Fyra avklarade, två kvar

Har jobbat sen i söndags och efteråt har jag gjort allt för att slippa vara hemma i min bastu.
I söndags skulle vi egentligen spelat minigolf, men vi var dels för få och dels var vädret ostadigt. Så vi
1. Fikade.
2. Åkte hem till en av Italienvännerna och kollade på resten av bilderna från resan.
3. Åt på Max.
4. Satt på Kulturama och pratade skit samt spelade lite piano innan jag for hem för att komma någorluna i tid i säng.
 
 
På måndagen efter jobbet var det sista allsången i Linnéparken och känner man en av funktionärerna/roddarna får man reserverade platser på sjunde raden så man kunde se Sweet riktigt ordentligt.
 
I går var det tisdag och jag hade ingen egentlig anledning att hålla mej hemifrån. Men när jag hörde att regnet började falla gick jag ut för att svalka mej, tänkte att jag kunde ta en tur till apoteket för att köpa Absolut torr. Men på lasarettet var det slut så gick till Linnégallerian. Där mötte jag en mammaledig kollega med sina döttrar och vi diskuterade den nuvarande situationen på jobbet plus att jag fick bära på hennes bebis <) .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och så dagen. Jag hann inte ens mellanlanda hemma innan jag fick ett telefonsamtal från Ino om att hon ville ha sällskap på Samarkand innan hennes manikyrtid. Så då slapp man vara hemma lite i dag också. Annars i dag har jag försökt rensa det illaluktande avloppet i köket med bakpulver och ättika samt varit två rundor till återvinningscentralen. Jävligt skönt med svalare väder i kväll!
 
I morgon jobbar jag kväll och på fredag slutar jag kvart över elva och då går jag på två veckors semester igen! Har bara jobbat fyra veckor efter förra semestern och jag är redan deprimerad ...

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0