Laddat och klart

Nu är det viktigaste avklarat, bara smågörat kvar - packningen. Bolaget har fått mina pengar och de gick till detta: 
Ska jag inte få med mej några hem så blir det åtta öl om dan för min del denna midsommarhelg. Mja, vi får se hur det blir med den saken =) ... Det blev även ett tiopack med svenska nubbar, de flesta smakar skit, men det var så jävla mycket folk så jag kunde knappt ta mej fram och leta efter annat. Det jävligaste är att bara nubbarna kostar typ lika mycket som flaket ...
När vi kom ut till bilen igen med vår erövring skrapade jag i mitt söndagssår på kanten på den lössittande hatthyllan i bagaget. Aaaj, det gjorde ont, och det syntes lite blod emellan sårskorporna. Synd om mej. När vi lastat färdigt hittade pappa en lekkamrat på parkeringen som han ställde sej och pratade lite med. Mitt i samtalet kände jag hur det kröp nåt på mitt pekfinger, jag tittade ner. Blod! Massor med blod! Så mycket har jag nog aldrig blött från ett finger. Inte ens när jag skrapade upp såret första gången.
Men, det slutade rätt så kvickt och sen var inte inte synd om mej mer.

Men jag fick allt glänsa lite också. Från det att vi satte oss i bilen till systemet till vi kom hem igen rabblade jag mina nya kunskaper. Pappa försökte han också, men han var inte i närheten av min nivå. Han måste ha blivit imponerad, fast han sa det inte högt. Jag menar, jag måste kunna detta lika bra som Björn Kjellman! Minst! =)

Nä, packning var det, ja ... Ska börja skriva på den årliga packningslistan. Imon kommer Therése och D och hämtar mej, sen åker vi till Öööland! Wohoo!

Kommentarer
Postat av: bettan

åhh va kul med öland :) vill också åka nånstans så där exotiskt ;)

2009-06-20 @ 18:16:30
URL: http://mcbeth.bloog.se

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0