Tråkiga löpsedlar

Jag vaknade upp ur min eftermiddagslur och kom på att citronerna var slut, var tvungen att pallra mej ner till Wieselgrenscenter (tror det heter så iaf) , en Nära Dejbutik nere på platsen.
De måste tro att jag är crazy, för det enda jag handlar i den affären är citroner och choklad =/ . Idag tänkte jag faktiskt köpa nåt jag kunde laga middag av, lite för att jag inte ätit en riktig sådan ännu idag, men mest för att visa de anställda att jag lever på mer än citroner och godis =) . Men jag hittade inget annat.

Strax innan kassorna står ett ställ med diverse tidningar, på de allra flesta framsidor och gula löpsedlar handlade det så klart om stackars Uffe Larsson, men det fanns nåt som stack ut. Precis som när jag hörde på morgonens nyheter om Uffe, kände jag hur det stack till av adrenalininsöndring när jag läste detta:

Marmeladfrukt 12,90! Nej, såklart inte ... "Jan Rippe drabbad av hjärtinfarkt". Sånt finner jag extremt obehagligt. Stackars Jan =,( !

Sen tänkte jag ju att GT skulle vara lite mer lokalpatriotiska och veta att Rippe inte är Galenskapare. Han är After Shavare! Två helt olika, skilda grupper som haft ett troget sammarbete sen 1982. Men sånt reagerar väl bara jag på. That makes me sad ...

Btw, så glömde jag lägga upp en, suddig, men ändå en, bild på en liten medpassagerare jag fraktade runt på igår när jag entrade skolan.
Jag hörde hur det surrade och tänkte
- Gud, vad konstigt ventilerna låter.
Sen kändes det som att min lugg låg fel pga blåsten och när jag skulle rätta till det surrade det iväg en liten krabat och satte sej på väggen.
Snällt av honom att inte sticka mej i pannan, jag som inte har blivit getingstucken sen i högstadiet då vår grupp klev på ett jordgetingbo under en orienteringsfriluftsdag. Jag har nästan glömt hur det känns, men jag känner mej inte så nyfiken att jag vill testa firvilligt =) .

Om man kanske skulle improvisera fram lite mat. Dock är jag mest törstig.V.I.F Uffe!

Sopsaft i höstmörkret

Morgon, förmiddag och lunch (alltså 0900-1215) bestod av dans, balett och jazz. Båda lektionerna gick väl hyfsat. Sen åkte jag hem, duschade och stöp i säng. Jag som skulle betala räkningar och grejer kunde istället inte hålla ögonen öppna utan däckade ... Jag blev väckt av telefonen, det var hyresvärden som hade lite på hjärtat. Jag blev mest orolig över vad klockan var och då hon inte var mer än 1545 fortsatte jag att vara vaken och öva på mina låtar istället. Maten fick vänta tills jag kom hem.

Jag åkte tillbaka till skolan och sånglektionen gick mindre bra. Läraren vill att jag ska nyttja en teknik som alla andra sånglärare jag haft låtit mej arbeta bort och jag har ingen aning om hur jag ska jobba fram det igen, när jag har andra tekniker som motarbetar.

Sången slut, ut i mörkret. På väg ner till stan insåg jag att mitt månadskort var passé och jag fick ta promenaden hem. Det blåste så inåtahelvete! Höst är vad det är, det går inte säga annat. Och nu när det var mörkt och jag inte litar på Göteborg lika mycket som Växjö, ringde jag Marsha för att berätta att jag tog mej hem för egen kraft och om jag inte kom på ett tag och hon inte fick tag på mej kunde hon börja oroa sej. Men Marsha svarade inte, tur det inte hände nåt =) !

50 minuter efter jag börjat gå nådde jag äntligen hemmet. Jag mötte en överfull soppåse, det blev till att tömma. Men den jäveln läckte sopsaft och det låg och simmade i sophinken. Svingrisigt, ut till containern med påsen och in i duschen med hinken.

Nu sitter jag, mätt på stekt bacon och Marshas överblivna potatismos, och kollar på Svenska Hollywoodfruar. Jag är trött. Hösten gör mej bister.

Fram till nu

Jaha, ska man försöka sammanfatta slutet av veckan? Vi kan börja på torsdagen. Teatertorsdag som vanligt, men kommer man tidigare så kan man mötas av en blåskvartett bestående av tre Förbieflickor och en PAS1pojke som repar (har man inte bett om tillåtelse att lägga upp bilden så får det bli lite blurrat ... ). Jag frågade om jag fick lyssna, vilket jag fick och de bjöd mej på Blues Brothers Everybody Needs Somebody =)) . Ah, det var så pampigt att jag fick tårar i ögonen och ståpäls på armarna! Jobbigt om det varit tvärtom >)) .


Torsdagen bjöd på en kväll ute också. PAS- och BAelever fick gratis besöka Park Lane och se Cabaret Lorensberg. En del märkliga låtval i början kanske, men de jobbade upp sej och de var grymt bra på att sjunga och dansa.

Sen blev det då fredag, jag hade inga planer den dan. Jag upptäckte att benen tar en del stryk när man, styrd av endorfiner och adrenalin, verkligen tar ut svängarna på dansen. Efter balettlektionerna känns det mest inne i benen, men efter stepp- och jazzlektionerna kryper ansträngningsbiverkningarna ut för allmän beskådan. Från steppen får jag massor av miniblåmärken då jag nog slår lite för hårt på benen under swingkombinationen. I jazzkombinationen ingår det en del rullande på golvet och det ger tydligen blåmärken av det lite större slaget på sidan av låret och på knäna.

Två oförmedlade telefonsamtal fick jag också under fredagseftermiddan av två småländska pojkar. Den första var chefen som ville att jag skulle förlänga kontraktet och så undrade han lite om framtiden när det gäller jobb. Det hade jag inte ens tänkt på! Men det löser sej säket, just nu känner jag att det där med att tjäna pengar inte hade varit så dumt! Om jag bara hade energin ...
Det andra telefonsamtalet var från Pierre som ville kolla läget och några nyskrivna ståuppskämt.
Sen tog min energi slut och jag däckade, vaknade runt 19 igen. Tv- och ölkväll blev det för min del, hade lite folk hemma som sedan försvann ut i Göteborgsmörket. Även jag minskade på belysningen, korkade upp en likör som legat sen i vårvintras och startade Across The Universe. Jag saknade pappas hemmabiosystem, men det gick ganska bra ändå. Lipade gärnet till flera låtar. Mm, bra film! Så när den tog slut startade jag om och kollade på den igen <) .

Nu är det lördag, Melodikrysset är löst och inskickat och nu finns det inte mycket fantasi för att komma på nåt vettigt eller roligt att göra. Koka ihop nåt att äta och ge toaletten en städomgång är väl det översta på listan, men sen?

Fysiska drömmar

Jag har jätteont i min högra axel och arm. Vad har jag gjort? Drömt! De drömmar jag kommer ihåg handlade enbart om låten Hemma ur Kristina från Duvemåla och att min familj kom och hälsade på mej. Just detta är inte så konstigt eftersom båda är aktuella i mitt liv, stora frågan är varför jag måste ta ut svängarna i verkligheten när jag bara ligger och drömmer.

Jag har överrörliga axlar, helt naturligt, inget jag tränat upp på nåt sätt, så de sitter inte så stadigt i lederna. Oftast under idrottsutövande, tex basket, volleyboll och försök till fjärilsim, yttrar sej detta, då man hastigt flyttar runt armarna. Då hinner jag inte känna av den lilla spärren som talar om att det inte går att utföra just den rörelsen, axelleden glappar, utan att hoppa ur led, men hela armen domnar av och jag kan inte röra den på kanske 30 sekunder. I flera flera timmar efteråt känns det som att jag fått en hård smäll på axeln.

Ja, jag ligger på rygg i sängen, min högra arm är lyft över huvudet och nånting i drömmen gör så jag kvickt måste lyfta ner armen till utmed sidan. Där satt den där spärren! Först låste sej hela axeln så jag fick ägna nån sekund till att "lirka" loss den och det gjorde så stört ont! Jag låg tom och kontrollerade så jag fortfarande kunde röra på fingrarna ett och ett.

Nu känner jag bara som att jag fått en hård smäll, men också att det knäpper i axeln när jag svingar runt armen ett helt varv. Undrar vad som gick sönder.

Den oändliga tvätthögen

Jag tyckte hela eftermiddan att det var så jobbigt att gå med mina tvättlass fram och tillbaka mellan tvättstugan två hus bort och lägenheten. Det var jobbigt, kläder väger mer än vad man tror och har man ingen tvättkorg med riktiga handtag att konka på så plågas även fingrarna.

Men så står man i dörröppnigen till torkrummet och ska börja plocka ner de nytvättade plaggen igen. Den här bilden formas i huvudet och tankarna om framtiden lika så. Det tyngsta har jag framför mej. Allt detta ska strykas ...

Jag har mycket arbete framför mej. Tyvärr för lite energi.

Professionell eller jävig domare?

På Gold fm spelar de just nu Unchained Melody. Det påminner mej om en Sing Starkväll hemma hos Therése då jag sjöng just den låten med båda mikrofonerna. Den ena micken fick mer poäng än den andra, dock kommer jag inte ihåg vilken färg det var =/ .
Nånting lurt ligger bakom, ska man verkligen lita på när Sing Star avgör vem som träffar rätt på flest toner?

Sakkunnig?

Nu är mitt lilla projekt avklarat och avslutat, resultatet har jag på två rader på ett kollegieblockspapper. I så där onsdags-torsdags nån gång startade det, så fick jag ta ett uppehåll i helgen då jag hade besök och grovjobbet avslutades inatt. Den slutgiltiga sammanställningen dividerade och multiplicerade jag precis nyss ihop, och jag kan nog inte påstå att jag är särskilt nöjd över vad jag kommit fram till.
Ähum, från början:

  1. Gå in på en sida där man kan få reda på innehållet på en cdskiva, i mitt enskilda fall var det cdon.se.
  2. Söka upp ABBAs och Beatles samtliga skivor och skriv av alla låtar i ett Exceldokument.
  3. Gå in på youtube och "skumlyssna" på alla dessa låtar. I en kolumn bredvid de låtar man absolut inte har hört eller känner igen skriver man "n" för "nej". Bredvid de övriga som man kan utantill, känner väl till eller bara kan sjunga med lite grann i sätter man ett "j", så klart för "ja".
  4. Räkna ut hur många "j"n det är gentemot hur många låtar gruppen släppt och få fram en procentsiffra i hur många låtar av gruppen du "kan".
Ja, det är det jag har sysselsatt mej med. Det som tagit längst tid är att lyssna på låtarna på tuben. Så vad kom jag då fram till?
Vi kan börja med Beatles.
Jag skrev upp 206 olika låtar på listan. Då hade jag tagit bort, såklart, de låtar som Beatles givit ut på skiva tidigare och instrumental filmmusik till Yellow Submarine. Efter jag lyssnat på dessa räknade jag ihop till 60 "ja"n och med lite hjälp av kalkylatorn fick jag svart på vitt att jag känner till ~29% av alla Beatleslåtar.

Av ABBAs 97 låtar satte jag ett ja framför 57 av dem, vilket talar om för mej att jag känner till 59% av alla ABBAlåtar.

Sammanfattning:
Beatles 29%
ABBA 59%

Jag har kvar att lära!

Hobbyverksamhet

Tänk att det kan vara negativt att nåt man har som intresse upptar ens tid. Ja, när det gäller allt vi gör i skolan hade det gärna fått ta mer av min tid, men jag har andra intressen också. Tex ABBA. De finns på youtube och när man kommer in i ett litet projekt som jag lyckats göra de senaste dagarna är det, för mej, svårt att ta mej ut ur det utan att färdigställa det.
Därför satt jag alldeles för länge med ABBA igår, vilket degraderar min hjärnkapacitet till ungefär Tutanchamons nuvarande nivå. Jag är förbannat trött och den här gången är det mycket mitt eget fel.

I övrigt längtar jag till jag kommer hem i eftermiddag, då ska jag skutta bort till tvättstugan och tvätta, en så där, 18-20 maskiner. Så känns det iaf, så gott som samtliga av mina klädtrasor ligger i tvättkorg och övriga temporära "tvättkorgar". Det ska bli skönt!

Dags att bege sej till musikalteater och stepp =)) !

"Hemma, var ligger det nånstans ..."

Så var det datordags

Mmm, jag är nyduschad och fräsch, min franska manikyr ligger utspidd över pianotangenterna efter att ha agerat komponist och jag kan ägna hela min uppmärksamhet åt datorn utan att få dåligt samvete och känna mej osocial.
Efter att ha ölat, pubat, slöat, restaurangat, shoppat, promenerat och lite annat har Jojje nu åkt hem till kära Växjö och lämnat mej kvar bland avenyer, Liseberg och Ulleviar.
Hon hade tom kameran med sej den här gången. Shit, hu många kort tog hon? Förmodligen noll, iaf under tiden jag var nykter.

Gäsp, usch, fy, jag är trött. Det är en sak som inte förändrats. Men den förändringen får gärna komma snart, jag är less på att gå omkring sömnig. Men nu får allt linserna åka ut, sminket av och jag ner i sängen

God natt!

Tja, det händer väl inte så mycket.

Saker och ting rullar på, jag dansar, sjunger och spelar lite teater emellanåt. Och tack vare dansen är jag betydligt tröttare när jag kommer hem, så jag hinner i stort med att äta, plocka in disk från diskstället, diska och ställa dit ny disk och kolla igenom lite saker på datorn innan jag går i däck. Idag tex sov jag till 2012, så jag missade början på Idol =( .
Nu är jag nyduschad, ska bara ta ut linserna och borsta tänderna så är jag redo att krypa ner under täcket igen. Totalt slutkörd! Undrar när det går över. Om jag ska hitta ett extrajobb skulle det vara bra med lite energi till att vara både social, glad och koncentrerad.

Nåt annat skolan, och speciellt dansen då, bidrar med är träningsvärk! Usch, efter i måndags, jag är stel som en 90åring!
Men jag är glad också! Först för att jag får vara med och dansa igen, fast det är kämpigt ibland, speciellt med baletten, och sen för att jag får finbesök i helgen. Wee, Jojje kommer upp till mej på fredag! al gillar mycket!

Första dansdagen

Iaf på två veckor. Det var först nervöst att ställa sej ute på golvet framför spegelväggen och börja med uppvärmningen. Det var jazzlektion först på morgonen. Det gick ganska bra faktiskt. Vi började på en ny koreografi, så det gick lite segt i början för de flesta och jag kommer få störd träningsvärk i magen, det känner jag, det!
Sen var det balett, jag kände att jag hade kommit in i dansandet, men ack, så jag bedrog mej. Av nån anledning gjorde typ alla dåligt ifrån sej, speciellt jag, kände jag. Vår balettfröken var inte glad på oss efter lektionens slut. Eller faktiskt ingen gång under hela lektionen =( .

Min trötthetsfaktor står på nästan max, helt enormt sömnig är jag. För det första tar kroppen mer stryk när jag inte sover så många timmar under natten mot vad den gjorde innan jag drabbades av virus, och för det andra så kunde jag inte låta bli att ta ut mej under dansen. På jazzen för att det var så himla kul och på baletten för att kunna prestera bra överhuvudtaget, dock helt förgäves.
Höll på att somna på spårvagnen hem, jättepinsamt att sitta och nicka!

Maten är uppäten, disken är ren, nu ska jag ge mej på Ångbåtsblues till sången ikväll, sen ska jag boka om min tvättid, åka tillbaka till skolan för sånglektion och hem igen för att handla lite. Detta är dagordningen. När ska jag hinna sova, jag är dödstrött!

Jag vill gå och lägga mej

Jag är supertrött och det känns som att jag skulle somna så fort jag la ner huvet på kudden. Men jag väntar på Pierre och Robin, de två gästerna som ska sova hos oss inatt. De är ute och kör i Göteborg och de vill nog dels ha hjälp att komma in genom porten och dels hjälp med sängkläder odyl när de kommer tillbaka. Fast det klart, de kan ju ha plockat upp Marsha nånstans och då kan ju hon stå för det!

Mmm, sängen ...

Jag vet svaret

Detta inlägg är en fortsättning på det jag skrev i morse, det närmast under detta. Nu kommer jag svara på frågan jag ställde; "Kommer det hända nåt idag?".

11/9 2009 är datumet då jag blev friskförklarad från min körtelfeber! Pax att vara med och dansa på måndag, dock försiktigt, men jag får vara med =)) !

Ödesdatum

Elfte september. Nine eleven. Kommer det hända nåt idag?
  • 1973 – I Chile störtar en militärjunta under ledning av Augusto Pinochet den folkvalde presidenten Salvador Allende i en blodig statskupp.
  • 1978 – Den svenske formel 1-föraren Ronnie Peterson avlider efter en olycka på Monzabanan under Italiens Grand Prix dagen innan.
  • 2001 – Fyra kapade passagerarflygplan används i terroristattacker mot USA. Två av dem flygs in i World Trade Center i New York, ett tredje i Pentagon utanför Washington D.C. medan det fjärde kraschlandar i Pennsylvania. Totalt dödas nära 3 000 människor.
  • 2003 – Utrikesminister Anna Lindh avlider av de skador hon har tillfogats i ett knivöverfall på NK i Stockholm föregående dag.
(wikipedia.se)

Äntligen Netto

I förrgår bläddrade jag i veckans Nettoblad och längst bak hittade jag, som vanligt, fruktannonsen. Denna veckan: fyra blodgrape för tio kronor! Omg, jag handlar 2 för 12 på Wieselgrens billigaste fruktavdelning annars! Så igår traskade jag bort till butiken närmast skolan. Ich liebe Netto!

Idag tänkte jag att jag skulle besökt vårdcentralen för att höra mej för om hur länge till jag måste vänta innan jag får vara med och dansa och hur länge till jag smittar. Men det glömde jag helt bort, jag tog sovmorgon och åkte till skolan för teatertorsdag klockan 13. Kul kul!
Imon är det fredag och Pierre och Bettan kommer till stan =) ! De stannar över lördan för att gå på Marshas födelsedagsfest, som typ 30 andra. Huva, mycket folk i vår lilla tvåa!

Och sen, om vi ser fram till nästa helg, så kanske Jojje kommer och hälsar på. Yeey!! Jag känner mej genast mycket bättre från min sjukdom när jag har så mycket att se fram emot <) !

Giv mig husmanskost!

Ska man verkligen behöva fara land och rike runt för att få tag på vanliga kroppkakor? Nere på torget finns tre mataffärer: Willys, Konsum och Nära Dig, ingenstans fanns att skåda och införskaffa denna vara. Willys hade iaf en skylt under en tom yta där det förmodligen brukar ligga ett paket kroppkakor, men Konsum är jag besviken på. De hade pannkakor, plättar och raggmunkar odyl, men där tog det stopp.

Nu fick jag precis reda på att sånglektionen är inställd pga sjuk lärare så jag har visserligen gott om tid att både åka bort till Backaplan och kolla runt där efter maten eller köpa råvaror och göra dem från scratch. Det har jag gjort innan och det var svårt. Dels gick de sönder under stekningen och dels stämde det att det enligt receptet skulle ta mer än 20 minuter. Det tog typ tre timmar! Från skalning, via ihopbakning, kokning och stekning, till själva förtäringen.

Men som sagt, tiden står på min sida! På tal om det så ska jag ställa om mobilklockan efter texttv nu.

God morgon

Jag är så himla trött idag. Okej, jag gick och la mej lite för sent, men jag hade jättesvårt att somna när jag väl la mej. Sen vaknade jag 0455 av att jag låg på mage i nån konstig ställning och att livet rann ur min högerarm. Så fick jag ligga ett tag och vänta på att det skulle sluta sticka och jag kunde somna om.
0650 ringde klockan, jag var tvungen att snooza till 7 innan jag fysiskt kunde lämna sängen. Psykiskt kommer jag nog inte lämna den alls idag ... Däremot tackar jag gudarna, min lyckliga stjärna, you name it, men framför allt mej själv, att jag duschade igår kväll och inte sköt upp det till idag!

Undrar vad jag ska äta till frukost. Det mesta jag har i mina köksutrymmen är mjölkbaserat och jag har slut på mjölk, igen! Okej, en halv liter gick åt till pannkakorna i lördags, men jag konsumerar nog för mycket mjölk i allmänhet ...


Stora citroner ger inte mer saft, de har tjockare skal som gör det svårare att pressa ut det lilla som finns.

Citroner och Disney

Jag har ganska så precis vaknat. Marsha väckte mej och ville låna min mobil så hon kunde ringa upp och lokalisera sin egen. Jag var svintrött, men så så jag att klockan var över elva och snoozade lite med tvn innan jag klev upp.
Nu sitter jag med mitt citronvatten, dagens första förtäring. Det skulle vara bra för nånting, förutom all cvitamin, men jag minns inte vad =) .

Igår satt jag vid Marshas dator och bloggdesignade lite på hennes sida när plötsligt min mobil ringde. Det var pappa.
- Hej, vad gör du?
- Jag webdesignar.
- Vaddå för nåt?
- Marshas blogg.
- Varför designar du inte din egen?

Jag visste inte ens att han visste att jag hade en blogg.
- Öh, nä, jag är ganska nöjd som det är just nu.
- Jaha, jaja. Har du inte tvn på?
- Nä.
- Ditt favoritprogram har precis börjat.
- Va, jasså? Vad kan det vara?

Jag startar tvn, sätter på ettan. Jag ser två välbekanta figurer som kallas Hubbe och Bernard gå nere i några tunnlar.
- Åh, det är nu de ramlar in i det rummet så hittar de den där hoppande drakfoten!
En sekund senare hände precis det. Pappa skrattade.

Disneydags har börjat visa Bumbibjörnarna! Lyckan var total, jag har inte sett ett Bumbibjörnsavsnitt på åratal, men det var mitt liv när jag var liten. Det, Duck Tales och Turtles. Plus en massa andra barnprogram och det vet min pappa <)) !

Jag var bjuden på fest igår kväll också, och jag var väldigt inställd på att gå, men så kom tröttheten ikapp och jag stannade hemma och kollade på Forrest Gump och Mamma Mia!.
Nu är det söndag, fint väder och allt, men jag blir nog innesittande idag i brist på fantasi.


Fredagsmys by my self

Jag sitter i sängen med uppuffade kuddar bakom mej, tvn är på och visar Brokeback Mountain, godiset ligger väldigt nära till hands och ölen ligger på kylning. Ändå är det nåt som saknas. Datorn! Jag känner mej inte alls nördig, patetisk eller allmänt ensam, nej då!

Är hemkommen efter en supertrevlig kväll på after work med några skolkompisar, verkligen jättetrevlig! Vill vara med om sånt oftare, gott med öl var det dessutom >) .

Nu önskar jag alla god start på helgen!

Webradio och bäddad säng

Jag har börjat somna på min säng om kvällarna, ovanpå täcket. Det är betydligt svalare och när det blir för svalt tar jag, i sömnen, på mej filten som ligger i fotänden. Detta är jättepraktiskt på morgonen sen, bara att vika ihop filten och rätta till kuddarna, voilà, sängen bäddad!

Imorse hade jag lite tid över, trots att jag vaknade av mej själv en timme innan jag skulle med spårvagnen (jag hade glömt trycka på Spara när jag ställde klockan igårkväll). Så jag surfade lite och via google hittade jag att Gold FM hade en webradio! Lyckan var total. Och kolla vad jag hittade på derad hemsidas förstasida!

Mina två favoritkvartetter <) ! Jag försökte gå in på sidan med mobilen också, och det gick lysande. Dock gick det inte att lyssna på webradion den vägen, det gjorde mej lite ledsen. Men nu vet jag vad jag ska lyssna på när jag lyssnat klart på alla gamla sommarpratare. Jag är just nu på Ola Salo.

Det regnar i den här stan! Som faan!

Dötid igen

Ja, mitt internet är jättekonstigt, men nu kanske det håller sej vid liv så jag hinner med detta, relativt onödiga, inlägg. Jag ska egentligen bara tala om för världen att jag har en halvtimme ledigt, varför vet jag inte. Skolan börjar 1045, en sittandes balettlektion och kör står på dagordningen.

Snart kommer jag kunna söka jobb också, min chef ska skicka rekommendationspapprerna igen så antingen kommer de hit idag, eller hem till Växjöadressen så mamma får skicka hit det.
Jag behöver verkligen pengar!

Hahaha, jag drömde jättemycket om Adam och Alexander ur Eva&Adam inatt <)) ! Stackars Alex, han var hemlös och sov vid bruket på nätterna.

Tandborstning!

Lata dagar och nostalgi

Ja, körtelfebern håller i sej, det märks väl främst på mina svullna halsmandlar, ögonlock och min trötthet. Halsen är betydligt bättre och det känns knappt när jag sväljer längre, men tröttheten ... Jag skulle kunna sova dygnet runt! Och ändå vara trött och vilja gå och lägga mej.

Jag varken orkar eller får vara med på danslektionerna, jag får sitta i ett hörn och filma och anteckna, kul!

När jag kommer hem stupar jag i säng som om jag dansat och hållt igång i timtal. Sen loggar jag in på youtube och kollar på gamla Eva & Adamavsnitt. Så kopiöst roligt, speciellt andra säsongen <)) ! Och så blir jag kär i Alex igen =). Sånt blir man nog frisk av. Nu ska jag ta mej an ett avsnitt till.

I'm the fooool!

Denna blogg har för närvarande bloglovin
RSS 2.0