryd ja.. Allt strul har gjort mej så nojjig att jag går in och kollar antagningslistan flera gånger om dan för att kolla så jag fortfarande står med... =/ Jag får ju bo på internatet igen, nån lämnade tydligen återbud (!!!) ... Men jag fick inte bo på den del av internatet jag ville, nu kommer jag i ett år dela dusch och toalett med en annan, det jag verkligen inte ville! Då hade det kanke varit bättre att bo i Morkullebyn...

Nu har jag hittat en låt jag hört så jävla många gånger på Gold FM, men aldrig vetat vad varken låten eller gruppen heter, de är så fruktansvärt dåliga på den kanalen att tala om det! Men nu!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Tror det är att det är så fett, de läger sej gott. Det är typ samma sak som att man alltid vill ha fyllmat som är fet lixom =P

Oj asså det är väldigt mkt invandrare i Gbg. Jag var ute där när jag var under 20 år sist jag var där alltså va jag på 18-ställen och många invandrare går dit..

Njae, han har ju alltid bott hos exet men det var meningen att jag skulle ta han när jag får lägenhet. Men det verkar inte bli nån lägenhet på ett tag plus att pojken är allergisk så det känns hopplöst.. =(

2008-08-12 @ 23:27:58
URL: http://amandamars.blogg.se/
Postat av: Amanda

Haha asså, dom här ger sej fan inte trots att man typ puttar iväg dom och säger nej.



Jag vet, han är ju så otroligt fin med. Det är svårt men kärlek går ju ändå före ett djur som man vet kommer få de bra ändå så,, men mina djur är mina bebisar så de kommer bli tufft.

2008-08-13 @ 00:04:30
URL: http://amandamars.blogg.se/
Postat av: Amanda

Ne haha jag är stark jag klarar mej =P

Nu har jag min stora, starka man med =)



Mmm, Oliwer var min kärlek fram tills dess. Eller ne han är det nu me men det är ju faktiskt bara en katt.. suck. Men jag har en hund med och hon är allergivänlig och Daniel har lovat mej att om vi hittar en hund som han tål så ska jag få en sånn =)

2008-08-13 @ 00:13:01
URL: http://amandamars.blogg.se/
Postat av: glenndinvän

satt o sökte lite på bloggar o markaryd (mrd)

o hittade dej jag jobbar på skolan och vad jag vet så ska det inte vara problem med internet där

allt är nytt så det ska bara vara o plugga in

men trådlöst inomhus kan kanske vara si så där då väggarna är tjocka av betong.

hoppas du kommer att trivas

välkommen!!!

2008-08-13 @ 00:37:08

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0