Mer hemmaarbete

Igår träffade jag mamma och vi cyklade till Norremark så jag kunde köpa mej en dator. Idag fick jag hem den, så när ork och id finnes ska jag föra över allt från denna gamla skorven så den kan skrotas. Vi passade även på att fika på Skåres.
 

Under tiden vi for runt i det vackra men kalla vädret lät jag tvättmasinen gå på tom trumma här hemma. Inuti hade jag lagt en diskmaskinstablett för kalkens skull och i tvätt- och sköljmedelsfack hällde jag några skvättar ättiksprit för odören. Förhoppningsvis luktar mina kläder rent och gott efter tvätt i fortsättningen.
 
 
 
Det var om gårdagen. Idag vaknade jag av att det regnade och blåste storm ute, hemskt! Fick mej tydligen att drömma nåt så min stackars kudde inte förtjänade att vara kvar i sängen =S . Efter frukost och datormottagande satte jag igång med att bryta bort listerna utmed golvet, på söndag är det nämligen tänk att jag ska få mina laminatplankor ditlagda istället för den hemska pastmattan. Dock vet jag inte hur eller om jag ska ta bort listerna under elementrören.
 
Sen får jag nog allt tvätta håret och laga mat, imorgon är det dags för veckans enda jobbpass. Det suger som fan att ha fått gå tillbaks till femtimmarskontrakt igen efter att ha haft tolv och sjutton timmar i veckan i ett halvår. Särskilt nu i samband med flytt! Trodde att allt skulle bli bra i mitt liv, men nej, man får tydligen aldrig vara lycklig ...
 
 

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0