Fri

Ikväll ska vi få slippa arbeta med showen! Istället ska vi åka och se en. Om ett par timmar går bussen till Malmö och Wallmans salonger, så jävla roligt! Dessutom går det som studieresa så skolan bekostar det mesta, hur bra kan det bli? Jag har dock lite att göra, har kvar gårdagens tvätt som ska strykas (men det tar jag inte idag), ska cykla ner och ta ut pengar, duscha, göra mej iordning och lite sånt. Jag har lite drygt två timmar på mej, så det ska nog gå bra, jag hinner kanske tom lösa ut checken från CSN som vägrar sätta in studiehjälpen på mitt handelsbankenkonto...
Inte för att jag verkar behöva det bidraget, var nyss inne på internetbanken för att betala en räkning och så såg jag på mitt saldo. 16 300! Fy fan, jag trodde jag hade typ 6 000 eller nåt, så det var ju en positiv överaskning. Ska föra över 10 000 till mitt skolkonto, de behövs nog där med, även fast det saldot var på typ 40 000. Fucken, vad rik jag är! =))

Igår strök jag det som var tre maskiner tvätt, jag blev klar typ kvart i tolv. Men jag hade sällskap i tvättstugan, så det var inte så drygt. Jag lyckades locka med en klasskompis ner, så hon fick sitta med min dator och kolla på youtubeklipp <)) Skitroliga klipp hittade hon! En andra klassis tittade äver förbi när hon skulle tvätta, så vi var tre stycken som hade youtube-party! =)

Fan, jag ville lägga in nån bild i detta inlägget, men jag kommer inte i mobilen till batteriet. Ja, den är lite sjuk, jag måste plocka ut och i batteriet och sen stoppa i USBkabeln, utan att starta mobilen, och samtidigt hålla inne C... Men av nån anledning så kan jag inte skjuta bort ryggskalet... Jag blir så trött. Jag är trött. 

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0