Härlig är jorden

Precis nyss tog jag tag i min krage och började gå ut med plastskräp till återvinningstunnorna här utanför. Precis när jag lyfter på locket hör jag klockan från kyrkan/församlingshemmet/kapellet (vad det nu är för nåt ... ) klämta melodin från psalmen Härlig Är Jorden.
Lite kul sammanträffande tyckte jag. Ett litet ledmotiv till mina handlingar, källsortering.

Det gjorde jag i pausen av dokumentären om Josef Fritzl på tv4 Fakta. Jävla grisjävel säger jag. Fy faan!  Såna som han gör inte livet på jorden så jävla härligt ...

Kommentarer
Postat av: malin

haha jaa det är det bästa som gjorts typ! :P

nån mer favorit?

2009-04-05 @ 23:29:46
URL: http://malinjohanssn.blogg.se/
Postat av: mie

BARA ETT TIPS



Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.



Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87



2009-04-05 @ 23:39:55
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: malin

haha ja jag gillar deras sång med, först köper vi flingor, sen köper vi ost, sen pantar vi flaskor, sen köper vi lök. gul lök gul lök ååh vitlök. haha.



tänkte i allmänhet :)

2009-04-05 @ 23:56:05
URL: http://malinjohanssn.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0