Dansuppvisning

Japp, det är vad vi har haft idag. Det gick väl okej skulle jag tro, men beställde DVDn så jag kan kolla på hela, har inte fattat handlingen och så får jag ju reda på hur jag ser ut när jag rör mej rytmiskt till musik! =))

Imon ska jag vara vid kyrkan 0745, sen bär det av till Halmstad på körresa! =) Me and the oldies! <)) Nä, men de är såå mysiga så!

Ska försöka somna nu.

Nattens!

Me and Joe

Idag var jag på ölfika med "Joey". Två Åbro hinkade jag i mej! Fy fan vad gott det var i den sommarvärme som var! <) Mycket trevligt med Joe som sällskap! Men nu när mina uppdrag börjar tona ut så har hon fullt upp med massa festivaler och grejer, så vi ska försöka matcha våra lediga stunder framöver. 18:e juni skulle hon ta reda på, då jag var uppskriven för jobb den 17:e...
Har precis satt in tolvhundra kronor till henne, har varit skyldig henne det i snart tre år. =)) Vi var i och på Roskilde -05 och hon hade bankomatkortet =)) Shit förresten... Hur kunde jag göra av med så mycket? =/ Undrar om hon räknat rätt... Mat och grejer är visserligen betydligt dyrare där, men nu tycker jag att det lät mycket.

Imorgon ska jag på intervjulunch med Bobban! Dvs under en lunch imon ska hon intervjua mej om min audition. Hon ställde frågor, en och en, via SMS och det tyckte jag både blev för jobbigt och för dyrt så då bestämde vi ett möte =)

Solen var varm, jag är röd och det kliar. Nu ska jag nog sova... Om jag inte kommer på nåt kul jag vill titta på. Kollade på What's love got to do whit it? om Tina Turner nyss. Tycker den är helt okej.

Nattens mina vänner!

Kvalitetstid

Innan idag hade jag inte en aning om vad trötthet var! Jääävlar vad sömnig jag var i morse! Och på jobbet. Och efteråt. Då var det en dansrepetition och man fick sitta och vänta på att det skulle bli min grupps tur. På golvet, mot väggen med en massa högljutt folk sitter jag och nickar, sådär tröttnickar. Jag måste sett skojig ut, varje gång jag "vaknade" var det nån som glodde på mej...

Idag var det sommar på allvar, helvete vad hett det var i stan! Jag gick hem med min cykel. Man måste ju få så mycket kvalitetstid med solen som möjligt! =))

Audition-lördag

Jah, då var det över, denna spänning, förväntan, förtvivlan, längtan ...

Steg upp klockan 0500 och gjorde mej i ordning. Under hela proceduren hade jag Zlatan-låten på hjärnan. Jag och min far kom iväg 0645, en kvart senare än beräknat och enligt GPSen skulle vi vara framme 0825. I senaste lagret tyckte jag, men fadren såg till att vi knappade in minut för minut. =)
Var framme 0805 ungefär och jag fick gå in i en matsal. Vilsen och ensam som jag var tog jag kontakt med en tjej som förmodligen var lika ensam som jag. Det var Nettan. Två idioter stod med lustiga kläder och skrek ut saker över folkmassan, de irriterade mej...

Vi blev förflyttade till scenen, eller hur man ska förklara det. Lärare stod nere på golvet och vi på publikplatserna. De två idioterna satt längst ner och sjöng på den låt de tänkt framföra, störde lärarpresentationen.

"-Vad ska vi göra, slänga ut dem?" frågade en lärare.
"-Asså, räcker det med att vi gör dansprovet, för vi gjorde ju sång- och dramaprovet förra året?" frågade den ene idioten.
"-Men alltså... Det är ju inte samma låtar och texter som förra året."
"-VA? Vaddå? Skulle man lärt sej nya?"
"-Mm, men det finns datorer här, om ni vill gå in på hemsidan och skriva ut dem nu."
Idioterna går med ilskna steg ut och kommer inte tillbaka mer.

Mitt i den fortsatta presentationen bullrar en klart utvecklingsstörd florist in, presenterar sej som att hon kommer från blomsterbutiken och att hon har blommor till Julia (?) från hennes mamma. "Julia" börjar storlipa skriker "mamma" och rusar ut. Det stackars blomsterbudet försöker hinna efter och vill att hon ska skriva på pappret.

Presentation klar och vi får se delar av den vårföreställning som årets elever har spelat. Den var mycket bra, fast det var lite hoppigt. Idioterna och "Julia" finns med bland personerna på scenen <))

Jag och Nettan fick reda på att vi hamnat i samma grupp av tre, så vi höll ihop hela dagen. Först med dansen. Den gick klockrent under uppvärmingen, halvbra under diagonalerna och katastrof på kombinationen. Hoppas att uppvärmningarna väger tyngst! =)

Sen var det sång och intervju parallellt, den första på listan började sjunga och den sista intervjuades. Jag hamnade i mitten av listan så jag fick gå direkt från intervjun till sången. När jag hade gjort mitt så frågade de om jag skulle söka till AMP också (en slags "lillasyster" till den skolan jag var på audition för). Jag sa att jag skulle det och sen sa de att de var nöjda och jag fick gå. Detta såg jag som ett dåligt tecken. De var liksom negativa på ett positivt sätt. Jag var kanske för gapig...

Dramadelen sen. Lite gruppövningar till att börja med, man skulle gå runt i rummet och tänka sej olika saker, att det låg ormar på golvet, att man var förväntansfull, you name it. Efter det var det en och en in att läsa sin monolog och sen var dagen över.

Åkte hem till Th sen och kollade på den svinbra schlagerfinalen! Or not.. Vilken besvikelse.

Coola bananer

Ska sticka till jobbet om en timme, tänkte jag. Ska packa lite också var planerna, inför helgen hos pappa och ner till auditionen.
Ska ägna hela min lediga fredag år att öva inför detta, pappa är inte hemma, han ska på nån motortävling i Ljungby...
Var på kören igår och pratade med Birgitta 1, hon kände kantorn och till henne hade hon sagt att hon var mycket nöjd med mej och mitt "framträdande" på begravningen i lördags. Det känns ju bra, att folk säger positiva saker om en! Birgitta 2 i kören pratar jag om min audition med. Hon sa en gång att jag lever hennes dröm. "-Fy fan vilken press och vilka förväntningar jag har på mej", tänker jag nu. Hon ska hålla tummarna benhårt hela lördagen sa hon =) Gulligt!

Min tid på lagret är nog över, så cykelrundor klockan 0520 blir det nog inte på ett tag. Men det är ju liv och rörelse runt sjön vid den tiden ändå.

Ska bara nämna en liten anekdot om gårdagens frukost. Frukttallriken såg ut på det här viset:

Ja, ni ser rätt, jordgubbar! Mmm, sommar!
(Nej, inget lakan i sängen heller...)

På tal om frukt så hittade jag en liten ensam banan längst inne i kylen. Ensam och övergiven i en påse bakom morötterna.
Han gick att äta, men bra brun var han utanpå! =)

Shit, jävar, nu glömde jag linsetuierna på spisen igen! Ingen katastrof denna gången, men det luktar lite bränt, så det var på håret....

Ikväll ska jag klappa katten! Sist jag gjorde det tog jag ut honom i solen och drog bort lite (!) lös vinterpäls. Alla skator glada över att ha hittat byggmaterial!

Nähe, nu är det inte lång tid kvar innan det är dags att åka, man kanske skulle bli lite klar med innan. Hör jag inte av mej imon så vet ni var jag håller hus på lördag. Efteråt bär det hem till ThoD på schlagerkväll inkluderat kinesiskt. Hoppas det finns en svensk att heja på! Det avgörs ju ikväll.

Håll gärna en tumme eller två för mej mellan 0830 och 1800! Eller ja, hela veckan efter också, det är då man får reda på om man kommit in... =)) Under tiden kan ni väl avnjuta en kväll i en svensk idyll.

ESC

Men vad fan... Vart är denna världen på väg? En massa kassa låtar spelas i TV, ska nån av dem vinna och bli årets låt? Näe, tacka vet jag alla gamla godingar... En sak man också kan undra är hur alla de tusentals och åter tusentals låtar lät som inte kom vidare så här långt...
Under kategorin En dingding värld kan man diskutera glasspriser... Jag minns när 88:an kostade 8:-.. Nu kostar den 12. En strut av nåt slag kostar 17. Förjävligt! Vatten med päronsmak kostar 12 kronor! Piggelin kostade 6 kronor innan! My Lloyd...

Jag är mätt... Har hamnat i en äta-period... Funderar på att gå och kräkas för att inte må illa längre... Men bullimi är nog inte min grej... Man kan ju skylla på att jag inte tål mango exempelvis.
 
Är fortfarande sjuk, jävla förkylning. Har kommit till fasen hosta. Och det ska jag sjunga med, tyckte nån? Lysande idé, verkligen... Har börjat knapra Nipaxon idag.

Debut

Igår morse rinde kantorn och vi kom överens om att vi skulle träffas hemma hos henne efter jobbet, för jag ville transponera och greja med låtarna..
Inne i hennes hus märks det att musiken är en stor del av hennes liv. I en 70-talsinredning finns en massa noter, musikböcker, tyger och porslin med musikmotiv!
Överens kom vi och i dag har jag för första gången varit på en svensk begravning. Som tur är, ska man väl säga, så var det som solist uppe på läktaren. Det gick rätt bra, trots rosslig hals och att det lät jävligt ansträngt på höjden. Det var pga att jag inte kunde sjunga på huvudklangen, då dök de berömda tupparna upp!

Jobbigt som faaen när alla gråter efteråt, det gick ju bara inte att hålla tillbaka de egna! My Lloyd, det var ett gråtkalas. =,(

Annars så har det inte hänt så mycket. Åkte direkt till jobbet efter begravningsfikat, kom hem från jobbet och har varit sittande här sen dess, ungefär...

Jaha, om exakt en vecka har jag auditionerat färdigt och förhoppningsvis har det gått bra!

Sång och snor

Hm, det började ju nästan ordna upp sej i mitt liv kände jag när jag kunde byta bort halva jobbdagen på lördag. Men icke.. Jag ville öva med kantorn som ska spela på begravningen, men hon går fan inte att få tag i! Man får en tid när man kan nå henne via telefon, man ringer då och så svarar hennes man. "-Hon är inte anträffbar nu, ring imon förmiddag!" Då ringer jag, idag förmiddag blir det då, men då svarar mannen igen "-Hon är inte anträffbar förrän imorgon kväll, försök då." Aa, visst... Jag är ju verkligen ledig hela dagarna och har tid att jaga efter henne!
Blir nog ingen genomgång av låtarna förrän lördag i ottan. Begravningen börjar ju 1000!

Fick brev från skolan igår också! Antagningsprov blir lördag 24/5 mellan klockan 0830 och 1800. Ska nog bli skoj... Ska komma på en a capella låt tills imon med, ska öva med Maria inför auditionen.. Vilken ska man ta!? Panik, har haft en vecka på mej att grunna, men icke.. Jag och tre tanter brainstormade på fikat idag på kören, några kom vi fram till. Ska försöka hitta lite noter...

Och .... Jag har blivit förkyld.. Hurra! Det kunde ju verkligen inte komma lägligare! När jag har så mycket... Fan... Är helt torr och rivig i halsen, hur ska det sluta..

Krax, krax!

Tid för inlägg

Ja, det blir färre och färre tillfällen för uppdatering. Därför får man offra några goa solminuter på det nu när man är ledig.
Prästen eller kantorn har inte hört av sej angående begravningen. Jag, personligen, tycker att det börjar bli dags nu, när själva begravningen är om en vecka... =/ Men det kanske är jag som har för höga krav...
Ingen skola har heller hört av sej. Men jag har träffat Maria nu och jag ska välja The Winner Takes It All. A capellalåt ska jag själv välja en till på torsdag. Jag kan inte sånt.. Nån med inte så långa pauser, sa hon. Det kan jag väl hålla med om =) Men annars... =/ Svårt svårt..

Annars så flyter saker och ting på ganska bra, jag jobbar på lagret när jag är ledig från jobbet. I torsdags blev jag ju tom med bjuden på deras "firmafest"! =)) Tänk att jag efter fyra jobbdagar räknas som en av dem! =)
Den hölls på Harry's, så jag fick komma dit direkt efter jobbet. På torsdagar hålls ett musikquiz och vårt lag J.S. kom på delad tredjeplats! =)) Priset var presentkort på 200 kronor. Jag och Th fick 100 var, tydligen var det våran förtjänst att det gick så bra (?). Men jag utnyttjade den så klart!
Resten av drinkarna sattes upp på företaget, så billigt har jag aldrig kommit undan på krogen! =))

Kom hem 0100 och steg upp 0410. Hade lovat att jobba 0630-1630 på lagret. så det får man ju hålla. Det var lite segt i början, men man kom in i det sen. Dagen förflöt och jag gick och la mej 0100 igen..

"-Skönt att sova, det ska jag göra ända till Melodikrysset!" tänkte, och sa, jag igår. Visst, mobilen börjar tjuta om att den vill laddas från 0700 och framåt, men droppen som fick bägaren att svämma över var när katten satte igång med jamandet och ville ha mat.
Jag steg upp 0900. Så gick det med den "ikapp-sovningen". Har en del sömn att ta igen...

Det är mycket nu

Om jag någon gång under mina levnads dagar sagt att jag har för lite att göra så får jag äta upp det nu...
I maj kommer följande att inträffa:
* Extrainhopp på Ica-lagret
* Sjunga på en begravning
* Audition
* Dansuppvisning
* Körresa

Jag har en del att lära utantill nu... Hur ska det gå, jag som har sååå lätt att lära utantill =/
Det finns förstås både plus och minus med detta, en liten sammanfattning:
+                                 -
Pengar                  Ingen sömn
Sysselsättning       Ingen fritid
Motion                   Stress
Musik                    Ingen TV/dator

Ja, de tog ut varann, men sömnen svider värst, så det blir nog mest minus.... Ska dessutom planera in möten med både Maria samt kantorn och prästen... Hur ska jag hinna!?

No visitors

Idag har jag äntligen fått sova! Sov mellan 0200 och 1130, så nu börjar jag känna mej levande igen =) Skar upp en massa frukt och grönt och gjorde mej ett riktigt smörgåsbord till "frukost".
Min enda tanke när jag såg ner på det färdiga resultatet var: "-Hur ska jag orka detta?"

Har kollat på min besökarstatistik och dagens datum står inte med.. Varför? Jo, inga besökare.. Jag som hade så många ett tag... =,( Många för mej iaf och nu ser man en tydlig kurva nedåt... Vad gör jag för fel? Är det rubrikerna eller innehållet som inte lockar? =/
Aja, jag får väl behålla mina små hjärnspöken för mej själv då =)

Slappdag idag. Tror jag... Har inte kollat i almanackan, men har för mej att det var en tom söndag.

Min pappa vill köpa mina Beck-boxar. Vad kan man kräva för dem?

Herre Gud, vad jag är vaken!

Me and my stinkin' feet sitter vid datorn. Bredvid spelas en film med inslag ur Terminatorfilmer. Ska kolla vad det går ut på...
Okej, det var Terminator, måste ha varit mycket längesen jag såg den! Tänkte att det var en dålig parodi... Stackars Arnie blev sprängd i bitar...

Har varit vaken sen 0440 och varit på jobbet största delen av dygnet, nästan.. 11,5 timmar iaf. Och det gick inte bra alls idag.. Har varit putt och irriterad över det sen jag lämnade byggnaden.

Det har ju varit celebriteter hos mej förresten! Igår och i ... tisdags tror jag visst det var.. =) Det började med, Bobbans älskling, Nic and the family-Nic/Hej hej Monica-Nic, eller Nic Schröder, hur man vill =)
Sen kom Anki&Pytte-Pytte igår, och hon var mycket trevligare och gladare än sist! Me Like <)

Nu vill jag kolla på nåt med GAS, men vet inte vad. Har sett allt så nyligen... =/ Jag får väl kolla

Så ska det låta och har jag inte somnat efter det så får jag kolla färdigt på Casanova som jag somnade ifrån i förgårkväll.. =)Denna blogg har för närvarande bloglovin
RSS 2.0