Att stjäla ett koncept

Tänkare på svt:
- Vi måste göra ett program som lockar massor med tittare. Vi tänker att vi samlar en grupp svenska kändisar som tillsammans äter massa mat och berör varann med lustiga anekdoter och snyfthistorier samt utför diverse aktiviteter och varje person får en egen dag med uppmärksamhet var.
 
Lyckat koncept, vi fick Stjärnorna På Slottet.
 
Tänkare på tv4:
- Vi måste göra ett program som lockar minst lika mycket tittare som Stjärnorna På Slottet. Vi tänker att vi samlar en grupp svenska kändisar som är musiker till yrket som äter massa mat och berör varann med lustiga anekdoter och snyfthistorier samt utför diverse aktiviteter och varje person får en egen dag med uppmärksamhet var.
Och för att inte åka dit för att sno rakt av så lägger vi till att de tolkar varandras låtar.
 
Lyckat koncept, vi fick Så Mycket Bättre.
 
Tänkare på kanal5:
- Vi måste göra ett program som lockar minst lika mycket tittare som Stjärnorna På Slottet och Så Mycket Bättre. Vi tänker att vi samlar en grupp svenska kändisar som är komiker till yrket som äter massa mat och berör varann med lustiga anekdoter och snyfthistorier samt utför diverse aktiviteter och varje person får en egen dag med uppmärksamhet var.
Och för att inte åka dit för att sno rakt av så lägger vi till att de tolkar varandras karaktärer samt lägger till inslag där utomstående kommenterar dagens huvudperson.
 
Lyckat koncept? Vi fick En Clown Till Kaffet.
 
Jaha, tv3? Varsågoda! Kanske partiledare som tolkar varandras politik? Eller regissörer som tolkar varandras filmer? Det mesta tänkandet är redan gjort.

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0