Party

Ja, då har man varit full för första gången med klass/skolkompisar.

Sketfull är jag och jag har ramlat... Så här  kan det gå när man ska gå med två killar och skosnörerna krokar fast med hakorna på den andra skon..
Ja, jag har ont i knät och handen, men jag lyssnar på ABBA och Angel Eyes så jag mår bra. Pinsamt kommer det bli imon framför Christoffer och Micke, men vad fan... Får ju bjuda lite på sej själv.

Fan vad jag lipar.. Angel Eyes är ju det bästa... 

Kommentarer
Postat av: Amanda

Åhh fy. Ne jag har alltid haft problem med knäna men jag har inga problem att ta eller se på andras men jag tkr de e obehagligt när nån tar på mina. Inbillar mej att jag kommer skada mej och inte kunna gå mer.



2008-08-28 @ 18:14:15
URL: http://amandamars.blogg.se/
Postat av: Amanda

Har fått en spark in under knät en gång, tror det är därför. Är rädd för att jag ska behöva operera de nångång för nått. Men allt sitter i huvudet bara =P

Mm de hoppas jag me haha

2008-08-28 @ 22:54:11
URL: http://amandamars.blogg.se/
Postat av: Maja

hej! jasså är du den ända som vet det? Lenni frågade om hon fick säga det till klassen, och självklart fick hon det. det är ju någonting som är kul och posetivt. visst är det trist att lämna er, ni va ju så trevliga allihop, men jag känner nu så här i efterhand, att flytta så lång bort från hemma va inte min grej.

jag hoppas allt blir kul och lärorikt för dig!

kommer ner på lördag och hämtar mina grejer, sen är jag defenitivt borta :( nej skämt å sido, så önskar jag dig all lycka till!

2008-08-28 @ 23:16:20
URL: http://majapataket.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0