Bortskämning och jobb

Har kommit lite på efterkälken här igen, men denna gången beror det inte på inspirationsbrist, snarare att det varit lite mycket att syssla med.
Vi tar onsdagen till att börja med - kaosdag, rent ut sagt, fast ändå inte dålig på nåt sätt. Ringde till Nuna och kollade vilken dag jag faktiskt var bokad, och mycket riktigt - hjärnan hade rätt, kalendern fel. Sjukt ologiskt, men så var det i detta fallet, det var alltså onsdag jag hade behandling. Det blev smörja på smörja och så det jag längtat så mycket efter - portömning! Av en professionell portömmare. Ont så in i bänken gör det, men samtidigt, oh, så skönt.
Den timmen var så avslappnande att jag var dödstrött när jag kom hem, så jag la mej helt sonika och tupplurade. Vaknade av ett sms från min danslärare som frågade om jag skulle komma på steppen.
"Javisst! Kvart i åtta va?" svarade jag.
"Japp :) Vi hade jazz 1730 nu"
Say what!? Hade ingen aning om det, trodde det bara var på torsdagen, så en timme för senad stapplade jag in på jazzklassen, och den dryga timmen som var kvar gick bra, lika så steppen direkt efteråt.
Stor förvirring den dagen.
 
Sen blev det torsdag, jobbade på dagen, hade den andra jazzklassen på kvällen, där emellan hann jag både med att lämna intyg och betyg på Arbetsförmedlingen, köpa en foundation och bira på bolaget, samt ta en liten lur för att ladda batterierna.
 
Idag är det fredag. Det enda som hänt är väl att jag jobbat, men det var en rolig jobbdag, fick sysselsätta mej med flera olika saker, inte monotont alls, super!
Hemma tuppade jag av en stund, fräschade till mej utifall nåt spontant kul skulle inträffa och diskade upp berget i hon.
Inget spontant kul har hittills hänt, jag och tvn har fredagsmyst ihop såsom det varit flera fredagar nu. Hade känts bättre att fredagsmysa med nån av kött och blod, vilket inte kommer ske inom det närmsta iaf då jag har tidig uppstigning på lördagen för arbete =( .
 
Men kvällen är ännu ung, låter hoppets låga fladdra en liten stund till.

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0