Personalfest och öppet hus

Natten till lördag fick jag ett sms från en gammal kollega i den förra butiken jag arbetade i om att det vankades personalfest på lördagkvällen. Jag svarade nästan genast och berättade att hon råkat skicka till mej och varför hon inte tagit bort mej bland hennes kollegekontakter. Men allt var tydligen i sin ordning och hon svarade "Du har aldrig slutat för mig. Hade jag bestämt hade du jobbat kvar ;)"
Blev så väldigt glad och varm i hjärtat att jag inte somnade förrän runt två på natten och jag som skulle stiga upp för att jobba halv sex.
 
Men jag tackade för inbjudan och var faktiskt med. Vi åt och drack och drack och drack. Och snackade en jädra massa jobb =P . Satikens trevlig kväll! Promenerade hem på natten i bara strumporna och var lite för lullig efter tre liter starköl.
 
Men klockan ställde jag iaf och klockan tio var jag åter i Kulturamas lokaler. Bakfull så in i fan genomförde jag fem timmars öppet hus och testade på fem olika danser som jag eventuellt skulle anmäla mej till. Det var svårt i år eftersom det både är utbytta lärare och förändrade kursnivåer. Båda prep-grupperna är nedlagda och ingen stepp alls, så det får bli balett fortsättning, jazz avancerad och jazz burlesque i dansväg. Sen hoppas jag att sång & artisteri kommer igång och att tåspetsklassläraren de tydligen av en slump sprang på i dag lyckas värvas.
 
En ny jazz- och balettlärare från Ukraina har börjat. Han talar inte svenska alls, utan det får bli engelska om alla ska förstå varann hädanefter. Och av nån anledning fattade han nån slags tycke för mej, för att jag var lite rörligare än andra på klasserna eller nåt. Jag blev på alla hans klasser jag var på placerad längst fram i mitten för att framgå som exempel eller förebild, or whatever.
 
Och döm om min förvåning när jag lyckades trycka ner mej i en split på burlesqueklassuppvärmningen, jag som inte ägnat en minut åt stretch eller träning sedan sista föreställningen i maj! Bilden är från i våras, men jag gjorde lika dant i dag.
Och av en händelse så ser jag nu att jag hade samma linne på mej. Det kanske sitter i det =P .

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0