Walk of shame och shopping

Dagarna de går och går, tyvärr känns det inte som att jag få ett dyft gjort =/ . Inte bara känns förresten, jag får ingenting gjort. Känner ingen håg till det, inte efter att den där kvinnan kom upp förra veckan. Iaf, i lördags hade jag
massor med håg. Började med arbete på förmiddan, men efter en powernap och iordninggörande blev det bowling med några på jobbet. Jag var sketabra fram till andra seriens slut. När tredje startade fick jag mer och mer ont i tummen, som jag brukar få. Dock brukar jag normalt inte köra så många serier som vi gjorde då, så tummen blev totalförstörd innan tredje var slut. Fjärde och femte satt jag och kollade på =) .
 
När bowlingtiden tog slut plockade vi upp några fler jobbarkompisar och förfestade inför utgång på Grace. Väl där var jag kanonfull, ups ... Tror inte jag var på Grace särskilt länge, jag lyckades iaf hamna på efterfest på Campus, naturligtvis föll jag i däck där. Med efterföljande walk of shame dagen efter som naturlig följd ...
 
Men nu är det dåtid, tom träningsvärken efter bowlingen har försvunnit, så då satsar man på nya saker. För mej blev det shopping, kom hem med tre tröjor, en mascara, ett par skor och mjuka skoinlägg. Hade ju fått kuponger från Åhléns som jag passade på att utnyttja bla.
Tog en liten omväg nere på stan eftersom solen började skina och jag sörjde över hur gult och rött det börjar bli där jag vill att det ska vara klart grönt.
 
Imorgon ska jag fan ta tag i lite hushålls- och inredningssysslor! Fan ta mej om jag inte gör det! Det måste ju bli lite beboligt snart, särskilt om det ska komma en hope jäntor på inflyttningsfest nästa helg.

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0