Poppis?

Då det tydligen var efterlängtat med ett inlägg på min blogg får jag väl skriva ett till, för att kompensera att det var så "längesen" jag bloggade sist <) Min pappa är nere på kondiset och hämtar hem smörgåstårtan som ska gå åt i eftermiddag, orka följa med.. Men jag gjorde som jag skrev innan iaf, torkat av diskbänkar och spisar (har visserligen bara en, men... ) handfat och toaletter, bytt ut handdukar och bordsdukar.
Kanonfrukost fick jag i mej den här morgonen också =) Men jag saknade frukten, fick ta apelsinjuice istället tillsammans med te, skinkmackor och min havregryns-ävja =))

Idag är jag mycket ledig från arbete, men jag steg upp tidigare än de andra dagarna denna vecka då jag jobbat, så är det ibland. Så här såg veckan som gått ut:

Jag hoppade in och jobbade heldag i söndags (ni ska se mina ögon efter den dan! Har bilder på det.), jobbade som vanligt i tisdags, fick hoppa in onsdag fm pga sjukdom. Onsdag kväll var det krogafton för mej och Jojje =) Lyssnade på folk som sjöng karaoke och sånt, drog sen på efterfest över Tegnérgallerian där det spelades massor av LP-skivor och röktes en jävla massa inomhus. Luktade illa som fan, men som den svensk jag är så säger jag inte ifrån <)) Nä, men det gjorde inget, det var ju inte i mitt hem så... Träffade på den efterfesten gamla klasskompisen Ewa då det konstaterades att jag sen mitten av tvåan ser vuxen ut! My Lloyd, jag har sett lika dan ut sen åttan...
Efter-efterfest blev det, tillbaka till utgångsläget i Jojjes lägenhet och i den ingick bad i badkar! Det var för mej en helt ny upplevelse.
Mitt i denna natt fick jag reda på av min käre chef att jag gärna får hoppa in och börja jobba torsdag em, "- Öffkös", tänkte jag och åkte till jobbet mycket bakfull... =/ Eller mest svintrött och törstig ...

Tosdag 24/1 -08 hoppas jag att jag aldrig behöver uppleva igen, det var ju den jävligaste dan jag varit med om! ALLT ALLT ALLT gick fel!

Fredag, igår, jobbade jag med, det gick bra.

Smink kanske, säger jag nu, så släkt vågar sej innanför dörren sen när de kommer =) Så för din skull, Kajsa, kanske jag bloggar lite ikväll också <))

Här publiceras de ögon jag kom hem med den dagen jag jobbade helsöndag
                           

Man kan bli rädd för sin egen spegelbild för mindre ...


Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0