Jazzlärare på kort varsel

Igår efter jobbet cyklade jag till Jojje och lämnade över mina fina paket och så slank det ner både grogg och några öl. Jag vaknade till klockan åtta och kände att "åh, vad skönt att ligga kvar idag, när jag är ledig". Tio minuter över åtta fick jag ett sms där min jazzlärare behövde inhoppare på klassen klockan elva. Grundläggande jazz 6-8 år. Shit ... Efter lite övertalande så antog jag faktiskt utmaningen! Så på knappt tre timmar duschade jag bort den lilla överhängaren, fick i mej o så lite frukost, cyklade till dansskolan, skrev ut papper som läraren ville att jag skulle dela ut till föräldrarna till barnen i gruppen, tidsplanerade för hela lektionen, koreograferade en uppvärmning, en diagonal och en kombination.
Sen började då lektionen, jag var så satans nervös att under uppropet kunde jag känna svettdroppar rinna ned för armen =O ! Men jaja, jag hade hunnit med allt som stod på planeringen när klockan slog tolv och lektionen var över. Nåt jag inte var beredd på och ytterst otränad i var allt uppmärksamhetsbehov. Så fort en unge ställe en fråga eller började berätta nåt så kom tre andra och skulle göra det också, innan jag hunnit svara eller lyssna på den första. Så det finns risk att det nån unge som kände sej ignorerad =/ . Fast å andra sidan så kom det fram 4-5 stycken under lektionens gång och kramade om en helt spontant!
Så, ordinarie danslärare får väl fråga kidsen nästa vecka vad de tyckte om mej, barn som är så brutalärliga.

När det gått ungefär en halvtimme efter lektionens slut så kom det en enorm urladdning över mej. Jag hade hispat, stressat och nervat i fyra timmar och nu äntligen släppte allt. Det var exakt som att känna sej bakfull; ont i huvudet, illamående och hungrig på samma gång, extrem trötthet. Det var baske mej nätt och jämnt att jag orkade trampa mej upp i uppförsbacken hem.

Så, efter lite intag av mat och lite utvärdering via sms till min danslärare tog jag mej en lur. Inte så liten kan jag tala om, dels pga endast fyra timmars sömn på natten och dels utmattningen som kommer av att umgås med över tio 6-8åringar så sov jag i fem timmar, vaknade vid sju på kvällen. Ingen håg till matlagning, men eftersom jag är tvungen att ha mat med mej till jobbet imon fick det bli en promenix till pizzerian.

Som sagt, heldag imon 0930-1830 och sen direkt till baletten, därför går jag nu och lägger mej mätt, trött och med en erfarenhet mer i bagaget. God natt!

Kommentarer
Postat av: emma - fiem

Riktigt söt blogg! :)



jag är med i en tävling där ja kan vinna 15.000 jag skulle verkligen vilja vinna dessa pengar så att ja kan köpa unna mig en riktig dunderkamera. Du kan hjälpa mig vinna dom pengarna genom att klicka på

denna länken och följa instruktionerna



http://fiem.blogg.se/2012/march/rosta-pa-bilden-ar-ni-snalla.html#comment



Om du gillar bilden, så får du en länkning av mig på min blogg!

skriv en kommentar på min blogg så ja vet att du röstat så ja kan länka dig :)

kram!

2012-03-18 @ 16:53:04
URL: http://fiem.blogg.se/
Postat av: Emma

Har du haft en bra helg vännen ?:)



kram

2012-03-18 @ 20:21:56
URL: http://xkiddown.blogg.se/
Postat av: Emma

Svar: Det är inga problem. Inte alltid man hinner sitta och svara på alla kommentarer man får, så det är lugnt :).



Skönt med vila och kul att hoppa in sådär och dansa lite extra :D. Får du några pengar för detta jobb ?:) Skulle också vilja testa på något liknande. Älskar att dansa :D



Min helg var lugn den med. I fredags satt jag hemma och i lördags var jag med några vänner och drack cider & hade tjejmys!:D



kram

2012-03-19 @ 19:01:43
URL: http://xkiddown.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0