Trött eller?

Då har jag hamnat i sängen igen. Om två timmar och 40 minuter är det ett dygn sen jag lämnade den sist. Det har varit en sjukt intensiv dag, mest påfrestad blev psyket.
Vi åkte till Bjärnum som vanligt, men till skillnad från övriga onsdagar hade vi en miniaudition inför helgens sökningar till just Bjärnum och M1an.

Det började med sång. Lyssna på en del, lämna klassrummet fem nummer innan din tur, gå in, bemöt jury och pianist som på en autentisk audition och sjung din låt. Jag var nervös till 3 000 och tyckte inte alls att det gick bra för mej, att jag inte fick fram nån känsla alls som hade med låten att göra.

Direkt efteråt blev det dans. Den gick till som en vanlig audition; diagonaler och kombination i smågrupper. Jag kände att det faktiskt gick hyfsat, fram till kombinationen. Det var samma kombination som på audition till AMP/M1 förra året, så vissa grejer dök liksom upp igen i skallen, men det var långt ifrån tillräckligt =/ , men det kunde varit värre!

Nu fick vi feedback på de två avklarade momenten och jag fick idel ros av de tre lärarna/jurymedlemmarna. Jag har bara en liten bubbla jag sluter in mej i, en ostkupa jag ställer över mej.

Sen var det monologen. Vid det här lagret hade jag lyckats åsamka mej en fläskig mensvärk så jag hade ingen lust alls att finnas kvar på jordens yta, men det var bara att bita ihop. Min tolkning av Fröken Julie blev något galnare och stressigare än vad som var inövat, och jag blev inte lika bortskämd med ros denna feedbackstund. Jag hade så fruktansvärt ont i magen och kände sån fruktansvärd besvikelse, det håller nästan i sej än.

När vi kom tillbaka hem fick vi tid på oss att äta innan vi for till vår mentor. Men jag är så inåta helvete trött så vad som hände där får jag allt ta och skriva ner imorgon =) . Cliff hanger!

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0