Energilös

Efter lördagsföreställningarna hade jag noll energi kvar. Jag vaknade på söndagmorgonen och tänkte "Det kan inte vara sant, det kan inte vara morgon redan!" Men morgon var det och jag hade en hel föreställningsdag till framför mej, var totalt död när jag kom hem på kvällen. Dessvärre var måndagen ingen vilodag, det var bara att ställa klockan för arbetsdag. Det var fint väder så jag la mej på en filt i gräset när jag kom hem - och somnade. Tur var att solen inte var så stark den eftermiddagen, så jag klarade mej undan utan någon som helst bränna.
Tisdagen ägnades åt gigantisk sovmorgon, några timmars slöande och så en lur på ett par timmar innan terminens sista balettlektion som slutade i avsked och tårar för läraren.
Onsdag och torsdag jobb. Imorgon tänkte jag ta en sovdag som i tisdags för att försöka återställa energinivån. En sovdag var visst inte tillräckligt.

Men när man sover drömmer man. Detta har jag börjat drömma om.
1. Att komma in på Balettakademien. Den stora drömmen, mitt första delmål i min musikalartistkarriärdröm.
Vill de inte ha mej i år heller har andra drömmar klarnat i dimman.
2. Jorden runtresa. Tyvärr verkar det sjukt krångligt att komma iväg på en sådan dock, massa förarbete innan man kommer ombord på första transportsträckan. Plus att jag inte har nån att resa med.
3. Bila i Europa. Åter igen har jag ingen att resa med, nån som inte har nåt emot att föra personbil fram i främmande länder.
4. Bo och arbeta i Storbritannien. Så här på avstånd plus de fyra dygnen jag spenderat där verkar landet awesome! Men vad börjar man med?

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0