4e advent 2014

Tar en liten paus i klappinslagningen för att skriva om helgen.
 
I fredags efter jobbet dukade jag upp till glöggmys. Ellinor, Charlene och Roger hjälpte mej äta upp mitt godis och dricka upp min glögg, dock var de inte så duktiga, det blev rätt mycket över när de gick vid tresnåret. Förutom all glögg och godis såg vi på Tomten Är Far Till Alla Barnen och Jul Jul Jul, förtvivlat skojigt!
Sedan blev det lördag kväll och jag blev bjuden på en liten julfest, sjukt trevlig med mycket flams och skratt, precis som jag gillar =) .
 
Och så i dag, söndag. En tur till Kosta bjöds det på, fann lite skrot att ge bort i julklapp och en osthalva att själv förtära. Hann även med att att se på "mina" cheerleadare och de skötte sej fint =) . Ångrar inte att jag hoppade av. Trots att jag fann ett oststånd det sista jag gjorde innan vi for hem så var jag inte helt nöjd, kaffe, te och glögg fann vi, men ingen varm choklad på hela bygget. Så när vi kom tillbaka till Växjö gick vi till Condeco för en choklad och lite krubb.
Nu får jag nog fortsätta mitt klappinslagande om de ska hinna bli klara till jul, även om det är plågsamt för ryggen att sitta på golvet samt att jag är dödligt sömnig och bara längtar till ryggläge.
 

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0