Och det hände vid den tiden

Oh, så mycket det varit på sistone. I tisdags och onsdags var det fokus på dansskolans julshow, först genrep och dan efter själva uppvisningen. Kul också att man stöter på en vän vars dotter dansar på en annan dag än jag i vanliga fall! Vi bytte nummer med varann igen, men sen har jag inte hört nåt mer från henne.
 
Sen hade vi ett möte om ett framtidsprojekt i fredags, eller jag trodde det var ett möte, men det visade sej att vi även skulle dansa, så jag hade jeans och fick sitta och titta på.
 
Förutom dans har jag fått hoppa in på jobb, trodde även att jag skulle fått jobba i dag, men ingen har hört av sej efter jag fick förfrågan om att jag eventuellt skulle göra det. Så i dag kanske jag klär granen istället, äntligen, hade tänkt göra det mycket tidigare, men tillfälle har aldrig riktigt givits. Sen slå in lite klappar.
 
I går somnade jag på soffan efter att ha städat och fräschat till mej helt i onödan. Fick meddelande på facebook från en vän om han kunde komma över så vi kunde öla lite ihop istället för själva på varsitt håll. Men dyker han upp? Nope, inte heller svarade han på sms eller facebook, så jag antar att han somnade ... Så jag fick öla ensam lika förbannat och, som dagt, somna på soffan.

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0