Dagen efter visningsdagen

Det var inte så jobbigt som jag tänkte i början, efter några inkik av främlingar var det lite trevligt att få besök istället =P . Folk kom in och tyckte maten på spisen luktade gott, att kaffet jag bryggde luktade gott och att jag hade det jättemysigt och fint hemma.
 
Det kom faktiskt även bekanta till visningen och tittade in. Tex en dansare, jag stött på emellanåt genom åren och som var min första danslärare på estetisk orientering på gymnasiet, var och kikade med sin sambo.
Sen kom dessutom herr och fru (???) Växjörevy. De höll mej sällskap längst och så fick jag dessutom en riktig förklaring på hela den här auditiongrejen, att de trots allt tyckte jag gjorde en väldigt bra audition.
Men tjejen de skulle fylla ut för har flyttat till Umeå och skulle först då hoppa av, för att sen i sista minuten bestämma sej för att pendla hit och ändå vara med i revyn i år igen.
Och så frågade de om de kanske kunde ringa mej till våren om de behövde ensemblemedlemmar till deras uppsättning av Grease, om jag inte hade något annat för mej =) .

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0