Lite som hänt

Var ju uppe en runda hos Therése i Götet en sväng, ytterst trevligt, även om det var jag och tre par på den festen. Enda bilden jag knäppte under resan var på "torget" jag väntade på att bli mött på =) . Vi stack ut till ett ställe på Avenyn som stängde två. Därefter ville flickorna ut och svänga sina lurviga på ett ställe som stängde fyra-fem. Fy schan, det orkades inte med, en annan hade ju varit uppe sen sju för att hinna med tåget, och tåg är svåra att sova på.
På hemresan blev det lite obekvämare. Det var ersättningsbuss pga olycka på hemvägen, vilket resulterade i att jag var hemma en timme senare än planerat. Och efter att ha fått obehagliga nyheter av mamma på vägen kände jag att jag ville vara på den säkra sidan och komma hem så sent som möjligt för att minimera risken att möta någon. Så jag besvärade min moster med familj ett par timmar.
 
Dagen efter var det måndag, jag eftermiddagslunchade med Emma på Condeccos gröna måndag och sen repade vi inför dopet igen.
Sedan rullade veckan på, dansade tis, ons, tors, jobbade fre, lör. På lördagkvällen blev jag
bjuden på fest. Förfest i lägenheten, fortsättning på Bishops Arms och sen alkoholfri efterfest i en annan lägenhet där vi lyssnade på massa gamla intron till barnprogram. Plus att jag fick med mej en påse isterband hem, det var ju lite ovanligt =P . Fan, kom hem halv fem på morgonen, astrött! Det märks att man blir äldre, man är inte lika alert framåt morgonkvisten längre =) .
Åkte hem till mamma för att tvätta sen på söndagseftermiddan och så blev jag bjuden på kroppkakor och våfflor samt lite umgänge med en fyrbent. Najs som fan!
 
Blev bjuden på fest även nu på fredag, men jag känner att jag är lite för fulltecknad i två helger nu. Jobb fredag, dop lördag, jobb söndag och sen till Göteborg med jobbet nästa fre-sön. Varför kan det inte hända så mycket i veckorna också? Snacka om att vara försoffad på dagarna tills dansen börjar. Utomhuset lockar ju inte med sin kyla och sitt rusk och ingen annan är ledig om dagarna som jag. Men grunnar på att ta mej en sväng på stan i veckan för att kolla ut lite julklappar.

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0