En dag i Emmaboda

Vid middagstid tog Emma och jag tåget till familjen Lina i Emmaboda. Fika, skratt och bebisjoller i timtal bjöds det på, men av nån anledning blev det lite för mycket för min lilla skalle. Strax innan hemfärd blev det snurrigt, jag skyllde på koffeinkick, på tåget började illamåendet och avdomnande ansikte - migränattack på väg ...

Väl hemma blev det fosterställning i soffan och sov i en timme innan Historieätarna började. Det är fortfarande oerhört kämpigt att vila ögonen på allt som har med skärmar att göra, trots sänkt ljusstyrka. Lätt illamående hänger fortfarande med, nedre ansiktshalva och händer är inte riktigt helt vakna än och nu ser jag fram emot sänggång, inte riktigt den semesterstart jag räknat med, men dagen har varit väldigt bra ändå.

Bara tio timmar

Om knappt en timme är det dags att bege sej till jobbet. Dags att bege sej till mitt sista pass innan semestern. Ett
 
pass på tio timmar. Mellan nio och sju ska jag tappert kämpa mej igenom för att efteråt åka hem och inte återvända iklädd jobbtröja på åtminstone två o'n halv vecka. Jag ska åka hem, lägga en öl på kylning och om det dåliga vädret håller i sej ska jag se en eller fler av mina nybeställda filmer.
 
Dock får det inte bli för berusat, trots semesterdag nr 1 så får en allt se till att inte dra sej för länge, vid middagstid bär det av till Emmaboda och familjen Lina med Emma =) .

Bra väder, dåliga nyheter

Jag håller på att dö värmeslagsdöden. Det närmsta jag kommer i luftkonditioneringsväg är min bordsfläkt, men jag har upptäckt att jag vaknar med snor och halsont efter att ha suttit för länge framför den. I övrigt bor jag i en bastu som har gassande södersol skinande på sej om dagarna. Så jag ser ut som att jag tagit en dusch efter att ha stått och diskat, lagat mat eller strukit tvätt där man har direktkontakt med andra heta källor, borde få svettbrist snart kan man tycka, men det slutar aldrig rinna.
I alla fall, värme betyder sommar och sol, jag har fått lite färg på mitt bleka skinn. Men det är inte bara bra. I fredags fick jag reda på att min hyresvärd dött, så nu är det bara att vänta och se vad de älskvärda döttrarna menar hitta på när de får överta allt ... Så den fredagen gick jag med magknip, när jag slutat jobba på kvällen dränkte jag knipet med öl. Några fler än planerat. Det som var menat en lugn, mysig stund vid sjön med Ino slutade med att vi gick till krogen och sen hamnade på nån slags efterfest. Totalt misslyckat! Man får så dåligt omdöme och dåliga idéer med alkohol i kroppen, då framstår de först påtänkta, bra, planerna helt plötsligt tråkiga och man kommer på bättre, men egentligen mycket sämre, planer för kvällen.
 
Lördagen blev lugnare och spenderades i min ensamhet med solning och tv för att på söndagen vakna tidigt och pigg. Det skulle bli en dag på stranden med fikakorg och hela köret! Soft så in i bänken!
Denna veckan har enbart bestått i arbete, och sista passet är i morgon. Också det jävligaste passet.
 
Men sen är det söndag, sen två jobbdagar i rad och sen SEMESTER!

Det blev ingen Benny

Det händer inte så mycket i livet just nu mer än arbete. Inte förrän på lördag är jag fri för denna vecka. Och i går visade det sej att jag blev jättefri, tyvärr. Hade fått erbjudande om att fara till Kalmar och se på BAO, men det blev jag visst snuvad på =( . Fasen ... Hade tom hunnit planera vad jag skulle ha på mej.

Men nu är det frukostdags.

Tacksamhet

Tack Växjö för att du lät min handväska ligga kvar i cykelkorgen under natten! Bless you <3 !

Dagar, veckor, månader

Ja, tiden den går. Jag har också gått en del, men lusten att skriva om det, och framför allt försöka lägga in bilder på det, försvann totalt när blogg.se var ett enda krabb. Vi får se huruvida lusten infinner sej efter i dag. Får jag in några bilder blir det ett långt sammanfattningsinlägg av alla passerade veckor, får ta fram almanackan och påminna mej själv om vad jag sysselsatt mej med =P .
 
Jag är iaf vid liv och livet pågår för fullt runt omkring mej.

Denna blogg har för närvarande bloglovin
RSS 2.0