På sistone

28/6 Gick på bio med en hel hope tjejer. Såg den där Snövit-filmen. Jag tyckte den var okej, men inte mer, de övriga var höjda till skyarna. Tyckte inte Snövit-skådisen var tillräckligt snygg för rollen som "fagrast i landet", drottningen var hästlängder fagrare.
 
29/6 Hade åkt till landet för att sjunga på en begravning. Blev ihopföst med en kantor som nog var suverän på att läsa tolv notrader i rad och spela dem prima vista med både händer och fötter, men att räkna slag i takter verkade hon inte kunna. Så fort jag sjöng toner som inte stod med i takten var hon lost och började rita dit extra taktstreck och krabba. Jag ville bara ryta till och säga att hon skulle spela två ackord per takt och inte spela mer än fyra slag per takt som det stod! Försökte hela tiden lägga fram det lite fint, men så skulle hon försöka lära mej lite om musikteori med "jag vet inte hur mycket du kan om detta, men ...". Ja, så mycket vet jag, att jag hade kunnat spela det själv så blev det inte så mycket krångel ...
Själva uppsjungninen blev okej. Det var så satans kallt i kyrkan att jag skakade, vilket gjorde mej nervös så jag skakade ännu mer ...
Åkte efter begravningskaffet hem till stan där jag träffade Jojje som jag inte sett sen hennes födelsedag i mars.
 
1-6/7 Jobb, sex långa dar i rad.
 
6/7 Träffade åter Jojje, vi hade filmkväll. Vi råkade välja två halvbra filmer - The Descendants och The Awakening - och en okej - I Huvudet På En Serimördare ... Bättre lycka nästa gång. Var hemma tre - halv fyra, lagom fylld med öl.
 
7/7Pappa messade och frågade om jag ville följa med till Alvesta och fira mina kusiner, lite småbakis hängde
jag på. Efteråt hängde jag med och umgicks med honom. På natten tänkte jag kolla på Excorsisten, för denhade jag aldrig sett förut. Vaknade morgonen efter i soffan. Hann bara komma till att flickan började svära, sen somnade jag. Den var nog inte så bra.

8/7 Följde med pappa och hans jobbarpolare på en motorcykeltur. 19 mil senare var vi hemma. Ingen Uma Thurman precis, men ... Nä, inte ens nästan. Men jag var glad ändå. Ja, lite.
 
9/7 Satte mej i stolen och tömde mej på lite blod igen. Efteråt gick jag bort till McDonald's för jag var sugen på chokladmilkshake. Jag blev förvånad över att det inte var eftermiddag utan strax efter tio. Dock fick jag inte så mycket gjort, när jag kom hem var jag helt tom på energi så sov i flera timmar.
 
Nu är det nu, händer inte så mycket, grunnar på att försöka ge mej på amerikanska pannkakor. Imon börjar en tredagars jobbsession, ska även ta några timmar till dans med Ellinor, det var några veckor sen senast.

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0