Sopsaft i höstmörkret

Morgon, förmiddag och lunch (alltså 0900-1215) bestod av dans, balett och jazz. Båda lektionerna gick väl hyfsat. Sen åkte jag hem, duschade och stöp i säng. Jag som skulle betala räkningar och grejer kunde istället inte hålla ögonen öppna utan däckade ... Jag blev väckt av telefonen, det var hyresvärden som hade lite på hjärtat. Jag blev mest orolig över vad klockan var och då hon inte var mer än 1545 fortsatte jag att vara vaken och öva på mina låtar istället. Maten fick vänta tills jag kom hem.

Jag åkte tillbaka till skolan och sånglektionen gick mindre bra. Läraren vill att jag ska nyttja en teknik som alla andra sånglärare jag haft låtit mej arbeta bort och jag har ingen aning om hur jag ska jobba fram det igen, när jag har andra tekniker som motarbetar.

Sången slut, ut i mörkret. På väg ner till stan insåg jag att mitt månadskort var passé och jag fick ta promenaden hem. Det blåste så inåtahelvete! Höst är vad det är, det går inte säga annat. Och nu när det var mörkt och jag inte litar på Göteborg lika mycket som Växjö, ringde jag Marsha för att berätta att jag tog mej hem för egen kraft och om jag inte kom på ett tag och hon inte fick tag på mej kunde hon börja oroa sej. Men Marsha svarade inte, tur det inte hände nåt =) !

50 minuter efter jag börjat gå nådde jag äntligen hemmet. Jag mötte en överfull soppåse, det blev till att tömma. Men den jäveln läckte sopsaft och det låg och simmade i sophinken. Svingrisigt, ut till containern med påsen och in i duschen med hinken.

Nu sitter jag, mätt på stekt bacon och Marshas överblivna potatismos, och kollar på Svenska Hollywoodfruar. Jag är trött. Hösten gör mej bister.

Kommentarer
Postat av: Pierre

"Men Marsha svarade inte"...hehe, vilken skräll ;)! Marsha kunde ha haft många liv på sitt samvete, hehehe=D

2009-09-28 @ 23:40:10
Postat av: al

Pierre:

Man kanske skulle anmäla henne för vållande till annans död, för säkerhets skull =)) ?



al

2009-09-29 @ 18:55:18
URL: http://aljohansson.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0