Tack för idag ...

... slut för idag. Korta fredagar har jag. Gött, då kan jag, om jag vill, åka hem och inte behöva vara hemma jättesent.
Den här helgen stannar jag i byn, det ska nog bli en tur till nattklubben på hotellet imonkväll, men får se vilket humör jag är på. =)
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, jag gjorde allt praktiskt igår och i onsdags. Tvättade och tumlade i onsdags kväll, men tumlarn var värdelös, kläderna blev inte torra nånting knappt. Igår strök jag, och då jag inte har en egen strykbräda så får man stå nere i den kalla, kala, stela tvättstugan. Jag tog ner datorn och lyssnade på en CD-skiva, ABBA fö, och så var det bara att stryka på.
Mitt i så var det städdags, torsdagar 1900 är det bestämt, hälften av internateleverna tar tvättstugan och hälften kök/allrum. Jag hade givetvis det sistnämnda, tjugo ton disk efter onsdagens tacokväll, skitkul, jag fick ju dessutom diska.. Det ska jag inte göra efter nästa gemensamma förtäring.

Men, nu, tvätten är på sin plats i garderoben och jag börjar samla till en ny omgång tvättmaskinskörande. Under tiden den växer vet jag inte vad jag ska hitta på. Undrar om man ska ta en ensamkväll tillsammans med burken. Skönt det vore. Jag, Bailey's och Lasse Kronér, det var väl idag Doobidoo började? Kul, kul!
Man kanske skulle ta en promenix om ICA och handla nåt jag kan käka i helgen då skolbespisningen är stängd. Bra idé! Ska bara samla krafter... Är så jääävla trött...

Kommentarer
Postat av: Amanda

Mm de gör nog de. Haha jag åker helst inte heller berg-å-dal-banor, bara kanonen på liseberg. Jag är helt säker på att dom rasar eller nått haha. Men kanonen går för fort för att hinna rasa =P

2008-08-29 @ 14:38:29
URL: http://amandamars.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0