Blodprov och fruktfynd

Uppe ur sängen och nere på stan innan det knappt hunnit bli ljusan dag var jag idag. Om nån ville veta så är det jävligt lätt att gå vilse inne på lasarettet, särskilt när man ska ut därifrån igen =P . Iaf gick det bra när jag väl var där, fyllde i lite papper där jag lovade att jag inte injicierat narkotika, varit i Storbritanien sammanlagt 6 månader mellan 85 och 92 (eller vilka år det nu var) samt att jag inte är man och har legat med andra män, plus lite annat. Efteråt tappades det upp blod i fyra olika rör, dock tog det tid att hitta nåt kärt att tappa från som vanligt, men dessa väntade istället tålmodigt på att nåt litet skulle yttra sej genom huden istället för att rota runt som dårar i båda armvecken.
Så omen månad kommer jag få reda på vilken blodgrupp jag har, vilket kommer bli mest intressant, och så får vi även se om jag mött min domedag och har diverse blodsjukdomar, typ HIV ...

När jag kom ut från lasarettet och fick igång mobilen hade jag ett röstsamtal från chefen i min förra butik, så jag cyklade bort dit, då det med bara en liten omväg ligger på vägen hem. Han frågade om jag hade nåt för mej på kvällen då han fått in en sjukanmälan.
Jag hade inget för mej så jag sa att jag kunde hoppa in och jobba. Jag hade ett femtimmarshål så jag sov ett par timmar, tog en dusch och lyckades på Netto fynda på fruktavdelningen! Passionsfrukt för 2:-/styck, jävligt värt tyckte jag och köpte 20 stycken =) . Jag behöver äta mer frukt.

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej



var gjärna med i min dagensblogg!:)

http://justlj.blogg.se/?tmp=04113146



Kram:)

2012-01-04 @ 11:40:42
URL: http://justlj.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0