Com Hem, kom inte in!

Nu är jag inne på skiva sex av nio i min ABBAbox. I love it!
Det har inte hänt särskilt mycket i mitt liv i dagarna, jag är i skolan och kommer hem och sen går jag och lägger mej ungefär ...
Idag känns det som att jag bara har sovit, men när man tänker efter har det varit en ovanligt händelserik vardag. Fick med mej Julle till centralen så jag kunde hämta ut mina tågbiljetter till och från Bjärnum. Har aldrig handskats med en sån maskin innan och jag ville inte stå och göra bort mej ensam >)), den var dock inte så svårhanterlig!

Vid halv sju - sjutiden ringde det på dörren, Marsha öppnade och började prata med en man. Jag trodde det var nån slags fastighetsskötare eller hyresvärd och när Marsha ropade ut mej i hallen och frågade om vi var nöjda med lägenheten svarade automatiskt att det är väldigt dragit från fönstrena.
Sen såg jag Com Hemloggan på hans jacka och jag känner ett starkt "Åh, nej!" inom mej. Inte en försäljare ... Och Marsha, den sluga räven, lyckas dra sej undan och lämna mej ensam i hallen med denna karl som kommer centimeter efter centimeter längre in i lägenheten och vill pracka på mej ett bredband, medan jag kämpar för att få honom, vänligt men bestämt, att lämna lägenheten.

Tillslut tar jag av mej glasögonen för att inte kunna se hans ansikte och så blir jag mer och mer irriterad och hävdar att vill jag dem något så hör jag av mej, sen tappar han också tålamodet, blir sur som ättika, säger knappt Hej då och låter mej stänga dörren själv efter honom.



Nu sitter jag med te och ABBA och funderar på att lägga mej för att sova igen.

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0