Retuchering

Fy fan vad snygg man kan bli genom att ändra lite här, dra lite där, sudda lite här ...

Hörni, det snöar

Det var då själva fan.
Den 30e oktober faller vinterns första snö. Vad säger ni nu, ni som inte trodde att det snöade i Småland?
Jag säger -"Fucken!" >(

Äntligen

Antingen berodde det på att jag bytte madrass, glömde bettskenan eller var skittrött, hur som helst så sov jag länge idag! Sov konstant, vad jag minns, till 1130! =)) Skönt! Dock somnade jag inte förrän 0430 nån gång, men det är ändå sju timmar!
Okej, jag känner mej inte utsövd på det, har fortfarande en del sömn att ta igen, men jag kände att jag inte kunde ligga i sängen hela dan, nästan så jag fick lite samvetskval. Konstigt, jag vet...

Nu ska jag mannekänga lite för mej själv i mina nyköpta kläder.  

Spara/Slösa?

I måndags gjorde jag hemstan tillsammans med mamma och syster. Jag hade ett uppdrag med det besöket: hitta jazzbyxor, bröllopskläder och födelsedagspresent till pappa. Under tiden jag fokade på detta kände jag hur Slösa väcktes till liv inom mej, men då det inte var meningen att jag skulle impulsshoppa la jag henne åt sidan. Jag hittade verkligen hur mycket och hur snygga kläder som helst!
När måndagens uppdrag var över bestämde jag mej för att senare hjälpa Slösa upp på benen igen. Det blev idag, men ... Vad händer? Antingen så var allt jag hittade nerplockat och slutsålt eller så knockade jag Slösa lite för hårt och min vanliga Spara höll hårt i min plånbok.
Jag hittade visserligen ett par tröjor, men inte till närmelsevis för de ~2 000 kronorna jag hittade för i måndags.

Så, vad ska jag nu göra med alla mina pengar som fortfarande ligger och skräpar på mina konton? =)
Jag borde verkligen unna mej nånting... Men vad?

Plötsligt händer det

I did it! =)) Jag lyckades lösa ett problem som grillat mej sen i somras. Jag fick över headern över den tillagda menyn. *Pust!* Jag behövde bara skriva in lite extra koder i stilmallen och ändra på lite storlekar, varför kunde jag inte kommit på det tidigare? Men, man får väl såna geniknäppar ibland, undrar hur länge det dröjer till nästa. Inte för länge hoppas jag...

Nä, nu ska jag fortsätta sticka lite på mina benvärmare, sen ska jag nog sova lite. Fast det är lov sitter jag uppe till tre på nätterna och vaknar ~0900, jag fattar inte det! Att jag inte kan sova till tolv om jag så hade velat. *Snark*

Helgonhoroskop

Jag har nu skaffat mej ett konto på helgon.net. Anledningen är att jag ville läsa mitt horoskop på den sidan. Försökte googla på det, men det gav inget resultat, så då är det bara att gå på själva källan. På gymnasiet läste jag via en klasskompis konto mitt horoskop och mindes att det stämde jävligt bra och nu ville jag förfriska minnet.
Så här är jag:

Latinskt namn: Libra
Styrande planet: Venus
Färger: Olika nyanser i blått och grönt
Element: Luft

Positiva egenskaper:
* Behaglig, vänlig och diplomatisk
* Romantisk med sinne för skönhet
* Lojal, artig, sällskaplig och charmig
* Bra lyssnare som lätt får många vänner och bekanta
* Söker harmoni och balans
* Kärleksfull, intelligent och klartänkt
* Öppenhjärtliga livsnjutare med jämnt temperament

Negativa egenskaper:
* Rätt ofta lata och behöver motiveras för att få ändan ur vagnen
* Rätt så lätta att lura eller påverka
* Flirtig, ytlig och aningen överdrivet förtjust i mat, skönhet och nöjen
* Vankelmodig och har svårt att besluta sig
* Narcissistisk (egenkära)

Går bäst ihop med: Tvillingarna, lejonet, skytten och vattumannen
Går sämst ihop med: Jungfrun, stenbocken och fiskarna
Fantastiskt va? Ett undantag är väl narcissistisk, är inte så himla egenkär, klart man kollar sej i spegeln ibland, men annars så =)

Mama, I'm home!

Nu sitter jag hemma, äntligen. Jag ska fira lov! Nu får jag sova, sova, sova, förhoppningsvis...
Shit, lite bakis var man allt idag, vaknade som vanligt mellan nio och tio, idag 0907, och var pigg som fan. Under Melodikrysset började verkligheten komma ifatt och jag ville inte lämna sängen. Emma kom och knackade på och ville prata om den del av gårdagen som jag missade. =/ Jag var med under förfesten iaf, men fick i mej nåt jävla rävgift Emma mixade ihop och drabbades av en snedfylla utan dess like. Det spelade nog in lite att jag inte hade ätit sen lunchen och all den brist på sömn jag hade ... Så jag blev sketfull och gick ner till mej och däckade. Men övriga kvällen var visst inte så klockren.
På eftermiddan ringde pappa och frågade hur jag skulle komma hem, jag hade ju sagt att jag ville hem denna helgen. Jag berättade att den enda bussen gått för flera timmar sen, som dessutom bara gick till Ljungby, så jag kunde inte komma nånstans idag, och jag tror att jag var helt ensam på hela internatet... Då sa han att jag kunde göra mej iordning och packa så kommer han och hämtar mej! =)) Men jag kom bara halvvägs i mitt packande, sen var jag tvungen att "vila" lite. =) Helt plötsligt stod far och syster i dörren.
Det läskigaste var att jag tydligen drömt att de redan kommit en gång och snart skulle komma tillbaka, så jag var tvungen att fråga "- Har ni redan varit här en gång?" Pappa påstod att de inte hade det. Så mystiskt kan det vara.

Har käkat på Gyllene Svanen för första gången på väldigt länge, fast man kanske inte ska tycka det så var det faktiskt gott.

Mmm, det luktar popcorn, dags att tigga!

Aldrig mer pyjamasparty!

Nu har jag gjort det igen! Stängt av mobilen i sömnen, dessutom skrivit in "gj" på alarmtexten (!!), och totalt missat tvättiden och frukosten. Eller, framför allt frukosten. Slängde in veckans lass med tvätt nyss, så det hinner ju bli klart innan lunch iaf... Dessutom höll jag på att inte komma ut ur mitt rum! "Nu är det visst nån som hatar mej", tänkte jag och puttade för mitt liv. Det lät som långa naglar på svarta tavlan, en sten hade kilats fast mellan dörren och golvet.
Allt detta för att jag ville ha en uppföljare på det första pyjamaspartyt vi hade!

Det var inte så mycket party förresten, mer en myskväll. Vi spelade lite kort, diskuterade vem som hade det mest illaluktande avloppet, 1-2 utsåg sej själva som vinnare =)). Sen kollade vi på Sunes Jul, det har jag inte sett sen SVT körde repris på det en gång för en jävla massa år sen. Jag vet att jag inte kommer ihåg när det gick som julkalender -91, minns först Klasses Julkalender året efter. Men inget slår Greveholm! =))

Nähe, om man skulle ta den där uppföljaren nu, innan jag äter av min frukost och när man ändå sitter vid datorn. Marsha hade ju problem med sin armhåla så det blev operation Operation i tisdags kväll. Problemet innebar att ... Ja, det kanske jag inte få säga.. Eller?

               

Galleri

Gårdagen var ganska händelserik. Från kursen Skapande ställde eleverna ut sina alster i caféet. Klart man tog bilder!
Det första man möttes av var dessa vackra pumpor.

Sen har vi lite samlade betongskapelser.


Gips och papier maché
Här har vi en konstvägg och vid en närmare inzoomning hittar vi ...

... Gilbert! =) Made of Frida, som även gjort örhängerna jag fick av henne i födelsedagspresent.        
 


         


 Inne i ett rum kunde
man hitta en hjärna
med tillhörande ljus... (?)

Och ovanför det hittade man klädsträcket! Gissa vad jag gjort! =))
 
Usch, detta tog lång tid, datorn har inte slutat att vara seg.. =( Gårdagen tog ju faktiskt inte slut här utan fortsätter med ett dramatiskt ingrepp! Cliff hanger..!

Bloggdesigner

Igår och idag har jag suttit och fnulat med två klasskamraters bloggar. Klart att jag hjälper dem, bara jag själv kan, kände jag spontant =)
Det har gått ganska bra, de talar om sina önskningar och jag loggar in och gör det så gott jag kan. Glömde fråga om det var okej att jag länkade till dem, men om de träffade läser detta kanske de kan svara här =)

Igår blev jag arg igen, någon har pajat dörren till allrummet... Självstängaren (eller vad den har för namn) var först avbruten och nu borttagen. Har sett att den stått på glänt ibland när nån inte stängt den ordentligt, med vanan att den gör det av sej själv.
Men, jaja, gårdagens i-landsproblem kanske... =/

Idag på friskvården spelade vi innebandy, så jääävla roligt! Så idag har jag inte varit arg alls!

Nattblogg igen

Nu är jag precis hemkommen från Halmstad av alla ställen. Hela kvällen började med en förfest hos en klassis som planerat skulle fortsätta på Marina(n). Men så fick hon plötsligt sms från snubben på gymmet och vi hamnade då, som sagt, i Halmstad. Jag hade jävligt kul, speciellt när vi kom in på 28! Att det bara fanns folk över 28 där var kanske ingen höjdare, inte när de stötte på en och dansade juckdanser med en... =/
Ny erfarenhet har jag skaffat mej genom att väcka uppmärksamhet genom att spela gay. =) Med hår och tummar kan man få allt att se äkta ut! <))
Undrar hur stämningen blir nästa gång man menar gymma. Dock kände jag mej mest som ett bihang, men jag gissar att en viss klasskompis till mej kommer få många sms ;)

Mitt i natten

För 40 minuter sen kom jag hem från Wallmans och Malmö, jag har sovit hela bussresan och läängtar efter att få lägga mej i en säng, sätet var faktiskt inte så himla skönt.. =/

Kvällen var helt okej om man ser den som helhet, den var helt underbar under den del där artisterna stod för underhållningen. Däremot när vi själva skulle stå för det, i form av karaoke så sjönk jag snabbt. DJn spelade alldeles för högt inne vid karaokebaren och dessutom var jag ju så sjukt, fruktansvärt, fuckigt, svinigt, stört trött! Jag minns inte när  jag hade så lite sömntimmar på en vecka sist som jag haft nu. Förmodligen var det nån period på gymnasiet när jag började hallucinera på nätterna och så. Även denna natt verkar det bli för lite timmar, sex stycken kanske. Det vankas melodikryss vid tiosnåret!

Nu ska jag leta upp den sticknålen jag tappade på golvet nyss, men världens högsta klirr som följd, sen ska jag soooova!!!

God natt
(Tänk, hade det varit sommar hade det varit nästan ljust ute nu)

Fri

Ikväll ska vi få slippa arbeta med showen! Istället ska vi åka och se en. Om ett par timmar går bussen till Malmö och Wallmans salonger, så jävla roligt! Dessutom går det som studieresa så skolan bekostar det mesta, hur bra kan det bli? Jag har dock lite att göra, har kvar gårdagens tvätt som ska strykas (men det tar jag inte idag), ska cykla ner och ta ut pengar, duscha, göra mej iordning och lite sånt. Jag har lite drygt två timmar på mej, så det ska nog gå bra, jag hinner kanske tom lösa ut checken från CSN som vägrar sätta in studiehjälpen på mitt handelsbankenkonto...
Inte för att jag verkar behöva det bidraget, var nyss inne på internetbanken för att betala en räkning och så såg jag på mitt saldo. 16 300! Fy fan, jag trodde jag hade typ 6 000 eller nåt, så det var ju en positiv överaskning. Ska föra över 10 000 till mitt skolkonto, de behövs nog där med, även fast det saldot var på typ 40 000. Fucken, vad rik jag är! =))

Igår strök jag det som var tre maskiner tvätt, jag blev klar typ kvart i tolv. Men jag hade sällskap i tvättstugan, så det var inte så drygt. Jag lyckades locka med en klasskompis ner, så hon fick sitta med min dator och kolla på youtubeklipp <)) Skitroliga klipp hittade hon! En andra klassis tittade äver förbi när hon skulle tvätta, så vi var tre stycken som hade youtube-party! =)

Fan, jag ville lägga in nån bild i detta inlägget, men jag kommer inte i mobilen till batteriet. Ja, den är lite sjuk, jag måste plocka ut och i batteriet och sen stoppa i USBkabeln, utan att starta mobilen, och samtidigt hålla inne C... Men av nån anledning så kan jag inte skjuta bort ryggskalet... Jag blir så trött. Jag är trött. 

Dance to the music!

Ah, tjena, nu är man så där lagom mör i kroppen. Har dansat och dansat och dansat denna onsdag, så det borde överstigit det som är fysiskt möjligt.. Med start med jazz 0915 fram till lunch, uppehåll med bland annat friskvård till 1530, sen bar det av till danssalen igen, ända till 1930. Nu har jag fått ett större hum om hela vår krogshow, vilket är en positiv utveckling! =) Fy fan vad många duktiga dansare det finns i klassen! Det är verkligen så man undrar hur jag hamnade i den "bra" jazzgruppen... =/

Imon blir det mera dans, dags att gå på finslipandet, dessutom provning av kläder osv. När ska jag hinna stryka förra veckans stryktvätt? Mitt liv är helt utan rutiner, och det gör det till ett kaos!
Ikväll tog jag mej faktiskt tid till lite terapi, jag gjorde fransk manikyr på en klasskompis. Hon kanske kände att jag gjorde henne en tjänst, men jag undrar om jag inte gjorde mej själv en i samma veva. Nagellacksmålande och Aladdin fick mej att tänka på annat än dans, sång och krogshow!

Nähe, om man skulle gå och lägga sej så jag inte försover mej till denna veckas tvättid igen. Missade en hel timme värdefull tid, men jag hann faktiskt med alla mina maskiner. Klockan börjar bli mycket, men det här inlägget hade varit klart för länge sen om det inte var så att "Websidan kan inte visas" kom upp framför mej efter att jag tryckt på publiceringsknappen. Bara att börja om, inte direkt, för det orkade jag inte. From nu ska texten kopieras när den är klar, om den skulle råka försvinna.

Natten!

Bajsdag

Allt har blivit helt fel idag. Eller, ja, den började som vanligt, med friskvård och sen hjälpte jag ju till med stämmorna. När jag sen skulle gå och lägga mej och sova till lunch ställde jag klockan. Men den stängde jag naturligtvis av i sömnen och sov vidare till 1258, två minuter innan samling. Ingen lunch för mej således. Övriga dagen rullade på och vi slutade inte förrän 1830, då fick jag äntligen till att laga till mej lite mat. De andra håltimmarna var jag på gymmet och åkte och handlade lite mat. Då hade jag inte fått i mej nåt på exakt tolv timmar.
Nu, efter stuvade makaroner och stekt falukorv, är jag ganska sånär på banan igen och det är repetition av krogshowen nu vid åtta. Jag kan inte nån av de danser jag ska kunna, de vill inte sätta sej! Jag är så jävla kass...

Stämningslärare

Just det, det ska jag iväg och agera snart. I fredags råkade jag och en klasskompis bilda en stämgrupp, hon som egentligen var koreograf och jag som var schemaläggare. Iaf så ska vi nu lära kören de stämmor vi knåpade ihop på tjugo minuter =)

I morse öppnade jag och använde min första-hjälpenväska för första gången, akut! Min nagel håller på att lossna, så fick sätta på ett plåster för att jag inte skulle fastna nånstans och dra upp den mer.. =)

Dags att sjunga!

Try again

Jah, då tar jag då tid till mej att försöka återberätta helgen som var.
Fredag:
Åkte hem för första gången sen Mohedadagarna och på tätortsbussen hem-hem drabbades jag av en salig känsla, speciellt när jag åkte förbi jobbet.
Väl hemma blev det mycket att göra, baka tårta, duscha, allmänt iordninggörande och sen kom mina gäster Th. och Lina. Fick en kokbok i födelsedagspresent, precis som jag önskat mej! =)
Förfest hos mej och bussen ner till Grace, där jag inte varit sen hösten -06. Tiden går och vi med den... Jag var lika poppis som i Markaryd, hade, om jag velat, kunna välja mellan fyra killar. En kille i vit tröja som dansade med mej i It's Raining Men, ställets enda 40-åring som sa att jag luktade gott till sin yngre vän när han stod precis bakom mej när jag dansade (när jag hörde det dansade jag kvickt vidare =O ), en snygg kille med ärrigt ansikte som började pussa mej på halsen och i nacken. Han frågade om jag kände Joel. Nej, det gjorde jag ju inte och då sa han:
- Okej, vi ses sen! och så dansade han vidare.
Och, så Raul, som han presenterade sej som. Han kom fram efter att ha spanat in mej ett tag (ja, jag såg honom allt).
- Du är skitsnygg och har movsen, vill du ha nåt att dricka?
Ja, det kunde jag ju inte tacka nej till, jag bad om en After Eight och fick den, dock som shot, det gillade jag inte riktigt, men god vad den!
Th. kommer då fram och talar om att vi måste gå till bussen, vilket jag förmedlar vidare till Raul.
- Jasså, fick du det du ville nu?
- Ja, svarade jag som trodde att han syftade på om det var rätt drink (*blåst*)
- Okej, stick då!
Det gjorde jag. Detta var den roliga delen av kvällen, det finns en motpol. I form av två små, sönderblonderade fjortisar. Så fort de såg oss kom de överens om att resten av kvällen hela tiden "dansa" på oss med ryggar, axlar, armbågar och händer. Jag fattar inte att de orkade, men de ville väl att vi skulle klå upp dem så de kunde anmäla oss och ta ut skadestånd. Men man kanske ska se det som att vi var de största konkurrenterna på dansgolvet, en komplimang! =)
Lina sov hos mej. Så här snygg var hon morgonen efter <)) Ingen direkt smickrande bild, hon som är så jävla söt! Men var tvungen att ta kort på "hornet" i huvudet.

Lördag:
Jag var hemma hos min moster och kusin på kalas. Det var sjukt trevligt, åt och drack och bläddrade i en skokartong med gamla foton mellan 70- och 90-talet. Den här bilden hittade jag på mina föräldrar, jag gissar att den är tagen på sommaren -86, för mamma har min nya favorittröja på sej. Det står "Ring maj sen", citat ur Macken. Men den tröjan verkar inte finnas kvar i denna verkliget, för det kollade jag upp på ...

Söndan:
Kvart över tolv, natten till söndan, tog jag, med all min packning, bussen till Moheda, pappa och katten. Vi kollade på film till klockan fyra, det bjöds på en musikDVD med ABBA och Beck-Mannen på taket. När jag vaknat runt middagstid rotade jag igenom garderober, men hittade bara gamla gardiner och en massa barnvinterkläder. Upp på loftet, jag fick pappa med mej, gamla 80-talskläder hittade jag, men det verkade vara barnstorlek på dem också. Då gav jag upp, ledsen i ögat. Istället för Macken-tröja bars en låda med gamla EP- och LPskivor ner till TV-rummet. Mycket bra, men också mycket konstiga grejer i den, allt från Flamingokvintetten till Deep Purple, från fräckisvisor med diverse artister till Beatles. =)) Hehe, pappa frånsa sej äganderätten till en del av dem.

Såå, det var helgen... Nu ska jag ta en dusch och sen sova. Allt är stress... =,(

Fucken

Jag hade preciiis skrivit färdigt ett skitlångt inlägg om min helg i Växjö och tryckte på Spara & publicera. Då kommer "Sidan kan inte visas" upp och texten var försvunnen. Trött blev jag på det, så jag skriver om det en annan gång.

Grrr...

Skoldator

Ja, du har man för första gången loggat in på en av skolans datorer, här är svinkallt så jag sitter med jacka och halsduk och är blå om fingrarna...

Gårdagen var mysig på alla sätt, utom vädret, vilket jääävla regnande! För övrigt så var hela familjen åter samlad, mor, far och syster kom ner till mej och vi käkade på asiatrestaurangen nere i byn. Så fick jag ju födelsedagspresenter med. En liten tvättkorg och en cykel! Wohoo! Idag fick jag ett par örhängen av Frida som hon skapade på just Skapande. Fina! Har dem på mej i skrivande stund.

Nu snart är det meningen att jag ska öva på jazzuppvärmingen, sista delen på den var inte att leka med alltså! Shit, synd bara att det märks hur jävla dålig jag är på dans...
Idag fick vi även reda på vad vi har blivit tilldelade för solostycke i krogshowen. Jag ska vara med i ett Beach Boys-medley! Hade varit perfekt om i det ingick I Get Around, men det gör det ju såklart icke. Jag är nöjd ändå, stämsång gillar jag!

Nähe, dags att gå ner till Eken!

It's my birthday

Ja, enligt körkortet har jag varit 21 i tre timmar och en kvart. Enligt mamma är jag det inte förrän tjugo i fem i eftermiddag. Flera grattis har jag fått, och en klasskompis försökte tom få folk att sjunga Ja må hon leva, men jag han stoppa henne i tid! =)

Maskerad ja, vad var jag utklädd till? Älva med dyslexi, en elva helt enkelt, två ettor på magen hade jag =) Fantasi!

Nähä, snart kommer päronen, bara ~nio timmar kvar, dags att sova.

Glömde paraplyet nere i A-town, så jävla typiskt...

Hej jag heter Erika

Och jag är tillbaka!
Fan, en enda ynka vecka känns som månader! Har haft lite abstinens och tyckt att det sen i fredags hänt massa grejer som jag hade velat skriva om, nu kommer jag inte ihåg nåt... Utom just förra fredagen.
1. Jag råkade få en kille i min klass att börja gråta på mictekniken.
Underlig händelse, har aldrig varit med om det innan, men det var ... trevligt?
2. För att knyta ihop med rubriken, en snubbe ute i världen tror att jag heter Erika och har en söt pojkvän, och det är inte min förtjänst! 
Ibland hittar man en kille i samband med att man fått för mycket alkoholhaltig vätska i sej, så hände fredag kväll. Hängde lite med honom, fick inträdet och en drink betald (dock av en helt annan kille). Iaf, när man börjar nyktra till lite, som det heter, så kommer man lite underfund med vad man håller på med och kosan hemmåt börjar styras. 
Efteråt fick jag berättat för mej att killen hade försökt följa efter mej och sedan frågat mitt sällskap, som var kvar på hotellet, efter mej. 
- Jaha, du menar Erika?
- Nääe, al ...
- Nej, Erika heter hon. Hon skulle hem till sin pojkvän, han är så jävla söt!
Ajaj, vad fan ska jag säga till honom om jag hittar honom i minglet igen?

Jaja, denna fredagen var lite lugnare, har ätit tacos tillsammans med klass- och skolkompisar.

Datorn ja, den stal jag tillbaka från skolans data-Nisse, han berättade väldigt luddigt om att min dator var totalt kass. Det ska vara nåt som ligger i vägen nånstans som får datorn att gå långsammare, eller ja... Fattade inte så mycket, men långsammare går den! Cheez, jag blir frustrerad för mindre! Så långsamt gick den inte innan jag lämnade in den, undrar vad han gjorde egentligen ...
Föräldrarna kommer hit på söndag och då får en av dem ta datorn med sej och lämna tillbaka den till Media Markt. Fucken, säger jag bara. Då får man leta upp lappen med mina inloggningsuppgifter så jag kan sitta vid skolans datorer.

Imon är det maskerad! =))

Denna blogg har för närvarande bloglovin
RSS 2.0