Nog med väntan

Egentligen borde jag gå och laga mat till jobbet imon, men nu tar jag äntligen tag i detta.
Alltså, jag hade firat min födelsedag och dagen efter förberedde jag för inflyttningsfest. Jag och mamma tog en runda på stan för att inhandla kvällens förnödenheter i matväg och gick en sväng på torgets höstmarknad. Så himla mysigt! Lyckades med usbkabel fixa bättre ljud än att
bara ha datorns högtalare. Är ju helt förutan stereo. Kvällen blev lyckad, jag fick presenter och bjöd på sprit - även mej själv. Därefter minns jag inget mer förrän jag vaknade dagen efter.
Då var det bara att duscha, ta på sej andra kläder och masa sej iväg till mitt och min kusins gemensamma födelsedagsfirande, sjukt bakfull. Det redde till sej efter att jag fått i mej middag =) .
 
En dag i veckan var det vackert väder och jag och Jojje satte oss utanför Askelyckan och fikade. Vad fan händer? Radio Kronoberg är ute och stör folk med att sjunga och trolla i direktsändning och GIVETVIS kommer de fram till oss trots våra undvikande
och upptagna kroppsspråk. Ingen av oss ville vara med, men man hade inte mycket att säga till om. Efteråt slängde de fram en börs med Rädda Barnen på och ville att man skulle skänka pengar, men jag var arg så jag gav inte en spänn ... Tycker de kunde ha nån att gå omkring och förvarna folk om att det kommer direktsänd radio och ta reda på vilka som absolut inte vill exponera sej där.
 
I övrigt gick veckan sin gilla gång med dans och alldeles för få arbetspass. Gick därför till Arbetsförmedlingen i fredags och utan att jag fick nåt att säga till om fick jag massa blanketter och blev anmäld till Alfakassan. Sånt kan jag inget om, har bara tyckt att det är en massa avgifter.
 
När det blev lördag vaknade jag halv åtta och packade en maxibag, en mediumbag och en pastpåse med tvätt. Cyklade med allt detta hem till mammas tomma lägenhet och tvättade upp allt, sen hem med allt igen för torkning. På kvällen var jag bjuden på inflyttningsfest, blev inte alls så full som veckan innan och kvällen blev riktigt lyckad!
 
Och nu är jag här. Nu får jag skärpa mej när det gäller uppehållen här!

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0