The Producers

Ack, vad jag har skrattat idag! Först tillsammans med några ur min klass på en liten restaurang som hade tacobuffé på menyn. Fattig som jag är snyltåt jag i smyg från mina vänners tallrikar ... Men alla samtal och händelser runt bordet gav upphov till så stora skrattsalvor så det nästan hände olyckor.
När maten var uppäten och mina vänner fullproppade begav vi oss uppåt avenyn mot Lorensbergsteatern! Där utanför stod jag för två somrar sen och det var hett så in i helvete den dan. Denna gången var det inte fullt så svettigt, men jag var lycklig ändå, denna gången skulle jag få gå in!

Inne! Jag ser boarden för The Producers, musikalen vars genrep innan nypremiären vi fick gå gratis på, jag ser att Claes Eriksson ska upp på scen med nån ny soloföreställning och jag är allmänt lycklig. Teaterchefen som man sett i så många bakomfilmer med GAS står helt plötsligt livs levande framför mej.
Sen blir jag ryckt i armen.
"- Du, al, här är nog nåt för dej!"
Omg, ett GASskåp! Lyckan övergår i salighet. Jag står och håller Sibbe i handen medans jag fotar det och sen går jag fram och går igenom alla filmer, skivor och böcker som jag själv har hemma. Jag konstaterar att jag har en notbok hemma som inte finns i skåpet! Jag kände mej speciell då >)) .

Sen var vi välkomna in och sätta oss, vi såg två akter och sen fick vi gå hem. Jag skrattade sjukt mycket åt Claes Malmberg, Kim Sulocki, Claes Månsson och främst Magnus Härenstam och Ola Forssmed! Ola kan ju utföra helt otroliga grejer med sin gummikropp och när Magnus kommer ut ur en garderob och säger "Hejsan hejsan!" med sitt karaktäristiska läspande skrattade jag halvt ihjäl mej <)) !

Nere i orkesterdiket (som "gröptes ut" när de behövde en hiss till GASs föreställning Lyckad Nerfrysning Av Herr Moro) stod Johan Landqvist som kapellmästare. Det gjorde han ju även under Mamma Mia!s dagar =) !

Det har varit en bra dag idag!

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0