Långt mellan gångerna

Vad har hunnit hända sen sist? I förrgår bowlade jag med släkten. Hehe, jag skrällde och vann över samtliga i hallen (fyra banor med två personer på varje, men ändå.) i första serien. Synd att det spelades tre till... Jag hann vika ner mej under de serierna... Inte lika kul, men jag lever på den första! Farbror som jag tror tävlat i bowling blev mäkta imponerad! =))

Igår var jag inne på jobbet en skvätt för att förnya mitt kontrakt. De jävlarna har möblerat om och flyttat på varenda grej i butiken. Jag som ska jobba imon och allt, för första gången sen i somras, kommer inte hitta ett piss. Någon kommer bli hatad av kunder och det är al. Dessutom ska ju alla EANkoder tillbaka in i hjärnan, har lyckas släppa dem under mina månader av koreografiinlärning.
Känner jag mej ordentligt så kommer jag nog in i det strax, däremot hur det ska gå att hitta till allt och hänvisa kunder kan nog komma att gå sämre... 
 
Förhoppningsvis är jag ledig på nyår, nyårsdagen framför allt. Jag tycker att jobbet borde hålla stängt då. Fast å andra sidan har jag blivit dumpad av ThoD på onsdag. De skulle visst inte på den festen jag skulle följa med på. De visste inte vad de skulle göra istället, men jag verkade inte vara bjuden.
Så jag vet rakt inte vad jag ska supa ner mej nånstans... Får antagligen följa med far hem till hans syster med familj. De ska ha vinylafton.
Känns lite tattigt, men kan bli helt okej. Mina släktingar är ju inte de torraste på jordkulan heller =) Blöta nyårsaftnar gillar vi! <))

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0