Karaoke

Suttit och supit till med min pappa ikväll. Förutom alkohol bestod kvällen av youtube. Det gick från Nintendo 8 bits-spel till ABBA, från gitarrgudar i 6-årsåldern till musikalen Mamma Mia!. Under fliken Mamma Mia! kom en massa låtar i karaokeversion (utan text) från föreställningen. Det blev Honey Honey, Lay All Your Love On Me och The Winner Takes It All, alla på svenska då jag inte sett musikalen på engelska (ännu!). Och, icke att förglömma, Slipping Through My Fingers! Först på engelska och sen på svenska. Utantill! Fick en applåd från en rörd fader i soffan. Han var mäkta imponerad, framför allt för att jag kunde den på engelska, det hade han tydligen ingen aning om. Stolt! Imponera på pappa när det gäller ABBA, då ska det till en del. Förresten så gjorde jag det redan igår. Jag körde igenom låten Mamma Mia på synten och det gick hem! <)) Det hördes ett OH WOOW från TV-rummet.

Tänk så duktig jag är ibland! Så duktig att jag skickade ett mail till godiskillen, men jag har inte fått något svar ännu... Han kanske är intresserad längre, har ångrat sej.

Kommentarer
Postat av: a.k

hehe, godiskillen, för att han är så söt, eller jobbar han typ i en godisaffär? ^^

haha, jag är en segvar!

nääej, det är nog inget man känner till, hans hobby bara, men lite coolt får jag väl hålla med om att det är ;). bodies heter dom.

nu härmar jag dej och avslutar med min signatur



a.k

2008-07-19 @ 17:19:24
URL: http://decibel.webblogg.se/
Postat av: Erika

"Godiskillen?" :D

2008-07-19 @ 23:55:07
URL: http://gasexpert.blogspot.com
Postat av: Erika

Jag scrollade ner och läste mer om Godiskillen, så glöm min fråga innan :)

2008-07-19 @ 23:59:17
URL: http://gasexpert.blogspot.com
Postat av: bella

det finns en sommarkurs, men jag är utomlands då så jag kommer inte ha tillgång till att kunna läsa upp betygen tyvärr. :(

2008-07-20 @ 01:19:25
URL: http://bellalundin,blogg.se
Postat av: natalia

karaoke är fun :)

2008-07-20 @ 01:51:24
URL: http://nataliamann.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0