Varför vaknade jag nu?

Min kropp ville tydligen inte acceptera att jag inte skulle upp och jobba i dag, så vaknade 0552 och lyckades inte somna om. Så jag får väl aktivera mej en stund och försöka igen senare. Tills dess sprider jag lite behaglig doft =) .
 

Spyan i pannan

Dimman tjocknar, utanför fönstret, men även i min skalle. Jag firar helg redan nu så har öppnat en öl, äntligen har jag en helledig helg, inte ens en fredagkväll!
Blev ju hungrig efter mitt arbetspass och min omväg hem, så svängde ihop en matig omelett med tonfisk, majs och tomatpuré. Ser ut som en rejäl spya, men det smakade smask <) !
 

Snabbshopping

Direkt när jag slutat vid sju cyklade jag upp till Samarkand innan de stängde. Jag var på jakt efter ett par högskaftade stövlar som slutar över knäet, men fann endast ett par som dels kostade tusen spänn och dels var gjorda i nåt slemmigt material. Lottlöst, alltså, så jag var hemma fyrtio minuter efter jag slutat jobba.
 
//Räsershopparen
 

Know your bass

Mina grannar tillika hyresvärdar med familj flyttade in nu i höst. En eller båda hade med sej en rätt maffig stereoanläggning, för sedan dess kan jag sitta uppe hos mej och höra en elbas och bastrumma dunka på lite för jämnan. Ibland kan jag ligga här och "Gissa Låten", men det går inte så bra. Förrän i dag!
 
Mina grannar lyssnar på Sid Vicious!
 

Vig varannan gång

I dag kände jag mej bara ovig på stretchningen efter jazzen, ont i ben, höfter och rygg som fan. I söndags på Stretch and flexibility däremot kände jag mej supervig! För några veckor sedan var det tvärt om, kände mej stel och svag på söndagsstretchen men kanonvig på jazzen. Varför kan jag inte alltid vara vig, eller snarare alltid vara vig utan att det smärtar?
Som denna - i söndags låg jag i den länge, funkade utmärkt, när jag bad Amanda ta kort i kväll så låg jag enbart de sekundrar som det tog att ta foton på, ryggen tokvärkte och jag kunde inte andas.
 
Haha, känner mej precis så död som jag ser ut, just nu. Börjar inte jobba förrän halv tre i morgon, men tror ändå jag giver upp för dagen. Natti!

Mellanlandning

Hemma efter jobbet och duschar och mellanmålar bara, nu iväg med en laddning tvätt!

Billig shopping och sällskap

Vaknade tidigt av mej själv i morse och gjorde mej klar för att möta världen. Hade tid hos tandläkaren på förmiddagen för att fylla igen min trasiga lagning och efteråt gick jag en skvätt på stan. Köpte tre par örhängen på Ur&Penn för 20:-/paret och hittade ett Röda Korset på en parallellgata som jag inte vetat om förut. Hittade två skjortor/klänningar, en vas och ett par jeans för 160 spänn. Eftersom tiden sprang iväg fyndade jag endast ett par benvärmare på Emmaus, sedan knatade jag bort till Kulturama för att följa med showgruppen och dess ledare till universitetet där en flashmob skulle hållas. Duktiga var de! Efteråt käkade vi på en pizzeria och sedan tillbaks till Kulturama och där förblev jag tills för en
timme sedan, bara som sällskap. Gick tom iväg och köpte fika som vi picknickade på kontorsgolvet <) .
Härliga tider, vackert väder var det dessutom! Nu ska det sovas, ska jobba kortdag i morgon, dans på kvällen.

Lite återvinning

En dags jobb och en tidsbokning hos tandläkaren och resten av kvällen har spenderats i lättjans anda då det är höstlov på dansskolan. Fram till nyss, såg faktiskt till att ta säcken med glas och plåt till varsin behållare på återvinningsstationen!

Kallbrand, sällskap och snask

Min högra tåspetssko ger mej blåsor och skavsår, men i går i badet upptäckte jag att en några veckor gammal blåsa blivit rödbrun. Jag kanske måste amputera tån.
Eller så har det bara samlats blod under huden på det irriterade stället ... Vilket som.
 
Klagade i går på att jag hade det för stökigt för att kunna ta hem folk i går, likväl tog jag hem Ino och vi kollade på Så Mycket Bättre och nån film som kom efter det. Blev en rätt tidig kväll, hade ju varit uppe sen halv sex.
 
I dag har jag varit på stretching på Kulturama, kände mej vig i dag, inte så ont i höfterna eller svag i axlarna. Skippade dock alla bryggor.
 
Sedan dess har jag mest legat i soffan, ätit chips och godis, mottagit sms från folk jag inte vill ha av, tagit en tupplur och slöglott på tv.

Plomblös

Eftersom det äntligen blev lördag tänkte jag fira med några bitar lördagsgodis. Få bitar blev det, för en av de första tog med sej en plomb ner i magen. Försökte boka tid hos tandläkaren, men de har ingen onlinebokning och ingen svarade på telefon. Som tur väl är gör det inte ont, än så länge iaf, hoppas att de har en tid på måndag mellan jobbet och dansen och att det inte börjar ila eller värka innan dess ...
 
Dåsar halvliggandes i soffan just nu, har jobbat kortpasset och gick direkt efteråt hem till en mammaledig kollega och fikade och skvallrade. Hoppas någon bjuder hem mej på fest i kväll, känner för att berusa mej i goda vänners lag, men har alldeles för stökigt för att kunna bjuda hit någon =P .

Vill säga god natt

Varför blev man inte björn så man när som helst nu kunde gå i ide och vakna upp när allting känns lite mer meningsfullt?

Aj, aj, aj, det bultar och det bankar

Nästan direkt när jag var klar med massagen fick jag lätt huvudvärk, den avtog när jag och min kusin tog en fika och en kort promenad i höstkylan och har sedan dess legat latent. Fram tills någon timme efter min tupplur, då kom den åter, fast i kraftigare variant. Försökte vänta ut den, då jag inte är ett stort fan av värktabletter, men nu fick det allt bli en alvedon och avsminkning och så callar vi det a day innan det kommer kräk.

Av deg blir man seg

Snark, har precis vaknat efter en tvåtimmarstupplur. Om tröttnaden beror på att jag varit vaken sen 0430 eller att jag gick på en efterlängtad rygg- och nackmassage i eftermiddags kan jag inte avgöra, troligtvis en kombination av de båda.
Får se om det räcker med en sådan varm och mjuk massage för min knöliga och ömmande rygg, tror att jag egentligen behövt en riktigt hårdhänt en, men skönt var det!

Ett hål igen

Nu gick det en månad lite snabbt, det har egentligen inte skett så mycket, jobbat, dansat, fått bakslag i tillvaron, det gamla vanliga.
Men jag har hunnit fylla år, det var en trevlig upplevelse! Dagen innan själva bemärkelsedagen höll jag öppet hus här hemma och det kom en rejäl hope folk, de flesta till kvällen. På söndagen blev det kvällsbuffé på Rosegarden - bästa i stan, enligt mitt tycke.
 
Jag fick en klippning hos frisörkusinen i present också, första frisörbesöket på nästan 9 o't halvt år! Viss skillnad, särskilt som det var stylat efteråt. Inget man orkar göra på sej själv dagligen, precis.
 
Just nu:
Kokar jag fläsklägg.

Denna blogg har för närvarande bloglovin
RSS 2.0