När ska jag hinna?

Jag har fortfarande julklappar att köpa, dessutom försenade födelsedagspresenter, lite nytt i klädväg att ta på sej i jul. Men frågan var ju, när ska jag hinna? Det har ju hunnit bli dan före dan före dopparedan.
Det är det att jag behöver en blindhund, för jag är way to förkyld för att ha linser på mej, och det där med att ha brillor offentligt är fortfarande lite känsligt... Ett litet komplex.
Vi ska till stan och mamma på tisdag, men det är på förmiddan så då hinner jag inte handla nåt, det är nämligen hennes klappar som är kvar.

Jaja, idag har jag varit i Smålands urskogar, som alltid söndagen innan jul, tillsammans med släktingar. Granjaktsrundan, korvgrillningen, golftävlingen (som jag inte deltar i), kamineldningen, fikat och tomtebesök - allt hanns med iår också. Alltid ute i farfars föräldrahem, Linnevik, utanför Vislanda. =)) Nästa år blir det nog en liten mänska extra, ska nämligen få en kusinson i vår.

Nu är det nån som är trött och det är jag! Jag har inte vant mej vid att jag kan sova nu. Jag känner mej rastlös på ett negativt sätt, är inställd på ständig aktivitet, jag vaknar tidigt fast jag inte behöver.
Igår tex, vaknade jag ~0800 och gick inte och la mej förrän ~0330. Sen vaknade jag av mej själv vid niotiden.

Mm, så jag får se hur jag gör för att lösa mina shoppingproblem. Får sova på saken så ska nu göra mej iordning för sängen.

Eftersom jag inte är så nära min adventsljusstake denna fjärde adventskväll så har jag självklart förberett med en bild!

Natt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag vill byta färg, till grått och vitt. Sen vill jag att headern eller vad det heter ska vara större...lix över hela texten. Hmmm!

2008-12-23 @ 18:24:59
Postat av: maaaaaja

Upps, det var jag som skrev!!

2008-12-23 @ 18:25:27
URL: http://mjaumjaau.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0