Försvunna saker och sömnbehov

Jag kommer förmodligen ångra mej senare, men just nu skiter jag i att det är supersoligt och hyfsat varmt ute, jag måste sova några timmar innan baletten! När jag vaknade i morse var ögonen så torra att de inte ens gick att öppna, fick i blindo treva mej fram till badrummet och linsvätskan så jag kunde kila in några droppar för att smörja upp ögonlocken. Ända sedan dess har jag bara velat stänga dem igen ... Nu, äntligen, ska jag få det.
 
Sen var det det här med att saker får fötter och försvinner av sej själva. Tex i går när jag skulle göra pastasås för att jag visste att jag hade alla ingredienser jag behövde hemma. Men när de krossade tomaterna skulle i fanns inte ett enda paket i kylen. Jag brukar alltid ha krossade tomater! Och finns det inte i kylen så står det på inköpslistan, det fanns ingenstans. Mycket märkligt. Men det gick med tomatpuré också, även om det inte blev lika mycket sås av det.
 
 
En annan grej som övergett mej är mitt ena tåskydd som jag köpte förra veckan och hann använda en gång. Jag hittar båda tåspetsskorna, men bara ett tåskydd. Också ett mysterium. Och jag som kastade mitt gamla par så jag har ingen backup på torsdag om det inte skulle dyka upp.

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0