Lucia 2011

Klockan 0510 ringde min klocka för att väcka mej, en timme senare satt jag på bussen till stan. Eftersom jag har för mycket att göra ikväll fick det bli en morgonlussning för mej iår. Alltid lika vackert med luciatåget i domkyrkan och jag saknar tiden då jag sjäv stod där framme och sjöng min sopranstämma.
Men jag känner lite besvikelse i mitt hjärta då jag fick lämna kyrkan utan att ha fått höra Betlehems Stjärna =( . Älskar den och den har varit med alla år utom detta, tydligen. Sorgligt, den är så vacker.










Om en timme är det dags att bege sej till tandläkaren och göra vid min plomb, blir nog inte billigt, plus att jag imon ska boka tid hos optikern vars besök heller inte kommer sluta billigt. Utgifter, utgifter, kommer inte ha några pengar kvar när nästa lön kommer, har fortfarande julklappar kvar som ska införskaffas.

När tandläkarbesöket är över tänkte jag cykla hem och ta mej lite tid till sömn, om jag har tid och ork ska jag baka mina snöbollat och lussebullar innan terminens sista teater-, balett- och tåklass.

Mycket idag =) !

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0