Midsommarplanering

En halvtimmes tågresa tog mej till Lina igår eftermiddag. Vi startade nästan genast med en drink, jättegod halvimproviserad sådan =) . Efter den andra drinken startades grillen och god mat förtärdes sittandes ute i de sista solstrålarna innan de försvann bakom träd och hus. Mätta och nöjda tog vi frukt och chips med oss till tvn och den fick oss tillslut att förflytta oss till varsin säng. Vi var båda väldigt trötta, hon efter att ha arbetat hela dan och jag efter att ha varit vaken länge natten innan och sen bli väckt av dörrklockan runt nio.

Tidig sänggång innebar tidigt uppvaknande, redan åtta - halv nio åts det frukost i den redan brännande solen. Först efter det tog vi verkligen itu med att leta upp en camping nånstans i Sverige som kunde passa allas arbetstider och plånböcker. Första sökrundan gick inte så bra, vi tog tillslut en paus för att gå till ica och köpa glass. Därefter blev det en sväng genom Emmaboda och ut till en liten, men ack så trevlig, skogspromenad.

Åter hemma och ett försök till gällande midsommarboende. En eventuell träff i Halmstad, men absolut inget bestämt. Så vi får försöka lösa det här via msn och facebook. Imon är det arbetsdags, veckans enda som det ser ut på schemat =( . Fast å andra sidan är det ganska mycket dans nu då uppvisningen är i helgen, det ska repas en del tills dess.

Kommentarer
Postat av: Anna Katana

Nej vad tråkigt att det inte går att hitta till ett vettigt pris :/



Ahh en bartender som bjussar är aldrig fel, kvällarna kan bli lite billigare då (:



Midsommarplanering är aldrig lätt, därför tänkte jag och min vän bara chansa i år och ta bilen över till Öland sen får vi se hur allt blir (:



Kram

2011-05-25 @ 12:59:48
URL: http://annakatana.devote.se

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0