Pojkar om våren...

Vad är det med pojkar och solglasögon om våren? Eller det kanske är; vad är det med pojkar och solen om våren?
Nåt är det iaf.. På min cykel, denna eftermiddag som många andra, for jag förbi samma husbygge och förmodligen samma byggkarlar. Enda skillnaden var att solen sken! När solen skiner ser man dåligt och man skyddar ögonen så gott man kan utan att man blundar; man tar på sej solglajorna! Som tusen och åter tusen andra personer gör en solig vårdag. Ändå får det hårt arbetande män att haja till när nåt blont svischar förbi med solglasögon.
Ingen har brytt sej förut, eller ens märkt mej, men när solen skiner, oj vad det ropas och visslas helt plötsligt! Jag blev så paff att jag inte visste vad jag skulle göra.. Jag vågade inte vända mej om.. Trampa vidare bara!

Frågan lyder alltså, är det solglasögon eller solen som får stora, starka pojkar att helt plötsligt tända till?
                           vs. 


Annars idag har jag hjälpt lilla Bobban med hennes bloggdesign. Nu är jag ju nybörjare själv, men att hjälpa henne över MSN fick mej att känna stolthet! Ni ser ju så fint det blev via länken =) Hon hittar säkert på mer nu när hon förstår lite bättre! Jag blev med sugen på att krabba lite med min egen, men det det får vi ta när orken också finns tillgänglig!

Imon tänkte jag ta en power walk, lyssna på Melodikrysset och sen gå och lägga mej igen, men förmodligen går det väl inte somna förrän på eftermiddagen... Eller så kommer jag på bättre tankar klockan 0700 imon och sover vidare till klockan 1000 <))

Kommentarer
Postat av: Annika

Svar: haha, ja sånt där är faktiskt rätt kul att kunna....onödigt vetande egentligen men nån gång kan man kanske få användning för det? haha

2008-04-05 @ 01:13:24
URL: http://annikaedvardsson.blogg.se
Postat av: nathalie

oj va hurtig man va här då!! :)) njae ja gick upp nu.. men fick kliva upp halv tre i natt å va fylle taxi o kom hem halv fem så.. lite sliten e man endå:P börjar jobba om en timma.. men jobbar till åtta, så de suger..

2008-04-05 @ 09:51:09
URL: http://rellie.blogg.se
Postat av: Caroline

Svar : jajamensan , det stämmer bra : )

2008-04-05 @ 18:27:03
URL: http://caroolineee.blogg.se

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0