Mailet jag trodde jag inte ville ha

Alltså, underbart är lika med att klockan bara är sex och att det redan är 14 grader ute =) !

Förra året när jag sökte till Balettakademien hade jag tur som ens fick komma på audition, men det upptäckte inte jag förrän nån vecka efter jag fått min kallelse. Först då gick jag in och kollade min mail som jag inte gjort på väldigt länge. Där fanns ett oläst mail från BA där det stod att jag tyvärr inte fått nån plats på auditionen pga för många sökande. Shit, tänk om jag läst mailet innan jag fick kallelsen, då hade jag ju flippat! Tack vare att någon fömodligen avböjt eller lite omstruktureringar fick jag ju tillslut komma ändå.

Detta året har jag varit lite mer flitig i mina uppdateringar på mailen, även i brevlådan. Är det nånstans man vill ha svar från BA så är det i brevlådan. Mail=nobben, brev=kallelse. Så såg jag det, den gula kuvertsloggan, avsändare Balettakademien. Åh nej, hann mina tankar gå.
Men ...
"Hej!
Du har nu fått en plats på kursen Musikalaudition 2012. Ungefär en vecka före kursstart kommer du att få en kallelse med all information som du behöver, bland annat startdatum, tid och plats. [...]
"

Lättnadens suck! Tack BA!

Kommentarer
Postat av: Emma

Åh, vad kul. Grattis! Är det på balettakademien i Göteborg ?:)

2012-05-11 @ 11:26:23
URL: http://xkiddown.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0