Adjö mitt öre!


Partaj

Gårdagens stadsvandring bestod också i ett besök på Nya Partaj. Var bilden ovan är tagen vete fan, hittade ingen på min specifika butik. Där inne hittade jag ett navelsmycke till nedsatt pris, ett lila, tänk det ni! Det är nog det första lila föremålet jag ägt sen mellanstadiet =) .

Men det som gjorde mej mest lycklig var butiksbiträdet! Hon var störtsön och småpratade hela tiden medan hon tog betalt, men inte på det där störiga sättet. Det var mer som att vi var polare och jag hälsade på henne på jobbet. Tummen upp för henne =)) !

Ups, nu är tvätten klar, dags för upphängning!

In med det nya, ut med det gamla

Tycks få lite gjort idag också, trots att jag inte vaknade så tidigt som jag ville. Just nu kör tvättmaskinen en ljus omgång, jag har fått det uppdiskat (sånär som på en tallrik som jag käkade precis) , och jag har plockat undan lite skit. Det ligger dock en hel del kvar, men jag har fatiskt ingen aning om var jag ska göra av det =/ .

Har varit fejksömmerska, eftersom jag inte är så skillad på symaskiner. Här ska "sys" ! Nån jävel pajade min kjol på festen i helgen (kan ha varit jag själv <) ) och den är för fin för att inte lägga energi på.
Ja, textillim var ett investeringsobjekt igår. Tittade även ner till H&M och fyndade i lite underkläder. Snygga som attan och till ett ostörande pris =) . Nu får de en plats i min garderob samtidigt som några andra, sunkiga, för små, trasiga bhar som man inte ens vill dansa i åker ner i soptunnan! Skönt.
Förresten, när och hur gick det till när jag fick 75C i bhstorlek =O !? Jag, med mina 12åringstuttar, som dessutom krymper ju mer jag dansar -.- ...

Konstigt det där. Jag har haft en låt på hjärnan hela dagen också, som jag nynnat på medan jag donat med allt. Hon Har Blommor I Sitt Hår med Anders Glennmark.

Bättring, al!

Deppdagen över, jag tänkte att jag skulle gå till sängs nu. Som tur väl är behöver jag ju inte gå så långt, inte alls faktiskt. Bokstavligt talat har jag inte lämnat sängen (okej, jag gick på toa en gång) sen jag gick och la mej igår.
Trots det har jag ändå fått en del gjort. Oj, vad jag har tänkt! Jag har tänkt, grubblat och oroat mej för vad livet har till övers för mej och hur jag ska kunna fånga det innan det blir för sent.

Imon ska bli denna dagens motsats. Till en början ska jag inta en stor frukost, dricka mycket vatten hela dan och äta lunch på eller från Pastabaren (grymt längesen jag käkade där, vet iofs inte ens om de finns kvar) . Jag måste ta igen det jag missat under min fasta, speciellt om jag ska klara av att dansa utan att tuppa av imon.
Dessutom ska jag göra några ärenden på stan, vilket innefattar bla Åhléns, apoteket och Arbetsförmedlingen.

Förutom detta har jag suttit lite vid youtube. Jag kom på att jag hade ett avsnitt av Merlin att ta igen och det gjorde mej på lite bättre humör, speciellt att se gulle-Bradley låta och ha öron som en åsna <) !
Sen fastnade jag med en hel film om mänskans situation på jorden, som vi själva ju satt oss i. Förutom att den tar upp ett ämne som rör oss alla så innehåller den en mängd otroligt underbart filmat material.
Den är 1:33 timmar lång, men helt klart värd att se. Klicka här för att komma till Home.

Stora deppdagen

Måndag den 27 september fick bli min stora deppdag. Det var bara en tidsfråga innan den skulle dyka upp, det har jag kännt på mej ett tag nu. Jag kommer ligga kvar i sängen, låta persiennerna vara nerrullade, inte äta på hela dan =( . Mitt enda sällskap kommer att vara datorn och Christer I P3 mellan 14-16 för att hålla de värsta demonerna i schack.

Får se hur länge jag pallar detta.


Diplomvinnare

Det blev en lugn och helvit fredag, satt vid tvn med en pizza i knät nästan hela kvällen =) . Vad som händer idag vet jag inte ännu. Skulle nån spontanfest dyka upp står jag förutan alkohol, allt dracks upp i torsdags =( . Och att festa utan nåt starkt innanför västen är jag värdelös på, jag sitter och glor som en säck potatis, med ögon.

I somras deltog jag i ett Astrid Lindgrenquiz och jag lyckades så bra att jag blivit tilldelad ett diplom från bloggerskan bakom astridlindgrenstjarnor.blogg.se som anordnade tävlingen =)) ! Men eftersom Astrid Lindgren är en av mina hustomtar så var jag väl inte helt chanslös ;) .I'm Not A Robot

Ikväll ska jag dricka öl, vilket kan innebära att det blir en lugn och nykter fredag denna veckan också =) . Ska "fira" med en kompis att han klarade teoriprovet. Äta en bit också blir det nog.

Sen har jag fastnat vid en låt. I'm Not A Robot med Marina And The Diamonds. Har hört den flera gånger på tvreklamen och även på P3 och aldrig uppfattat vad gruppen heter. Men nu var det dags =) .

Inringd

I morse ringde en kollega och undrade om jag kunde hoppa in och jobba för en sjukanmäld. Klockan var sju och jag hade sovit i fyra timmar, men jag gick med på det. Det gick bra på jobbet, men ack, så trött jag var när jag kom hem.
Jag sov till fem och nu är det bara att samla på sej energi och vatten, för det börjar bli dags att ta sej ner till dansen.

Äventyret fortsätter

Nu har jag kollat klart på andra avsnittet av Merlin som sändes på BBC igår, men som kom upp på tuben inatt, till min stora lycka <) ! Spännande, spännade. Synd att det är en vecka till nästa gång.

Dessutom kommer jag från valbåset. Jag lyckades tillslut bestämma mej, trots en oherrans massa partier att välja mellan som i det stora hela vill samma sak. Strävan för jämlikhet, fler jobb, lägre skatter, bättre sjukvård, det tycker jag alla har lockat med =S .

Nä, och inte tror jag att jag att jag kommer sitta och kolla på valvakan heller, det lär nog märkas vem som sitter på statsministertronen imon.

Det är rörigt nu

Strax klar med strumpa två. Fem aktiva stickor i ett trångt utrymme.
Skulle man bli galen av att hålla alla de igång kan man ju alltid fingersticka. Vad man ska med femton meter garnrep till vet jag dock inte =/ ...

Sega höstdag

Än så länge händer det inte så mycket. Jag har knappt klivit ur sängen och än mindre ätit frukost. Halvsitter och lyssnar ikapp mej på lite radio, Melodikrysset avklarat, nu Popsmart och senare Uggla I P4. Även gårdagen var lugna gatan, det är nog pga rödtjutet som bjöds på under torsdan. Jag mår inte bra av sånt =/ . Men tydligen kan man inte dricka öl till mat så jag fick offra mej.
Jag var hemma hos en polare och lagade mat och kollade på film. Kycklingwok improviserades fram och som ni ser var vi hemskt effektiva. Speciellt jag som satt vid bordet och kollade på >)) . Det är vid spisen man ska ha dem, karlarna!

Ikväll får jag plocka fram alkoholen igen, och hoppas att det slutar regna, för jag ska ta mej till Jojje. Inget vin för mej, jag får hålla mej till öl.

Trevlig lördag!

Semestervecka

Än så länge har jag inte behövt hoppa in på jobb denna vecka, ska jag vara ärlig så hoppas jag få vara ledig veckan ut.
Igår var det balett, vilket gick bra. Jag får bannor från ledaren för att jag inte använder kroppen på rätt sätt - det sätt som var rätt hos min förra lärare, på PAS =S . Men det är väl bara att ställa om sej. Idag är det jazz på schemat, mera omänsklig styrketräning -.- . Förhoppningsvis ger det resultat också.
Imon blir det filmkväll med en kompis och på lördag ska jag träffa Jojje. Kanske går ut en sväng, vad vet jag =) . På söndag blir det ju att ställa sej i valbåset. Hm, vet fortfarande inte vad jag ska rösta på.

Sen undrar jag om naturen verkligen vet vad den håller på med, vad det egentligen är för årstid. Som man ser här skiftar trädens beklädnad till gult mer och mer, men detta såg jag i min fars trädgård i söndags.

Tänk om vintern hoppas över detta året och går direkt på våren! Åh, vad lycklig jag skulle bli då <) ! Det skulle innebära att dessa stackare slapp flyga milavis iväg, för att flyga samma sträcka tillbaka igen. Då fick de spara sina vingar för en gångs skull.

Nya arbetstillfällen

Och det på kort varsel. Imon får jag hoppa in på eftermiddagspasset pga flunsan som tydligen går nu. Dessutom fick jag hela lördagspasset, men i fel butik. Pust, undrar hur tidigt man får cykla för att ta sej hela vägen till den andra butiken, som jag aldrig jobbat i förut. Dessutom börjar de arbetsdagen en halvtimme tidigare, 0630, än vad vi brukar göra, vilket innebär att jag måste cykla ännu tidigare! Säkert 0545 bara för att jag är osäker på vägen dessutom =/ . Det innebär att jag måste kliva upp ... Hmm ... 0430 =O ! På en lördag!

Det kommer bli en lång jävla dag, speciellt när jag samtidigt blev bjuden på personalfest på lördag, "kom mellan 19 och 20"! Visst, när jag slutar 1815 ...
Jag kommer vara död innan helgen slutar =( .


Morgondagen igen. Det är sista dagen att skicka in en ansökan om att få gå på audition. Till Kristina Från Duvemåla. Ska jag? Vågar jag? Vill jag?
Jag kanske får vara ensemble iaf =/ .

Pompekunskap

Idag är det ett oherrans trevligt ämne i Christer I P3, nämligen Onödigt Vetande. Jag gissar att jag skulle platsa urbra i den programpunkten =/ . Jag kan så mycket konstiga saker att jag inte ens vet om det förrän ämnet kommer upp. I helgen visste jag tex jättemycket om Björn Skifs och hans Blåblus och Hooked On A Feeling =/ .

Jag har blivit helt försoffad ... Tack och lov att jag har dansen två gånger i veckan nu, annars hade jag nog inte träffat så mycket levande varelser. Jag måste verkligen skärpa till mej. Sluta deppa!

Btw, Pompekunskap kommer från att man vet att Karl XII hade en (faktiskt tre) hund som hette Pompe - onödigt vetande.

Hemmafru

Jag har sletkläder i form av min Flash Dancetshirt, shorts och knästrumpor, och dagens bestyr har bestått i tvättning, upphängning och strykning av kläder och just nu har jag ställt en kastrull potatis på spisen. Hemmafru, det skulle jag passa bra som.


Träningsvärken känner jag av fortfarande, men bara om jag "letar upp" den. Imon är det dags för nästa balettlektion =) . Hoppas den nya nivån inte är för svår för mej.

Nu är det dags

I några veckor har jag gått in på BBCs hemsida och kollat deras tvtablå efter tredje säsongen av Merlin. Och så idag fann jag det. Lördagen den elfte september sänds första avsnittet i brittisk tv. Dessvärre kan man som boende utanför Storbritanniens gränser inte se på deras webtv, så jag håller mina tummar att personen som la ut säsong två på tuben även gör det denna gången <) .
Det här ska bli roligt, sex dagar kvar nu!

Vill du se mina röda ögon?

Uh, det blev jobbigt idag. Träningsvärken i vaderna sitter benhårt och efter mycket stillasittande kan jag knappt gå. Kallt är det om mornarna också när man tar cykeln till jobbet. Dimmigt och jävligt, och i söndags, den 29 augusti, var det faktiskt vantpremiär >( !

Slutade klockan tre idag och dumma, trötta jag glömde fara till bolaget ... Dessutom stöp jag som en fura och vaknade för en halvtimme sen. Om det blir nåt ölande med Jojje bör några smärre mirakel inträffa.
  1. Jag hittar alkohol
  2. Jag gör mej iordning skitsnabbt
  3. Jag blir av med träningsvärken i vaderna
  4. Jag blir pigg
  5. Jag blir av med mina röda ögon


Jag plågas svårt

Denna väntade träningsvärk är minsann inte nådig. Dessutom har den bara blivit värre under dan som gått. Jag kan inte räta på benen pga ont i vader och bakben, så jag har skaffat mej en mycket säregen gångstil =/ .

Idag blev jag dessutom utskälld på jobbet, faktiskt så hade kunden rätt denna gången. Min kollega behandlade kunden fel och tog fel beslut, då stegade kunden ner till lilla mej i kassan och skällde ut företaget och dess personal efter noter, till just mej.
Jag kunde bara beklaga, trots att jag visste att kollegan gjort fel så kunde jag faktiskt inte gå emot honom, dels för att han är min överordnader och dels för att jag inte besitter de koder och nycklar som hade krävts i just denna specifika situation.

Fy fan, vad man ska få utstå.

En tuff tid

Det har jag bakom mej och även framför mej, speciellt fysiskt. Ah, jazzledarens förkärlek till styrkepass kommer sätta spår i min arma, otränade kropp. Tror knappast jag kommer kunna kliva ur sängen imon, jag som börjar jobba 1400 och allt =/ .,
Jag fick mej en självförtroendepuff på baletten iaf, dansledaren tyckte att jag skulle byta från Fortsättning 1 år till F2, dvs de som dansat två år. Tänk att jag som faktiskt bara dansat balett i ett år var för bra för att platsa bland de andra ettåriga <) .
Eller, ja, jag får lov att prova en F2lektion innan jag bestämmer mej, den kanske är helt hopplös, vad vet jag?

Nu är det repris av finalen av Fångarna På Fortet och jag hejar på Handbollarna, när det är slut kommer även jag vara helt slut. (Plus att mitt internet verkar vara helt slut, detta inlägg publiceras inte 0038 som jag vill.)

De snokar upp mej

För tredje sommarn i rad har jag varit nära att cykla över en snok på väg till eller från jobbet. Jag började nästan ge upp hoppet och tro att den tvååriga sviten var bruten, speciellt nu när det blivit så kallt. Men idag skedde det alltså =) . Av nån anledning blev jag lycklig.

Shit, nu blev det bråttom, om en kvart ska jag cykla till dansen!

Denna blogg har för närvarande bloglovin
RSS 2.0