Dans och mat

Två uppvisningar på dansskolan klarades av ganska bra, tycker jag, och efter fyra timmar blev det sugigt i magen. Tog med mej Ellinor till restaurang som vi bestämt, även en vän till henne hängde på och tillslut valde vi Akropolis. Igen. Blir tredje besöket på fyra månader för mej där. Och återigen valde jag deras smördegsinbakade fläskfilé, den är himlen på jorden! Höll på att bli snuvad på kantarellsåsen dock, men efter en efterlysning så blev måltiden komplett och dubbelt så god =) !
 
Hade även förhoppningar på att gå och se Hundraåringen Som Klev Ut Genom Fönstret Och Försvann på bio med mamma efter restaurangbesöket, men hon anmälde sej sjuk på eftermiddagen. Så det blev inte denna gången heller.
 
När jag kom hem var det tänkt att jag skulle påbörja lite städning av hemmet, men jag landade i soffan och kom inte riktigt upp igen. Tills jag blev sugen på semlor. Tänkt och gjort, semlorna blev gjorda och tre stycken blev klämda.
Har inte riktigt koll på när fastlagssöndagen och fettisdagen infaller, men med tanke på hur hypat semlor är just nu så borde det väl vara snart.

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0