Hallå 2014

Började dagen med att vakna i soffan kvart i sju i morse. Då gick jag raka vägen till sängen med smink och kläder och allt och sen klev jag inte upp igen förrän vid tre på eftermiddagen. Sen låg jag mest och slöglodde på tv, tex Trollkarlen från Oz och åt frukost i form av treo, julmust och chips.
 
Framåt kvällningen började jag känna mej sällskapssjuk så försökte få över kusin på lite humorserietittande och snaskätande, men det gick inte bra. Och som en skänk från ovan ringde Madde och berättade om vad som hände på festen efter att jag gått och utan att jag ens behövde nämna det så föreslog hon själv att hon skulle komma över med pizza. Awesome! Och så satt vi och pratade om en himla massa som vi lyckas göra varje gång vi ses, känns som att ämnena och åsikterna borde ta slut snart, men icke. Vi kollade även på den otecknade 101 dalmatiner och klämde våra pizzor.
 
Härliga tider!

Kommentarer
Postat av: Gubben

Verkar som nyår blev lyckad för dig! Här var det en lugn nyår med lite vänner och middag samt tolvslag firande. Just nu väntar vi på finalen i JVM.
Ha ett bra 2014!

2014-01-05 @ 17:14:23
URL: http://mhats.blogg.se

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0