Ny elektronik

Laptopen är investerad, sitter faktiskt och skriver på den just nu. =) Allt verkar funka som det ska, men det går liite långsammare än vad jag är van vid... Men, som människa är man ju hemskt ombytlig och anpassningsbar av sej, så det är ju till min fördel nu! =))

Igår var dagens stora investering en epilator, den hade jag tänkt ta på en jungfruresa nu, men det var en kylpåse inkluderad och den skulle ligga i frysen i minst två timmar. Så det blir att vänta på ett annat sysslolöst tillfälle. Istället för att bli len om bena så sitter jag och bloggar och äter hallonsorbet. Har en burk mangosorbet också, och den skulle helst ätas upp innan flytten på söndag. Sorbet i stora lass!

Nu har jag jobbat färdigt för ett tag framöver. Det ska bli så skönt att slippa höra alla kunder klaga över att pantmaskinen är trasig. Det första de möts av är en lapp där denna information finns att ta till sej, men ändå går de igenom hela byggnaden och tillbaka till mej för att klaga och tycka att jag ska få den lagad snart... Suck, blir trött av att bara ta upp det igen. Men nu är det inte mitt bord längre, de andra får dras med det. Jag siktar bort, mot andra, nya problem att försöka tas med!

Nu ska jag försöka pilla dän en hallonkärna från en kindtand.

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0