Julsemester

Här är jag, nu har jag satt igång datorn för första gången sen julafton. En resumé utan en massa bilder. Lyckades faktiskt missa att ta kort, men nåt enstaka finns att plocka ur mobilen.
23/12 Arbetsdag. Gjorde det förbjudna och öppnade sista luckan i alla kalendrarna dan före dopparedan. Blev hämtad och åkte till far, lagade till ett litet julbord och kollade på Bingolottos uppesittarkväll.
24/12 Julafton, firades hos faster och allt flöt på lika dant som tidigare år. I klapparna låg en Gleebox, en väska, nyckelring och mugg med Beatles på Abbey Road-motiv, kuddar och gardiner med Londonmotiv, godis och pengar.
25/12 Juldagen, tåg till Lina i Emmaboda för att på kvällen gå ut på hotellkrogen. När vi sedan var hemkomna och alla gått och lagt sej så satt Linas systers pojkvän kvar i köket och drack öl. Det blev så att jag satte mej ner och lät honom lätta sitt tyngda hjärta utan att jag själv yttrade mer än fem ord. När han hållt sin monolog hade klockan hunnit bli 0630, då gick vi och la oss.
26/12 Åkte hem igen. Inte mycket annat intäffade.
27/12 Slödag.
28/12 Åkte in till stan igen för att dansa igen en jazzlektion, men väl framme och ombytt visade det sej att alla utom jag fått informationen om att lektionen var inställd. Så jag gick vägen hem.
29/12 Arbetsdag
30/12 Arbetsdag, handlade efteråt till nyårsmenyn, lämnade ingredienserna i min mosters lägenhet, åkte hem, packade, åt och åkte tillbaka till lägenheten och katten som jag skulle se över under helgen. Kollade på två musikalfilmer och gick och la mej vid 03.
31/12 Nyårsafton, gick och slöfixade mej inför kvällen, dvs man tar en dusch, tar god tid på sej innan man borstar håret, byter till kläderna man ska ha, väntar ännu längre med att lägga sminket och sist våga håret, ja, man gör det till en heldagsgrej. Sen kom tillslut Emma och vi påbörjade tillagningen av pannacottan och kycklingrätten som skulle förtäras nån timme senare. Vi kollade in Grevinnan Och Betjänten och nån nyårskrönika och så gick vi ner på stan för att se om det fanns nåt ställe öppet. Bishops Arms fick det bli och där satt vi med varsin dricka tills klockan närmade sej tolv då vi gick till sjön och kollade på raketerna genom dimman, träffade Emmas pojkvän, gick hem och öppnade fejkskumpan. En gammal jobbarkompis som hade trist på sin familjefest fick komma förbi och hänga lite, tre filmer sågs efter ettslaget, det blev inte läggdags förrän 0630.
1/1 Vaknade runt tolv och kände mej riktigt outvilad, gick runt som en zombie tills Emma åkte hem vid tre. Då hade jag hunnit få ont i nacke, bakhuvud och ögon så jag la mej och slumrade på soffan, vaknade vid sextiden och måste vomera. Fick kasta upp två gånger till efter det vilket inte gjorde det minde jobbigt att packa och städa inför hemfärd. Kom hem 2000 då jag även kröp till sängs och somnade.
2/1 Arbetsdag.




Och här är jag nu. Imon ska jag till lasarettet och får uppleva hur det går till när man ska testa om man är lämplig blodgivare.

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0